Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

benimkine de bakabilir misiniz?6.haftamdayım ama şimdiden merak ediyorum sanırım kız tutkumdan kaynaklanıyor:)
benim doğum tarihim 10.05.1985 eşimin 08.01.1976 beraber olduğumuz 2 Aralık-12 Aralık ve de 17 Aralık.Muhtemelen bunlardan birinde oldu:) sat ise 27 kasım Teşekkür edeerim:)

elaracım baktınmı canım dra cok ısrar ettım cınsıyet ıcın 13 haftalık kesın degıl yanılabırım bısı demem mumkun degıl dedı ama ben erkege benzettım ama kesın degıl dedı benımbor oglum var kız ısytıyorum yanılma payı varmıdır yada gercekdenden gordumu acep

bu konuda bilgili olan arkadaşlar benim durumumuda yorumlayın yaa ne olur.benim bebiş usg kağıdında sağda duruyo hemde sağda olduğu net belli

ebru ilişki günlerin 10-15-17 eylül olarak yazmışsın.ekim olması gerekmiyormu?

28 günde bir oluyorum canım....ayrıca teşekkür ederim inşllah kızdır cinsiyeti öğrendiğimde sana özelden haber veririm

sen tam yumurtlama zamanı ilişkiye girmişin.buna görerde erkek olma şansı cok yüksekk
cidden cok merak ettim bebeginin cinsiyetini mutlaka haber ver tamammııı
cünkü bioritimede cok güveniyorum o kız diyor ama yum günü ilişkide erkek şansını arttırıyorr

2 aralık kız
12 aralık erkek
17 aralık kız

adet döngün kac?

usg resmine direkt baktıgın bebek kesein sagına yakınsa kız,soluna yakınsa erkek. ama 7-8 haftalık usg olması gerekiyor

dogum tarihin
adet döngün
son adet tarihin
ilişki günlerinide yazarsan bioritimede bakarım

canım adet döngüm 28gün

senin 12-13-14 kasımda olan günlerin tam yumurtlama zamanın.hatta 12 kasım yum gününmüş buna göre erkek olma ihtimali cok yüksek.
bioritimde erkek.büyük ihtimal erkekkk bebeginin cinsiyeti
belli olunca yazarmısın
7-8 haftalık usg resmi varsa onada bak bakalım bebek sagdamı soldamı

Son düzenleyen: Moderatör:
canım haklsın yanlıs yazmısım zaten tam bılmıyorum gunlerımı 12 19 20 ekim dıye aklımda buna bır bakarmısn
çin takvimi ne kadar dogru cın takvımınde kız dıyor

Son düzenleme:
canım haklsın yanlıs yazmısım zaten tam bılmıyorum gunlerımı 12 19 20 ekim dıye aklımda buna bır bakarmısn
çin takvimi ne kadar dogru cın takvımınde kız dıyor

ebru ya yalnış yada eksik yazıyon devamlı yaw

alttaki mesajda ilişki günlerine 10-15-17 olarak yazmışın
şimdide 12-19-20 yazmışın
neyse ben hepsinede baktım.6 günde kız ve kıza yatkın günler

2 aralık kız
12 aralık erkek
17 aralık kız

adet döngün kac?

elara hanım benim adet döngüm 31 her zaman 27sinden 27sine olurdum bu ay gecikince farkettm 3 gün beraber olabildik zaten bu ay enfeksiyon olunca fitil kullanmıştım beklemiyordum bu yüzden de :)
ama kız olmasını diliyorum sağlıklı olmasından sonra:) tekrar teşekkür ederim..

elaracım merhaba benimde bir kızım var henüz hamile değilim ama hayırlısıyla birde oğlum olsun isterim tarihleri versem bioritimden bakarmısın erkeğe yatkın günlerime
benim DT:05-06-1980
eşiminDT: 25-09-1980
son SAT : 25-12-2010

senin yumurtlama günün 13 aralık
sen 12 aralıkta hamile kalmış olabilrsin
bioritimde 12 aralıkta erkekte bebeginin erkek olma olasılıgıda yüksekk.
yumdan bir günce ilişkide genelde kız oluyor ama bioritime göre düşünürsek erkek olabilir
cok merak ettim cinsiyet belli olunca yazarmısın
-7-8 haftalık usg resmi varmı?

16-17-18-19 erkege yatkın
20-21-22-23 ocak erkek günlerin.
yumurtlama günün bu tarihlere geliyorsa deneme yapabilriisn.

elacımm ben şuan 9+4 teyimm.6+4 teki usg yi yüklesem yorumlarmısınn.çook merak ediyorummm...olurmu 6+4???

umarım olmuşturr...yorumlarınızı bekliyorumm.teşekkür ederim şimdidennn...

Eklentiler

• $Görüntü121.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 121
elacımm ben şuan 9+4 teyimm.6+4 teki usg yi yüklesem yorumlarmısınn.çook merak ediyorummm...olurmu 6+4???

7-8 haftalık olması gerekiyor
koydugun resimin haftası olmuyor ama yinede yorum yapayım
sola yakın duruyor bebek.buna göre erkek oluyorr.
dogum tarihin ve ilişki günlerini
adet tarihin ve döngünü yaz tahminde bulunayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…