- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.301
Buna göre kızBenim 7 haftalik yukledigime bakar mısınız
En dogrusu 11 yada 12 hafta nub teorisi dogru tahminler oluyor nubu uygunsaAa pardon görmemişim tekrar paylaştım sağolun peki doğru çıkıyor mu bu
Evet tutmaya biliyor benimde ikiz kızlarım sagdaydı erkek dediler kızlarım olduBende tutmadı ,7.hafta vajinal ultrasonda bebek sağdaydı ama kızım olacak :)
Kız işte tutmuş. Sağda ise kız diyorlarBende tutmadı ,7.hafta vajinal ultrasonda bebek sağdaydı ama kızım olacak :)
Vajinal ultrason ama, tam tersi oluyo. Normal ultrasonda solda oluyoKız işte tutmuş. Sağda ise kız diyorlar
dogum yapmış arkadaşlarda bakabilirler
Aa evet öyle birşey vardı dimi. Anlamadım ben bu durumu fazla:))Vajinal ultrason ama, tam tersi oluyo. Normal ultrasonda solda oluyo
Nub teorisi tuttu ama. 11+5 te nuba göre kız demişti doktorum :)Aa evet öyle birşey vardı dimi. Anlamadım ben bu durumu fazla:))
Dr söylüyor mu böyle birşey. Ya da en erken nezamn anlaşılır bu nub teorisi acaba?Nub teorisi tuttu ama. 11+5 te nuba göre kız demişti doktorum :)
Tabiki, o haftalarda dış genital organ tam oluşmamış oluyor, nub denen bir çıkıntı oluyor sadece. Doktorlar onun açısına göre cinsiyet tahmini yapıyor, afaki bişey değil.Dr söylüyor mu böyle birşey. Ya da en erken nezamn anlaşılır bu nub teorisi acaba?
ikiside karındanmı bakıldı canımKizlar bu resimlerden birisi 5+4 digeri 6+4 birinde bebek daha buyuk belli oluyo hangisi 6+4zaten. Buna da bakabilir misinizz normal ultrason
Evet canim birinde sagda birinde solda sanirimikiside karındanmı bakıldı canım
evet canım sağdaysa kız soldaysa erkek diyolar ama senin iki yerede geçmişEvet canim birinde sagda birinde solda sanirim
Yaa off catlicamevet canım sağdaysa kız soldaysa erkek diyolar ama senin iki yerede geçmişbenimkide öyle değişmişti cinsiyeti bende çok merak ediyorum
ilk bebeğinmi canım :) gönlündeki neYaa off catlicamtek istegim saglikli ve hayirli olmasi. Ama etrafim hepp erkeklerle dolu
ilk bebeğinmi canım :) gönlündeki ne
Alyansta benimde erkek çıktı ama kız hissediyorum nedense benimde gönlümdeki erkekten yana makas bıcakta bıçağa oturdumEvet kuzum ilk bebegim. Gonlumde kiz var cunku cidden hayatimda hic kadin yok gibi bir sey. Hayatimdaki en onemli insanlar hep erkek. Ama erkek galiba. Ruyamda ikiz erkek gordum(bilinc altina yordum) bulantim yok. Alyans testi yapti arkadasim hamile degilken erkek cikti. Yuzum sivilcelenmedi ya da cirkinlesmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?