- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.321
Aa onu yapmadimAlyansta benimde erkek çıktı ama kız hissediyorum nedense benimde gönlümdeki erkekten yana makas bıcakta bıçağa oturdum
benimde ayaklarım buz gibi ama tüylenmem olmadı tatlı hiç istemiyorum çin takvimişde aynen bi kız bi erkek diyoAa onu yapmadimBenim ayaklarim cok usuyor normalde de cok usur. Canim tatli cekmiyo normalde de sevmem tatli. Ve tuzlu ya da eksi de istemiyo. Gobegim tuylendi gibi ama sanki normalde de vardi cok merak ediyorum cin takvimine baktim bazi sayfalar kiz diyo bazilari erkek diyo anlamadim
Sana az kalmissbenimde ayaklarım buz gibi ama tüylenmem olmadı tatlı hiç istemiyorum çin takvimişde aynen bi kız bi erkek diyone zaman belli olcak acaba ya
çokta az sayılmaz 12 13 de öğrensem 1 ay var nerdeyseSana az kalmiss
Ben daha 7. Haftadayim kendime kiyaslaçokta az sayılmaz 12 13 de öğrensem 1 ay var nerdeyse
kızlar 6.haftadayim
kalp atışını duyduk şükür,
vajinal ultrason ile embriyo sağdaydi.
sağ kız sol erkek değil miydi?
vajinal ultrason farklı mi?
Vajinal usg de sağ erkek, sol kız.. Karından usg de tam tersi sağ kız, sol erkekkızlar 6.haftadayim
kalp atışını duyduk şükür,
vajinal ultrason ile embriyo sağdaydi.
sağ kız sol erkek değil miydi?
vajinal ultrason farklı mi?
Kese mi bebek miVajinal usg de sağ erkek, sol kız.. Karından usg de tam tersi sağ kız, sol erkek
BebekKese mi bebek mi
Benim ilk gordugumuzde solda(5+4) kalbini duydugumuzda sagda(6+4)
İkisi de vajinal usg miBenim ilk gordugumuzde solda(5+4) kalbini duydugumuzda sagda(6+4)
Hayir ikisi de karindanİkisi de vajinal usg mi
Benimde gomlumden gecen kiz.Evet kuzum ilk bebegim. Gonlumde kiz var cunku cidden hayatimda hic kadin yok gibi bir sey. Hayatimdaki en onemli insanlar hep erkek. Ama erkek galiba. Ruyamda ikiz erkek gordum(bilinc altina yordum) bulantim yok. Alyans testi yapti arkadasim hamile degilken erkek cikti. Yuzum sivilcelenmedi ya da cirkinlesmedi
solda mi sanki?Eki Görüntüle 2542717 Eki Görüntüle 2542717 birde bana yorum yapın
5+5 göre erkek 7+5 olmuyor kese konumu artık bebek yer değiştiriyor o haftalarda dediğim gibi kese tutmaya biliyor en iyi sonuç nub teorisi bakalım sizde kese tutacakmı 5+5 göre erkek tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?