- 16 Ağustos 2019
- 459
- 549
- 33
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.421
14 hafta gittik doktor foto vermedi canim11 yada 12 hafta nub teorisi dogruluk veriyoro haftalara gelmiştir sanırım
Resmi varmi canim at bakayim
Resmi varmi canim at bakayim
Canim ben senin ulttason kagodina baksam ilk ultrasona kiz derdim
En dogru kese usg 5 hafta dr kesede bebek yokken yolk sac gösteren usg foto veriyor o daha cok dogru bir usgBak canim ikiside ayni anda cekilmis usg biri yakin pozuEki Görüntüle 2553167 Eki Görüntüle 2553167 syon biri uzak .karindan usg 7haftalik
Benim var usg koyarimEn dogru kese usg 5 hafta dr kesede bebek yokken yolk sac gösteren usg foto veriyor o daha cok dogru bir usg
OkBenim var usg koyarim
merhaba,En dogru kese usg 5 hafta dr kesede bebek yokken yolk sac gösteren usg foto veriyor o daha cok dogru bir usg
Kız buna göremerhaba,
Bu benim 5.hafta vajinal ultrasonum ilk fotoğraftaki. altta 6. hafta diyor ama benim 1 hafta geç döllenme.
2.foto 6.hafta karından ultrason.
tahmininiz nedir?
Uste sanki dimi ama ustte olunca ne oluyor bilmiyorumCanim ben zaten 5haftada usg paylasmistim iki keseyi ama yolk sac gozukmuyor.Eki Görüntüle 2553450
Kardesimin usg var bi bak istersen buna yorum yap .dikkatlice baktiginda gozukuyor .vajinal usg 5hafta
Canim onemli degil altta ustte olmasi.onemli olan sagda solda olmasiUste sanki dimi ama ustte olunca ne oluyor bilmiyorum
merhaba,
Bu benim 5.hafta vajinal ultrasonum ilk fotoğraftaki. altta 6. hafta diyor ama benim 1 hafta geç döllenme.
2.foto 6.hafta karından ultrason.
tahmininiz nedir?
Canım tam ortada gibi onun için birşey yazmadım ama rabbim gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallahCanim onemli degil altta ustte olmasi.onemli olan sagda solda olmasi
Kiz gibi
Karından bakıldıysa kız vajinalsa erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?