- Konu Sahibi Havalianne__
-
cnm geçmiş olsun ben yorumcudan baktım az önce verdiğin tarihlere gerçi senin doğum saatininde olması gerekiyor ama saatsiz baktım 13-14-15 kasım erkek 16 kasım yumurtlama günün yumurtlama günün 23:59 akadar erkek sonrası ve 17 kasım kız çıkıyor bu takvimede geriye ve ileriye dönük bakılabiliyor bnm yaptıklarımda % 90 doğru çıktı diyebilirim ama tabii takdir ALLAHTAN hayırlısı olsun inşaallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasi etsin herkesin gönlüne göre versin
şimdi adet tarihini geriye çekerek diğer günlerede baktım 24-25 ve26 sınıda erkek gösteriyor27 yarısı kız yarısı erkek olarak veriyor:)
adet döngüne göre 13 de yum günün. 3 deki ilişkiden hamile kalma şansın yok denecek kadar az.1 hafta yaşıyor spermler en fazlaama 7 -10 arası yumurtaldım diyorsan kız olabilir tabiki.
17 de olan ilişkiden yumurtlama olayı bittigi için olması düşük ihtimal.
en yüksek şans ayın 12 deki ilişki.
erenaltan yorumcudan banada bakabilir misin..benim doğum tarihim 18.09.1981 son adet 28 kasım...ilişki tarihleri 8 aralık ve 11 aralık..şimdiden teşekkür ederim..
cnm çok sğl yaa ben bugün 7+2yim....
bizim bebiş tüp bebekle oldu cnm ama yinede yazayım...
doğum tarihim 26.02.1988 eşiminkide gerekiyomu onuda yazayım 19.02.1976
son adet tarihim 18 kasım
ilişki günümüz malesef yok tüp bebek olduğu için ama spermle yumurtanın buluştuğu tarih 29 kasım
adet döngüm değişiyo cnm malesef 28 diyelim onada
çok sğl
doğum tarihim 05-06-1980 saati30 bana mart,nisan ve mayıs ayları için bakarmısın zahmet olmasa çok oldum bugün biraz kusura bakma ayrıca cvp yazdığın için çoooooook teşekkür ederim
elara benimkiyede bakar mısın
son adet 14 kasım 2010
doğum tarihi 21 aralık 1984 19:30
ilişki 27 ve 28 kasım bide ya 30kasım yada 1 aralık
döngü 30günde
elara bioritime nerden bakılıyor yardımcı olabilirmisin ben bulamıyorum seni rahatsız etmek te istemiyorum ama yorumcuya göre yumurtlama tarihim ekime kadar erkeğe denk gelmiyor birde bioritme bakıyım dedim diyetede başladım birde ovulasyon kiti alıcam ama hangisini alsam acaba? düşüncelerin benim için önemli yardımcı olurmusun? şimdiden teşekkür ederim
bende buda tutmadı ya o haftalardaki usg reminde sola yakındı kızmış bebekim :)) herşey erkek çıkıyor bebek kız nası iş çözemedim var bi tuhaflık benim çocukta
bnm sat 27 kasım 2010
ilşki tarihimizde 4-10 aralık
tam olarak tarihini bilemiyorum ama bu aralar olması lazım
planlı olmadığı için tarihi pek hatırlayamıyorum
adet bittiğinde ilişkiye girersen kız derler ama bi tahmin alabilirmiyim?
Çin takvimi de ve rus takvimide kız diyordu yumurtlamadan önce hamile kaldığım için kız olma ihtimali yüksekti.Ancak bebeğim kesenin solundaydı ve bioritimde erkek günlerinde hamile kalmışım,12+4 te öğrendimki bebeğim erkek olacakmış.Ğerçekten kese konumu ve bioritimle cinsiyet tahmini %95 tutuyor.Elaracım tahminin tuttu.
cnm yorumcuya göre 8-9-10-11 aralık gece 00:00a kadar erkek çıkıyor eğer 28 günde bir adet görüyorsan 11 i yumurtlama günün Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belli olunca yazarmısın tutacakmı die bende merak ettim rica ederim
bioritime bakmışmıydık sana?
dogum tarihi ve adet döngünle birlikte üstteki bilgileride tekrar yaz
hayırlı olsun cnm
yazmıştım canım ama görmemiştim cevabını, ben baktım verdiğin linkten ama çok bişey anlayamadım bide sen bakarsan sevinirim
benim doğ.tarihim 03.10.1986
eşiminki: 20.02.1983
ilişki günleri ekimin ilk haftası
adet döngüsü 30 gün
doğum tarihim 14 haziran 1985
sat:27 kasım 2010
ilişki tam olarak bilememkle beraber 4-10 aralık arası
adet döngümde 32 şimdiden tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?