Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

canım 13 - 16 arası erkeğe yatkınsın ama ilişkinin yumurtlama günündemi yoksa yumurtlamadan önce olup olmadığı önemli

Son düzenleme:

kesenin solunda olunca erkek oluyor ama 8 haftalık usg resmine göre bakılıyor ona galiba

10 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum. anneler hisseder rüyalarında görür diyorlar ama ben hissedemiyorum rüyalarımda kafa karıştırıcı en erken ne zaman öğrenilir cinsiyeti.

10 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum. anneler hisseder rüyalarında görür diyorlar ama ben hissedemiyorum rüyalarımda kafa karıştırıcı en erken ne zaman öğrenilir cinsiyeti.

ilişki tarihini biliyorsan doğum tarihini ve ilişki tarihini yyaz bir bakalım canım
bide 8 haftalık usg resmi var mı varsa kesenin sağındamı görünüyor resme göre solunda mı

organiksheker baktım bile vallah verdiğin bilgilere göre kesin kız

belli olunca yaz mutlaka

sağol cnmm çin takvimine görede kız

teyzemin rüyasına görede kız

bende rüyamda hep erkek çocuklarıyla uğraşıyorum,ama erkek çocuk gören hamilelerin hep kızı olmuş

çevremden duyduğum kadarıyla

gerçi öncelikle sağlıklı olmaları tüm annelerin temennisi ama merakda ediyo insan

tamam canım yazarım mutlaka, haftaya gidicez bakalım doktora.

aa bide akşam mercimeğimin usg sine baktım sağda gibiydi:))

hadi bakalım büyük ihtimal kız geliyor erkek olursa çok şaşırırım vallah yaz mutlaka gönlünce olsun canım sağlıcakla...

keseyi elime alıp baktıgımda bebişim sağımda kalıyo ama benim geç yumurtlama olmuş sat 8kasımken 24kasım oldu onun için ne zaman ilişki oldu bilmiyorum ne diyosunuz

ay bende herpiniz gibi yazayım:)
dtarihim 13kasım1983
sat 8kasım ama geç yumurtlama 24 kasım
adet döngüm 30 gün
banada bakın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…