Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

kızlar sağ erkek sol kız olması lazım benim bebiş sağdaydı hep ve hatta o ay sağ kasığım ağrıdı 3 gün hamile kaldım ve hep sağda tasıdım bası hep sağ taraftaydı şimdi 5 buçuk aylık oğlum var benim birlikte hamile olan bi akrabam vardı oda hep solda tasımış başı sol taraftaymış kızı oldu

aynı şeyden bahsediyoruzz.bebegin senin sag tarafındaysa usg resminde solda cıkar.ve bebek erkektirr
hamile arkadaşının bebegi solda taşımış usg resminde sagda cıkar ve ebebk kızdır.
bu tez ikinizdede tutmuş yani.

Reactions: cle
sağol canım kısmet sağlıcakla gelsinde önemli değil cinsiyeti o kadar

Selam kizlar,
ya benimkinede bakarmisiniz az.
Esimin dogum tarihi 27.7.1979 benimki 7.7.1980, iliski günü 16.10. ve 21.10. SAT tarihte 5.10.
Bu arada kese sag tarafimda herhalde, doktora gittigimde doktor o tarafa bakti...

Son düzenleme:
Selam kizlar,
ya benimkinede bakarmisiniz az.
Esimin dogum tarihi 27.7.1979 benimki 7.7.1980, iliski günü 16.10. ve 21.10. SAT tarihte 5.10.
Bu arada kese sag tarafimda herhalde, doktora gittigimde doktor o tarafa bakti...

bioritime göre kıza yatkın günlerde hamile kalmışsınn
cinsiyet belli olunca yazarmısınn

bioritime göre kıza yatkın günlerde hamile kalmışsınn

SELAM ELARA
benim bioritmime baktın ve doğru sonuç olmuştu.şimdi de arkadaşım hamile onunkine de bi bakar mısın???
kendi doğum tarihi:18 nisan 1984
eşinin doğum tarihi 13 haziran 1983
tahmini ilişki tarihi 24-25-26 ekim

Bana da bakarmısınız, benim 19 haftalık oldu ama göstermiyo Ağustos 1 1980 benim doğum tarihim, Mayıs 5 1977 eşimin, SAT 3 Ağustos 2010, ilişki gününü hatırlamıyorum ama 7 yada 8 Ağustos.2,5 yaşında bi kızım var inşallah bu da erkektir :)

kıza yatkın günelrde hamile kalmışsın
adet döngün kac??

slm elara ben şuan 8 haftalık hamileyim,2 gün önce usg çekildi ve bebeğim usg kağıdına direk baktığımda sağda duruyor.sana bilgilerimi vermek istiyorum bakar mısın?sat 25 ekim.eşimin doğum tarihi 2 aralık 81 benim doğum tarihim 8 nisan 83 tahmini ilişki tarihi 16 17 22 kasım.
ben,m bir oğlum var ve şimdi onun 8 haftalık uusg sine baktım ve o solda duruyor.
umarım teorin doğrudur.çünkü bal gibi bir oğlum var bide kaymak kızım olmasını çok istiyorum.
rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasib etsin...

hayırlı olsun bebeginnn
bioriitmde tamkız günlerinde hamile kalmışsınn
kesenin konumuna görede kızzz
Allah gönlüne göre versin inş

Kafam karıştı valla.kimisi karnıma tutunca sağda elime alınca solda.kimsi ters çevirince solda vs..bide ben ekliyeyim bana yorum yapın.5. haftamda kese görünümü düzgün değil demişti kafam karışmıştı.Bu resimde 7+4 teyiz.kese normal dedi doktor. kesesinin şekli buna benzeyenler var mı acaba?

cnm senin bebek bariz şekilde sola yapışmış durumda.buna göre erkek oluyorr

Tşk ederim elaracığım bende sol diye düşünmüştüm bazı arkadaşlar kafamı karıştırdı.Bioritmde de erkek demiştin.Çin takvimi de tutuyo.sadece rus takvimi uymuyo. inş Allah gönlümdekini sağlıkla verir inş.

8.haftada bebek, kesenin sağındaydı. 10.haftada ise kesenin tam ortasında. hayırlısı olsun bakalım. hiç farketmez kız ya da erkek. sağlıklı olsun yeter.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…