Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

çok teşekkür ederim haber veririm tabi 1 ay sonra
şimdi ben kız diye halay çekmeye başlasam mı

canım eğer yumurtlama gününde ilişki olduysa erkek olma ihtimali çok yüksek tabi Rabbim bilr taktir ondan bizimki tahmin Allah gönlüne göre versin inşaAllah

ÇİN TAKVİMİNE GÖRE O AY KIZ GÖRÜNÜYO KENDİMİ KIZA BAYA ALIŞTIRMIŞTIM AMA OĞLAN OLURSADA ÇOK SEVİNİRİM HERŞEYİN HAYIRLISI İLK ÇOÇUK NASILSA KIZ OĞLAN FARKETMEZ HAYIRLISI OLSUN İLGİLENDİĞİN İÇİNDE TŞK EDERİM.

alara yaa beni unuttun sanırım benden sonra yazanların hepsine cevap vermişsin

cinsiyeti öğrenmek için neleri yazmak gerekiyor.

canım doğum tarihin
son adet tarihin
ilişki tarihin
adet döngünün uzunluğu yani kaç gün arayla adet görüyorsun o
bide eğer 8 haftalık usg resmi varsa bebeğin kesede sağdamı soldamı göründüğü resme baktığında hangi tarafa daha yatkın ona bakacaksın

29.04.1980 .... son adet tarihi 31 ekim...valla biz çok hızlı çalışmıtık 11-13-14-16-17 kasım diyhe hatırlıyorum 30günde adet oluyorum.benim baktığım yöne göre bebk sağda bebeğe göre solda..

canım bana göre bebk sağda kendine göre solda.

11-12-13-14 kasım kız günlerin bebekte fotoya baktığında kesenin sağındaysa yüksek ihtimal kızdır bebeğin ama belli olmaz eğer yumurtan 16 kasımda ilişki olmuş yumurtan o gün çatladıysa erkek olma ihtimalide var belli olunca yazarsın canım ama sık ilişki kız diye düşünüyorum

merhaba 01.05.1979 doğumluyum. SAT tarihi 07.11.2010 adet döngüm 30 gün..ama bebeğim tüp bebek ve 26.11.2010 da transferim oldu..ultrasonda da solda görünüyor bebek...cinsiyeti sanki erkekmiş gibi geliyor bana ama bakalım sizce ne ???

canım ben sana cevap yazmamışmıydım senin çook büyük ihtimal kız
8 haftalık usg resmi varmı bebişin varsa resimde bebiş ne tarafta

8 haftalıkken gitmiştik ama usg resmi vermedi 11. haftada gidecegiz canım.ama usg de bakınca bebek ortada görünüyordu bilmiyorum.hafatya isterim usg resmi.benim içimede erkek gibi doguyor nedense bilmiyorum.önemli olan yavrumun saglıgıyla gelmesi kız erkek fark etmez teşşekkürler yorumun için canım

ezelcim ilişki gününü bilemiyorum çünkü benim geç yumurtlama oldu geç döllenme dedi dr yani 8 kasım satken 24 kasım oldu onun için bilemiyorum yani nolcak şimdi

yani yumurtan 24 kasımdamı döllenmiş doktor o tarihimi verdi
canım ilişki tarihi olmayınca bakılmıyor malesef ama 8 haftalık usg ye bakarsın kesenin konumuna göre tahmin yaparız

canım artık bebek kesede hareketlenmeye başlar yani 8 haftadan sonra kesenin neresinde olduğu önemli değil ama bak bakalım çok hareket ediyormu zıp zıp olan bebekler genelde erkek çıkıyor

yani yumurtan 24 kasımdamı döllenmiş doktor o tarihimi verdi
canım ilişki tarihi olmayınca bakılmıyor malesef ama 8 haftalık usg ye bakarsın kesenin konumuna göre tahmin yaparız

yok tatlım 24 kasımda döllenme değil 24 kasım son adet tarihi olarak aldı usg de sağa yakın elime aldıgımda sağda kalıyo

Merhaba arkadaşım benim doğum tarihim 10.10.1982 eşimin doğum tarihi 01.09.1982 sat 21 kasım
son ilişki 2 veya 4 aralık....
Usg görüntüleri var ama nasıl bakacağımı bilemedim doktor rahmin sol tarafına yerleştiğini söylemişti...
Teşekkürler

canım ilişkin bioritme göre kız günlerinde olmuş eğer bebekte sol tarafta dediyse doktor büyük ihtimal kız ama adet döngün kaç gün yani kaç günde bir adet görüyorsun onuda yazarsan yumurtlama günlerine bir bakayım cinsiyet belli olunca yazabilirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…