Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Merhaba benim bebeğim 10 haftalık kese konumuna göre ben birşey çıkaramadım birde siz bakabilirmisiniz. :)

Eklentiler

• $IMG155.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 152
  • $IMG156.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 131
7-8 HAFTalık usg olması gerekiyorr
SENİN ADETİN KAC GÜN SÜRÜYOR.
ÖZELDEN BİLGİLERİ YAZMIŞSIN YORUM YAPCAM MÜSAİT OLDUGUMDA

selam elara benimkinide yorum yaparmısın benim doğum tr 06.12.1981 eşimin 16.05.1978 döngüm 27 son adetim 27 kasım ama ilşki günümü hatırlamıorum

Merhaba Elara 8+1 günlük kese görüntüleri bunlar daha önce 10haftalık görüntüyü yüklemiştim bir yorum yaparmısın kesenin konumunla ilgili

sen kıza yatkın günlerde hamile kalmışsın
ayrıca yumurtlama günün 12 kasım ve senin kız günlerinde ve sık birliktelik olmuş
büyük ihtimal kız diyorum ben
belli olunca haber verirmisin

canım cok tesekur ederım ogrenınce yazarım canım, soylemeyı unuttum buarada 8 haftalık ultrason kagıdında bebiş solda duruyor ona gorede galıba erkek oluyor bırara scaner bulursam onlarıda koyarım buraya canım, belli olunca haber verırım canım.sagol

selam kizlar ben 9 haftalik hamileyim,ultrasyon kagidinda kesem yuvarlak ve batigimda bebek sagda duruyor,karnima tuttugumda solda sizce cinsiyeti ne olabilir?...

Bişi sorcam ultroson kagıdına bakıldıgında dar kısımdan genıs kısıma gozuken bır goruntu var herkesde degılmı kese her hangı bır yerde kagıda goremı sag sol arkadas lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…