- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.001
slm kızlar bende sızden rıca etsem banad abı baksanız gerce dr 12. haftada kız gıbı dedı ama sızde bı bakarmısnız bılgılerı versem...17 subatta daha randevumuz ve cok merak edıyorum gercekten kızmı acaba dıye..yasım 01.02.1982..en son adet tarıhım 14 ekım ..28 gunde bı olurum genellıkle ..ılıskıyı tam hatırlamıyorum ama 20 ekımden sonra
esracım yumurtlama günlerin biortimde kız günlerine denk gelmiş ve zaten gün aşırı ilişkiyle hamiş kalmışsın çok büyük ihtimal kız tabiki en doğrusunu Rabbim bilir bebeğin cinsiyeti kesinleşince yazarsan sevinirim Allah gönlündekini nasip etsin inşaAllah
ben sımdı elımde bakıyorum solda duruyor bebegım ama karnıma koyunca sagda hangisi?
tesekkurler elara cevapladıgın ıcın suan 8 haftalık oldum bakalım hayırlısı cınsıyetı bıldırırım burdan ogrenınceikiside aynı kapıya cıkıyor.yani buna göre erkek
kızlar merhaba ben 8 haftalık hamileyim yarın kontrolüm var benim bir kızım var zaten Allah hayırlısını versin ama yine de merak ediyorum cinsiyetini..bioritime göre nasıl anlaşılıyor..benimkinede bakabilirmisiniz..doğum tarihi 29.01.1979 adet tarihi 14 aralık 30 günde bir oluyordu..son ilişki tam olarak bilemiyorum 12 kasımdı galiba...şimdiden teşekkür ederim..
Al
merhaba benim de bioritmime bakarmısnz 31.10.1980 doğum tarihim 07.10.2010 sat
yumurtlama gününden 3 gün önce ve 3 gün sonra ilişki birde usg ye göre bebeğim solda
merhabalar yeni üye oldum daha 5 haftalık bebegim, benimde bioritmime bakarmısınız 18.08.1988 SAT:17.12.2010 28 gunde bir oluyorum..ilişki tarihimiz 28 ve 29 aralık,cevabı cok merak edıyorum
arkadaşlar ben de yeni okudum konuyu ve merak ettim bioritmle nasıl tahmin ediyorsunuz cinsiyeti?? benimkine de bakabilirmisiniz??? 01.03.1983 doğumluyum son adet tarihim 19.11.2010 34-35 günde bir oluyorum. ultrasona göre çocuk 10 hafta 3 günlük. son ilişki tarihi ise 5 aralık
bioritme göre kız günlerinde hamile kalmışsın cinsiyeti belli olunca yazarsan sevinirim
ay banada birşey söler misiniz?
doğum tarihim 14.10.1978 / son adet tarihim 13/12/2010 29-30 günde bir adet oluyordum ama hamile kaldığım ay yumurtlama testi kullanmıştım 8 günden itibaren ilişki oldu sık sık. galiba en son 27 aralıkta falan ilişki oldu tam hatırlamıyorum. bebek sağda gözüküyor
teşekkür ederim şimdiden
banada bakarmısınızzzz17 ekim 1983 doğumluyum. sat 19 aralık 2010 yumurtlama zamanım yılbaşı haftasıydı. ortalama 23 güne bir adet oluyordum ultrason resmine göre benim kese ortalarda
canım seninde yumurtlaman kız günlerine denk geliyor cinsiyet kesinleşince yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?