Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

slm kızlar bende sızden rıca etsem banad abı baksanız gerce dr 12. haftada kız gıbı dedı ama sızde bı bakarmısnız bılgılerı versem...17 subatta daha randevumuz ve cok merak edıyorum gercekten kızmı acaba dıye..yasım 01.02.1982..en son adet tarıhım 14 ekım ..28 gunde bı olurum genellıkle ..ılıskıyı tam hatırlamıyorum ama 20 ekımden sonra

sık ilişkiylemi hamiş kaldın muhtemel yumurtlama günlerinde bioritmin erkekte ama sık ilişki olduysa ve döllenme geç olduysa kızda olabilir çünkü adetinin 18. gününden sonra kız günlerin başlıyor

kızlar merhaba ben 8 haftalık hamileyim yarın kontrolüm var benim bir kızım var zaten Allah hayırlısını versin ama yine de merak ediyorum cinsiyetini..bioritime göre nasıl anlaşılıyor..benimkinede bakabilirmisiniz..doğum tarihi 29.01.1979 adet tarihi 14 aralık 30 günde bir oluyordu..son ilişki tam olarak bilemiyorum 12 kasımdı galiba...şimdiden teşekkür ederim..
Al

merhaba benim de bioritmime bakarmısnz 31.10.1980 doğum tarihim 07.10.2010 sat

yumurtlama gününden 3 gün önce ve 3 gün sonra ilişki birde usg ye göre bebeğim solda

gün aşırı ilişkiye girince kızmı oluyoki ozaman nasıl olcak

merhabalar yeni üye oldum daha 5 haftalık bebegim, benimde bioritmime bakarmısınız 18.08.1988 SAT:17.12.2010 28 gunde bir oluyorum..ilişki tarihimiz 28 ve 29 aralık,cevabı cok merak edıyorum

canım tarihlerinden hiçbirşey anlamadım ben en son 14 aralıktamı adet gördün 12 kasımdamı

merhaba benim de bioritmime bakarmısnz 31.10.1980 doğum tarihim 07.10.2010 sat

yumurtlama gününden 3 gün önce ve 3 gün sonra ilişki birde usg ye göre bebeğim solda

canım yumurtlama günlerin hangi tarihler tam olarak biliyormysun tarih olarak yazarsan daha iyi olur ama muhtemel yumurtlama günlerine göre baktığımda bioritm kız ve nötr günlerde ama kese konumunda erkek hayırlısı olsun cinsiyet kesinleşince yazarmısın

merhabalar yeni üye oldum daha 5 haftalık bebegim, benimde bioritmime bakarmısınız 18.08.1988 SAT:17.12.2010 28 gunde bir oluyorum..ilişki tarihimiz 28 ve 29 aralık,cevabı cok merak edıyorum

erkek günlerinde hamile kalmışsın cinsiyet kesinleşince yazarmısın

arkadaşlar ben de yeni okudum konuyu ve merak ettim bioritmle nasıl tahmin ediyorsunuz cinsiyeti?? benimkine de bakabilirmisiniz??? 01.03.1983 doğumluyum son adet tarihim 19.11.2010 34-35 günde bir oluyorum. ultrasona göre çocuk 10 hafta 3 günlük. son ilişki tarihi ise 5 aralık

bioritme göre kız günlerinde hamile kalmışsın cinsiyeti belli olunca yazarsan sevinirim

canım yumurtlama günlerin hangi tarihler tam olarak biliyormysun tarih olarak yazarsan daha iyi olur ama muhtemel yumurtlama günlerine göre baktığımda bioritm kız ve nötr günlerde ama kese konumunda erkek hayırlısı olsun cinsiyet kesinleşince yazarmısın

merhaba galiba yumurtlama günüm 21 ekimdi

banada bakarmısınızzzz 17 ekim 1983 doğumluyum. sat 19 aralık 2010 yumurtlama zamanım yılbaşı haftasıydı. ortalama 23 güne bir adet oluyordum ultrason resmine göre benim kese ortalarda

ay banada birşey söler misiniz?

doğum tarihim 14.10.1978 / son adet tarihim 13/12/2010 29-30 günde bir adet oluyordum ama hamile kaldığım ay yumurtlama testi kullanmıştım 8 günden itibaren ilişki oldu sık sık. galiba en son 27 aralıkta falan ilişki oldu tam hatırlamıyorum. bebek sağda gözüküyor

teşekkür ederim şimdiden

kız günlerinde hamile kalmışsın zaten sık ilişki olmuş bebekte usg de sağda gözüküyorsa anne karnında solda demektir bu durumda büyük ihtimal kız kesinleşince buraya yazabilirsen sevinirim

banada bakarmısınızzzz 17 ekim 1983 doğumluyum. sat 19 aralık 2010 yumurtlama zamanım yılbaşı haftasıydı. ortalama 23 güne bir adet oluyordum ultrason resmine göre benim kese ortalarda

canım seninde yumurtlaman kız günlerine denk geliyor cinsiyet kesinleşince yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…