- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.461
Net degil usg ama sanki gibi gibi diyorum kız başka usg varmıBunada bakarmısınız Eki Görüntüle 2558609
ramzidede 6.haftada karından ultrasonda sağdaysa kız diyor6 haftalık sagda ise erkek kese konumu için 5+ ve 6+ olmalı en dogrusu 11 yada 12 hafta nub teorisi diyorum
Yanlış yazdımramzidede 6.haftada karından ultrasonda sağdaysa kız diyor
evet yaa merkla bekliyorum =)Yanlış yazdımkız kız ikizlerim varda kafamı dagıttılar
11 yada 12 hafta nub için usg diyorumevet yaa merkla bekliyorum =)
Yokki maalesf ikili test yaptrmak istemediğim için en son 10da gittim ondada nub değilde erkek bebek çabk gelişir demiştinz erkek demiştiniz..sonraki randevu 14.haftada ondada söylemiş olur sanırımm cinsiyetimizi11 yada 12 hafta nub için usg diyorum
Anket - Nub teorosi dogru tahminmi arkadaşlar
@Ikra meyra benim.bebegimede bakarmisin 11 haftalik🤗 Net degil usg 12+ haftada paylaşın başka usg varsa paylaşın tahmin ederimwww.kadinlarkulubu.com
Ç
Net degil usg ama sanki gibi gibi diyorum kız başka usg varmı
Kız gibi sankı canım kese konumuna göre ama tabı Allah bilir rabbım gönlündekini nasip eder inşallahsadece bu görüntü var doktora gittim bugün küçük daha göremiyorum ufak bir beyazlık görüyorum oğlun olsun iki kızdan sonra dedi anlamadım...teşekkür ederim
Sağolasın inan hiç farketmez sadece sağlıklı afiyetli gelişsin ve doğsun ikinci kızım engelli çok zor günler geçirdi ağır ameliyatlar şuan sadece bebeğim iyi olsun diyorum Rabbime dua ediyorum gerisi pekte önemli değil doktrin söylemi farklıydı değişik geldiKız gibi sankı canım kese konumuna göre ama tabı Allah bilir rabbım gönlündekini nasip eder inşallah
Allah yardımcın olsun canım rabbım kızına da şifalar versin versin sankı kız gıbı hissettim hakkında hayırlısı olsun canımSağolasın inan hiç farketmez sadece sağlıklı afiyetli gelişsin ve doğsun ikinci kızım engelli çok zor günler geçirdi ağır ameliyatlar şuan sadece bebeğim iyi olsun diyorum Rabbime dua ediyorum gerisi pekte önemli değil doktrin söylemi farklıydı değişik geldi
İnanki net değil usg kaç haftalık usgsadece bu görüntü var doktora gittim bugün küçük daha göremiyorum ufak bir beyazlık görüyorum oğlun olsun iki kızdan sonra dedi anlamadım...teşekkür ederim
Kese için 5 yada 6 olmalı bu bebek 11 yada 12 gibi nuba bakmaya calıştım net değilKız gibi sankı canım kese konumuna göre ama tabı Allah bilir rabbım gönlündekini nasip eder inşallah
12 haftalıkİnanki net değil usg kaç haftalık usg
Kese için 5 yada 6 olmalı nub teorisi için 11 yada 12 olmalı 9+6 göre erken buyumuş erkek derler bakalım sizde tutacakmıHerkese Merabalar buda benim bebiş 9+6 usg görüntüsü yorumlayabilirmisiniz merak ettim
Teşekkür ederim tahmin içinKese için 5 yada 6 olmalı nub teorisi için 11 yada 12 olmalı 9+6 göre erken buyumuş erkek derler bakalım sizde tutacakmı
Yolk sac solda buna göre erkek vajinal bakıldıysa kızTeşekkür ederim tahmin içinaslında 6 haftalık görüntü var ama bebek görünmüyor içinde inşallah Hepimize Rabbim gönlündeki sağlıkla versin
Karından bakılmıştı bakalım heyecanla bekliyoruzYolk sac solda buna göre erkek vajinal bakıldıysa kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?