- Konu Sahibi Havalianne__
-
elara banada bakarmısın canım cok mereak ediyorum 15 haftalıgım doktor sölemedi
dogum günüm 17.01.1987
esimin 11.01.1982
sat. 1 ekim
adet döngüm 28
ilişki günleride 10,12,14,16
kesede fasulye gibi.bebek karnıma göre tuttugumda solda birindede ortada..
Merhaba
formu sürekli takip etmeye çalışıyorum ama bir türlü sayfaların hızına yetişemiyorum. Sizden benim de bir ricam olacak, eğer size zahmet olmazsa benim bebeğimin cinsiyeti ile ilgili bir yorum yapabilirmisin.
Ben şu anda sat a(9 ekim) göre13+3 üm ama bebek ultrasonda 3 gün önden gidiyor muhtemelen 20 ya da 25 ekim arasında hamile kaldım. sol yumurtalığımdan hamile kalmışım 8. haftaki ulrtasonda bebeğimiz sağ taraftaydı. bunlar dışında doğum tarihim gerekli mi bilmiyorum ama 18 ekim 1981 saat 11:05 de doğmusum. şimdiden çok teşekkür ederim. iyi günler
Benim de son adet tarihim 26.10.2010
Benim doğum tarihim: 21.09.1986
Eşimin doğum tarihi: 14.10.1982
İlişki günleri 6- 8- 10- 11 Kasım
7 haftalık ultrason görüntüsünde resmi karşımda tuttuğumda kafası sola bakıyor gövdesi sağa yakın. Şimdi 11 haftalık konumu yine aynı kafası sol tarafta ortada duruyor. Doktor % 50 kız dedi
Ya acaba nedir nedir??
Ya bio ritim konusunu tam anlayamadım ama bana da yardımcı olursanız sevinirim 6+3 hamileyim 09.06.1988 doğum tarihim 07.04.1981 EŞİMİN DOĞUM TARİHİ sat 27 kasım 2010 ilişkide 13 aralıkla 16aralık arası ama yüksek ihtimal 13aralık
12-14-17-20-27 kasım tarihleri olabilir
ilişki günlerini de yazman lazım
"merhaba elara,
eger vaktin olursa ve cok zahmet olmazsa benim de bioritmime bir bakabilir misin?
Vaktin olmazsa canin sagolsun
hangi bilgiler gerekiyor tam bilmiyorum ama sunlari yazayim;
dogum t: 27.05.1980
sat : 22.11.2010
adet dongum 28 gun,
5 aralikta yumurtlamisimdir diye tahmin ediyorum
su anda hamileyim.
Cok sagol simdiden "
bu bilgilere ilaveten,
adet gunumun baslangicindan itibaren 10-12-14-15-16. gunler iliski oldu. 14.gun yumurtlama oldugunu tahmin ediyorum.
hangisinde tutmustur bilmiyorum tabi.
tekrar sagoll
sev_rey kullanıcısından alıntı
banada bakarmısın rica etsem cnm
doğum tarihim 01 Kasım 1975
sat:06 kasım 2010
adet döngümde 28 şimdiden çok teşekkürler
ben unutuldum mu acaba
adet döngün kac
Elara kızmazsan bu soruyu cevaplandırabilirmuyuuuuummm burnumu soktum maydonoz oldum gene ama şu bioortm çok ilgimi çekiyor yaaa peppermint senin yazdığın bilgilere göre kız günlerinde hamile kalmışsın belli olunca yaz kııızzzzz
sev_rey seninde kız günlerinde olmuş
ayyy Elaraaa beni affet canım yaa atlıyorum böyle ama yav kendim yapamadım bir tane yapanlarınkiyle avunuyorum
bioritime göre erkek günlerinde hamile kalmışsın
kafasının gövedisnin nereye baktıgı önemli degil
7 yada 8 haftalık usgeye direkt baktıgında bebek kesenin sagındamı solundamı???
ezell niye böle düşünüyon bakcan tabi.bana az yardım et valla ben yetişemiyom:)
Elara kızmazsan bu soruyu cevaplandırabilirmuyuuuuummm burnumu soktum maydonoz oldum gene ama şu bioortm çok ilgimi çekiyor yaaa peppermint senin yazdığın bilgilere göre kız günlerinde hamile kalmışsın belli olunca yaz kııızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?