- Konu Sahibi Havalianne__
-
elaracım bioritim geriye dönük bakılıyormu eğer bakılıyorsa tarihleri veriyim bakarmısın bakalım tutacakmı merak ettim çoğu kişide tutuyor benim kızımda herşey erkek çıkmıştı birtek yorumcudaki takvimde kız çıktı doktor bile 24. haftaya kadar erkek demişti birde babamız kızımız olucak dedi ve prensesimmm geldiii sarı papatyam bnm...
benimDT:05-06-1980
eşiminDT:25-09-1980
son sat: 21 yada 22-01-2003
ilişki tar:02-02-2003
ilişki günlerin kac
bu arada düşük için gecmiş olsun
bioritime göre nötr günde hamile kalmışsın
zamanlama olarakta yumurtlamadan 4 gün önce hamile kalmışsın.buda kız bebek l şansını arttırıyor sendede öle olmuş zaten
sağol canımbenim..ilişki günleri 15-20 kasım arasıı..
çok teşekkür ederim cnm çok saol sonraki aylar içinde adet olduğum zaman tarihlerimi yazsam yardımcı olursan çok sevinirim
erkege yatkın günlerde hamile kalmışsın
belli olunca haber verirmisin
senin yumurtlama günün 13 aralık
sen 12 aralıkta hamile kalmış olabilrsin
bioritimde 12 aralıkta erkekte bebeginin erkek olma olasılıgıda yüksekk.
yumdan bir günce ilişkide genelde kız oluyor ama bioritime göre düşünürsek erkek olabilir
cok merak ettim cinsiyet belli olunca yazarmısın
-7-8 haftalık usg resmi varmı?
canım teşekkür ederimm cevapladığın için...
benim durum biraz karışık..ilk gebeliğim kürtajla sonlandı..gelişmeyen keseydi..bebek falan görememiştik..30 eylülde kürtaj oldum.25 ekimde adet oldum..ikinci adetimi görmedim kürtajdan sonra..allahın izniyle hamileyimm..ama benim yumurtlama geç oldu..25 ekim yerine 2 kasımı baz alıyorum..
adet dömgüm kürtajdan önce 31-32 gün arası..doğum tarihim 06.12.1986 eşiminkide gerekiyormu.05.04.1979..bu arada muhtemelen 15 kasımda yumurtladımm..
canımbenim bu kadar karışık tabloda yinede yorum yapabilecekmisinn???
5+1 iken doktor söylemişti 1 ay sonra kontrole çağırdı şimdilik yok bu yüzden resmi.Ancak benm yumurtlamam 7si ile 10u arasında oluyor 13ünde yumurtadan eser kalmıyor benim:) 3 ile 17sinde tutma ihtimali yok mu? Kızım olmasını istiyorum ve sanırım öyle hissediyorum:)
usg resmine direkt baktıgın bebek kesein sagına yakınsa kız,soluna yakınsa erkek. ama 7-8 haftalık usg olması gerekiyor
dogum tarihin
adet döngün
son adet tarihin
ilişki günlerinide yazarsan bioritimede bakarım
cnm geçmiş olsun ben yorumcudan baktım az önce verdiğin tarihlere gerçi senin doğum saatininde olması gerekiyor ama saatsiz baktım 13-14-15 kasım erkek 16 kasım yumurtlama günün yumurtlama günün 23:59 akadar erkek sonrası ve 17 kasım kız çıkıyor bu takvimede geriye ve ileriye dönük bakılabiliyor bnm yaptıklarımda % 90 doğru çıktı diyebilirim ama tabii takdir ALLAHTAN hayırlısı olsun inşaallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasi etsin herkesin gönlüne göre versin
bioritim için sadece dogum tarihi geriyor
o nedenle istenilen aylara bakılır.
erencim yorumcudan banada bakarmısın bakalım doğrumu son adet 18 mayıs ilişki günleri 25 mayıs ve 31 mayıs doğum tarihim 22-12-1977 doğum saati 16:50 istanbul teşekkürler bu arada ben 34haftalık hamileyim
25 mayısta hamile kalma ihtimalin çok düşük siklusunu 28 gün olarak yazdım 28-29-30ve 31 erkek günlerin olarak çıkıyor hayırlısı olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?