- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.341
Karındansa kız vajinal bakıldıysa erkekİlk 6+6 , ikincisi 8+4kızlar tahminlerinizi bekliyorummm
Buna göre kızBu da benim fındık, karından ultrasonla çekildi. Teoriye göre kız görünüyor değil mi
Kız gibi 11 hafta usg varmı tahminimi teyit edeyim
Saglıkla gelsin prensesinizDediğiniz gibi 7+5 deki yorumunuz tuttu
Kızım olacak inşallah
Rabbim cümlemizin hayırlı muradlarını nasip eylesin inşallah
İlginiz için çok teşekkür ederim
Yok canım benim hesaplamama göre 11+6 haftalık zaten ama ultrasona göre 12+4Kız gibi 11 hafta usg varmı tahminimi teyit edeyim
Usg 12+4 ölçümler dogrudur . İlk bebekmiYok canım benim hesaplamama göre 11+6 haftalık zaten ama ultrasona göre 12+4
Bunu nub teorisine yaz. O daha kesin . Bunda sa
Ayy kuzum inşallah dediğin gibidir, karından bakıldı.Karındansa kız vajinal bakıldıysa erkek
Hayır canım bi oğlum var 3 yaşındaUsg 12+4 ölçümler dogrudur . İlk bebekmi
Burda bulamadım nub teorisi rica etsem link atabilirmisinBunu nub teorisine yaz. O daha kesin . Bunda sa
Ayy kuzum inşallah dediğin gibidir, karından bakıldı.
Ben anlamam o işlerden ki :). Ama geri gelin ana ekrana orda genital nub teorisi yazıyor mutlaka bulursunuzBurda bulamadım nub teorisi rica etsem link atabilirmisin
Ben anlamam o işlerden ki :). Ama geri gelin ana ekrana orda genital nub teorisi yazıyor mutlaka bulursunuz
Burda bulamadım nub teorisi rica etsem link atabilirmisin
Kizlar bakarmisin 7 haftalik ikiz bebek bi arkadasim icin cevaplarmisiniz karindan bakildi Eki Görüntüle 2543365
M mely15 canim bi bakarmisinKizlar bakarmisin 7 haftalik ikiz bebek bi arkadasim icin cevaplarmisiniz karindan bakildi Eki Görüntüle 2543365
Biri kız biri erkekKizlar bakarmisin 7 haftalik ikiz bebek bi arkadasim icin cevaplarmisiniz karindan bakildi Eki Görüntüle 2543365
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?