- Konu Sahibi Havalianne__
-
Elara kızmazsan bu soruyu cevaplandırabilirmuyuuuuummm burnumu soktum maydonoz oldum gene ama şu bioortm çok ilgimi çekiyor yaaa peppermint senin yazdığın bilgilere göre kız günlerinde hamile kalmışsın belli olunca yaz kııızzzzz
adet döngüsünden kasıt sanırım kaç günde bir adet oluyor olmam ben 35 günde bir oluyorum ama bu internet hesaplayıcılarında 28-30gün dediği için bende 1hafta ilerden söylüyorum normalde son adet tariihm 20kasım2010 35günde adet oluyorum 09.06.1988 doğum tarihim eşiminki 07.04.1981 ilişkide 13aralıkla 16aralık arası ama 13ü daha kuvvetli
ayy cnm nasil merakla bekliyodum yaiti.
Cok cok sagol cnmm
ha elara ha sen farketmez cnm, biriniz baktiniz da.
Ikinizden de allah razi olsun
cnm benimde gonlumde yatan kiz
ama hep de erkek olacak gibi dilim "oglum "demeye falan gidiyor; gerci ailede hep erkek cocuk var (kardesim, yigenler filan) ordan agiz aliskanligi da olabilir
bir de cnm benim bebegim 6+4. Gun de kesenin sol altindaydi.. Buna gore erkek mi demek ??
kesenin solunda olunca erkek oluyor ama 8 haftalık usg resmine göre bakılıyor ona galiba
artik bakalim,
en hayirlisi neyse o olsun
bu bioritme gore cogunlukla dogru mu cikiyor kizlar??
bunda kiz cikti benim;
cin takvimine gore erkek :26:
10 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum. anneler hisseder rüyalarında görür diyorlar ama ben hissedemiyorum rüyalarımda kafa karıştırıcı en erken ne zaman öğrenilir cinsiyeti.
bana tam ilişki günleri lazım.
23 kasım 1 aralık arasında bi kac tane ihtimal var.hangisine göre yorum yapılacagı belli degil.
23 ile 1 i arası hergün cnmyani 9 gün
canım 13 - 16 arası erkeğe yatkınsın ama ilişkinin yumurtlama günündemi yoksa yumurtlamadan önce olup olmadığı önemli
yumurtlama günüm hesaplayıcılara göre 13ü olarak görünüyordu
organiksheker baktım bilevallah verdiğin bilgilere göre kesin kız
belli olunca yaz mutlaka
sağol cnmm çin takvimine görede kız
teyzemin rüyasına görede kız
bende rüyamda hep erkek çocuklarıyla uğraşıyorum,ama erkek çocuk gören hamilelerin hep kızı olmuş
çevremden duyduğum kadarıyla
gerçi öncelikle sağlıklı olmaları tüm annelerin temennisi ama merakda ediyo insan
tamam canım yazarım mutlaka, haftaya gidicez bakalım doktora.
aa bide akşam mercimeğimin usg sine baktım sağda gibiydi:))
hadi bakalım büyük ihtimal kız geliyor erkek olursa çok şaşırırım vallah yaz mutlaka gönlünce olsun canım sağlıcakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?