- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.441
Kese için 5 ve 6 hafta olmalıBenimde tahmin edermisinizIkra meyra
VajinalKarından bakıldıysa kız vajinalsa erkek
11 yada 12 hafta nub için tekrar paylaşın daha dogru oluyorVajinaltesekkur ederim hayirli saglikli olsun insallah
Insaallah sag salim o haftalara gelirimde paylasirim tabi11 yada 12 hafta nub için tekrar paylaşın daha dogru oluyor
Usg de 7+5 yazıyor 5 yada 6 hafta olmalıBu kesede ne taraf şimdi bakıyorum bakıyorum anlamıyorum yavrum hangi tarafta6.5 hafta
Yanlış o bir hafta önden gidiyor adetime göre benim dediğim doğru gelişime göre ultrason tarih koyuyormuşUsg de 7+5 yazıyor 5 yada 6 hafta olmalı
Buna göre kızIkra meyra maşallah çok dikkatlisin şimdi fark ettim zaten yanlış foto yüklemişim ayolll özür dilerim bu 5 hafta vajinal ultrason
Nub özel mesajda 11 haftaya erkek 12 haftaya kız dedin balım keseye göre kızmı doktor 12 haftaya erkek gibi dedi saskoloz oldumBuna göre kız11 yada 12 hafta usg paylaştınızmı nubu uygunsa dogrulugu kesin
Kese için 5 ve 6 hafta olmalı
Buna göre erkek nub için 11yada 12 hafta usg paylaşın nub teorisi konu başlıgınaBenimkininde tahmin edermisiniz ikrameyra.☺☺☺☺☺
Kesem bi degisik. Karından ultrason 7 haftalik.
Karından bakıldıysa erkek vajinal ise kız 11 yada 12 hafta nub teorisine bakalımBen de yorum bekliyorum
Onu hatırlamıyorum ama bu karından bunu da yorumlar mısınız? 6+3 görüntüsüKarından bakıldıysa erkek vajinal ise kız 11 yada 12 hafta nub teorisine bakalım
Erkek buna göreOnu hatırlamıyorum ama bu karından bunu da yorumlar mısınız? 6+3 görüntüsü
6 haftalık sagda ise erkek kese konumu için 5+ ve 6+ olmalı en dogrusu 11 yada 12 hafta nub teorisi diyorum6 haftalıkken karından usgde sağda 8 haftalıkken karından usgde solda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?