Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Bende tutmadı ,7.hafta vajinal ultrasonda bebek sağdaydı ama kızım olacak :)

Eklentiler

• 20190617_101805.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 42
Burada genelde yanlis bilgi oluyor.
Bebegin konumuna göre degil plasentanin konumuna göre cinsiyet tahmini yapiliyor yabanci sitelerde.
Ama bakiyorum yorumlarin geneli bebegin sagda solda olmasina göre yorumluyor.
Bu sebeple yanlis cikiyor

Dr söylüyor mu böyle birşey. Ya da en erken nezamn anlaşılır bu nub teorisi acaba?
Tabiki, o haftalarda dış genital organ tam oluşmamış oluyor, nub denen bir çıkıntı oluyor sadece. Doktorlar onun açısına göre cinsiyet tahmini yapıyor, afaki bişey değil.
11.haftadan sonra anlaşılır

Kizlar bu resimlerden birisi 5+4 digeri 6+4 birinde bebek daha buyuk belli oluyo hangisi 6+4zaten. Buna da bakabilir misinizz normal ultrason

Eklentiler

• 20191001_111540.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 20191001_111527.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 50
ilk bebeğinmi canım :) gönlündeki ne

Evet kuzum ilk bebegim. Gonlumde kiz var cunku cidden hayatimda hic kadin yok gibi bir sey. Hayatimdaki en onemli insanlar hep erkek. Ama erkek galiba. Ruyamda ikiz erkek gordum(bilinc altina yordum) bulantim yok. Alyans testi yapti arkadasim hamile degilken erkek cikti. Yuzum sivilcelenmedi ya da cirkinlesmedi

Alyansta benimde erkek çıktı ama kız hissediyorum nedense benimde gönlümdeki erkekten yana makas bıcakta bıçağa oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…