Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

10 12 ekim kıza yatkın
14-16 erkek
yumurtlamadan önce ilişkiler olmuş.buda kız ihtimalini arttırıyorr.
karnına göre bebek soldaysa buan görede bebek kızz

kız günlerinde hamile kalmışsın.usg resmindede sag taraftaymış.buna görede kızzz
belli olunca haber verirmisin

bioritime göre erkek günlerinde hamile kalmışsın
kafasının gövedisnin nereye baktıgı önemli degil
7 yada 8 haftalık usgeye direkt baktıgında bebek kesenin sagındamı solundamı???

Ya bio ritim konusunu tam anlayamadım ama bana da yardımcı olursanız sevinirim 6+3 hamileyim 09.06.1988 doğum tarihim 07.04.1981 EŞİMİN DOĞUM TARİHİ sat 27 kasım 2010 ilişkide 13 aralıkla 16aralık arası ama yüksek ihtimal 13aralık

Son düzenleme:
alara merhaba canım bende 2.5 aylık gebeyim ve bebbişimin cinsiyetini çok merak ediyorum bilgileri yazıyorum .
sat 3 kasım.29 günde bir adet oluyorum.benim dogum tarihim: 14.09.85 eşimin dogum tarihi: 29.05.1980
ilişki tarihim 12 -16 arası canım.
en son ilişiki günü 16 tısı.
başka bilgiye gerek varmı bilemiyorum?
yorumlarsan çok sevinirim canım.

Son düzenleme:
ilişki günlerini de yazman lazım

"merhaba elara,

eger vaktin olursa ve cok zahmet olmazsa benim de bioritmime bir bakabilir misin?
Vaktin olmazsa canin sagolsun

hangi bilgiler gerekiyor tam bilmiyorum ama sunlari yazayim;

dogum t: 27.05.1980
sat : 22.11.2010
adet dongum 28 gun,
5 aralikta yumurtlamisimdir diye tahmin ediyorum
su anda hamileyim.

Cok sagol simdiden "

bu bilgilere ilaveten,
adet gunumun baslangicindan itibaren 10-12-14-15-16. gunler iliski oldu. 14.gun yumurtlama oldugunu tahmin ediyorum.
hangisinde tutmustur bilmiyorum tabi.
tekrar sagoll

Elara kızmazsan bu soruyu cevaplandırabilirmuyuuuuummm burnumu soktum maydonoz oldum gene ama şu bioortm çok ilgimi çekiyor yaaa peppermint senin yazdığın bilgilere göre kız günlerinde hamile kalmışsın belli olunca yaz kııızzzzz

sev_rey kullanıcısından alıntı
banada bakarmısın rica etsem cnm

doğum tarihim 01 Kasım 1975
sat:06 kasım 2010
adet döngümde 28 şimdiden çok teşekkürler

ben unutuldum mu acaba

sev_rey seninde kız günlerinde olmuş

ayyy Elaraaa beni affet canım yaa atlıyorum böyle ama yav kendim yapamadım bir tane yapanlarınkiyle avunuyorum

adet döngün kac

adet döngüsünden kasıt sanırım kaç günde bir adet oluyor olmam ben 35 günde bir oluyorum ama bu internet hesaplayıcılarında 28-30gün dediği için bende 1hafta ilerden söylüyorum normalde son adet tariihm 20kasım2010 35günde adet oluyorum 09.06.1988 doğum tarihim eşiminki 07.04.1981 ilişkide 13aralıkla 16aralık arası ama 13ü daha kuvvetli

sev_rey seninde kız günlerinde olmuş

ayyy Elaraaa beni affet canım yaa atlıyorum böyle ama yav kendim yapamadım bir tane yapanlarınkiyle avunuyorum

ezell niye böle düşünüyon bakcan tabi.bana az yardım et valla ben yetişemiyom:)

bioritime göre erkek günlerinde hamile kalmışsın
kafasının gövedisnin nereye baktıgı önemli degil
7 yada 8 haftalık usgeye direkt baktıgında bebek kesenin sagındamı solundamı???

7 haftalık resmi karşımda tuttuğumda bebek resmin sağında duruyor ayaklarını da sağ duvara dayamış hatta.

ayy cnm nasil merakla bekliyodum yaiti.
cok cok sagol cnmm

ha elara ha sen farketmez cnm, biriniz baktiniz da.
ikinizden de allah razi olsun

cnm benimde gonlumde yatan kiz
ama hep de erkek olacak gibi dilim "oglum "demeye falan gidiyor; gerci ailede hep erkek cocuk var (kardesim, yigenler filan) ordan agiz aliskanligi da olabilir

bir de cnm benim bebegim 6+4. gun de kesenin sol altindaydi.. buna gore erkek mi demek ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…