Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Merhaba elara:) benimde kizim olacak,Allah'in izni ile...bende tutmadi kese durumu..Allahim isteyen herkese nasip etsin harika bir duygu...

Son düzenleme:
Merhaba elara:) benimde kizim olacak,Allah'in izni ile...bende tutmadi kese durumu..Allahim isteyen herkese nasip etsin harika bir duygu...

hayırlı olsun hazall
kız bebek annesi olmak gercekten harikaa bişi:)
bioritime bakmışmıydık sana
dogum taihin ve ilişki günlerini yazarsan bide ona bakalım

Benimde şuan 10 hafta bitti,eşimin doğum tarihi 14/04/1979 benimkisi 15/04/1983 sat:12 ekim iliski günü yumurtlamadan 2 3 gün önce bioritmime bakarmısın ,bu arada 6+2 de bebek kesenin solundaydı.

ya bana da bakar mısın bi kız çıkıo bi erkek of bi türlü öğrenemedimm.neleri yazmam lazımm

benim bebeğim de resme direk bakınca solda. erkek mi olcak acaba çok merak ediyorumm... bi an önce öğrensemde yöntem doğru ya da yanlış desem :) babası oğlum olcak diyo bende cinsim olsun diye kızım diyodum ama temkinli olcam artık baya doğru çıkan olmuş :))

canım sat 12 ekim doğum tarihim 02 04 89

Son düzenleme:
kac haftalık usg de solda duruyor katre?
bioritime bakabilmem için ilişki tarihlerinde gerekiyor
adet döngünüde yazarsan daha ii olur

kac haftalık usg de solda duruyor katre?
bioritime bakabilmem için ilişki tarihlerinde gerekiyor
adet döngünüde yazarsan daha ii olur

8 haftalıktı canım.

adet döngüm 27 gün. ilişki tarihimi kestirmem çok zor ama yumurtlama tarihim 24 ekimdi o ay içinde herhangi bi gün olmuş olabilir bilemiyorum.

kızlar benim bebişimin usg si de 8+4 günlük sola daha yakın duruyor bioritmi falan nasıl hesaplıyorsunuz ben anlamadım benimkini de hesaplasak ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…