Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

ezel merhaba canim bende 5 haftalik hamisim merak sardi beni bi bakarmisin cinsiyettahminine
benim dogum tarihim 27 mart 1987
esiminki 5 ekim 1986
sat 2 0cak

sey adetten sonra olmustu iliskimiz ac defaydi hatirlamiyorum

ve adetlerim 30 gunde bir oluyodu

benide eklermısınız solda

canım yumurtlama günlerin biortime göre erkeğe denk geliyor

kızlar sağdan yumurtlayıncamı kesede solda görünüyormuş anlamadım:44:

mimoza o nerden çıktı yaaa usgde bebeğin resmi sağdaysa anne karnında solda oluyor ondan mı bahsediyorsun bende ne demek istediğini anlamadım

Kizlar fazla takilmayin bu cinsiyet olayina benimde elara sagolsun biotrimime bakmisti sik iliskiden dolayi ve bioritmimde kiz cikti ama bugun ogrendik oglusumuz geliyor. Sik iliskide kiz olur derlerdi benim erkek ama. Allahin taktiri sadece kesenin konumu tuttu 8. Haftada soldaydi bebis

hayırlı olsun canım kaç haftalıkken kesinleşti Rabbim hayırlı evlat kılsın sağlıkla gelsin
naciye doğum tarihini ve son satını banada yazabilirmisin _?

Son düzenleme:
ezelcim cevabin icin tesekrler bir kizim var benimde gonlumden gecen erkek
tabiki hayirlisi olsun
burda erkek bebek icin tek iliski karbonat falan demisler hicbirini yapmadim ve adetime 10 gun kalasiya kadarsik iliskiydi bizimki
sadece dua ettim Allaha sigindim insallah gonlumdeki olur olmasada yine cok sevecegim bebisim benim

canım Rabbim gönlündekini versin inşaAllah herkezin umarım istediğin gibi olur

Buguh belli oldu cinsiyetimiz 16.ci haftada yani.ozelden yazarim sana cnm tarihlerimi

ya şimdi keseye yerleşimin acaba sağ yumurta sol yumurtayla ilgisi varmı acaba onu sormak istedim.bide diyelim sağdan yunurtladım kese sağa yerleşiyor soldan yumurtlayıncada sola..mesela yumurtlamayı animasyonla gösteren sitelerde hep öle.kese içinde yerleşiminde bunla alakası olabilirmi dedim acaba

olabilir mimoza bilmiyorum ki büyük ihtimal onnula alakalıdır ya bence bu yumurtanın ne tarafta olduğuna fazla takılmamak lazım

kızlaar öğrendim cinsiyeti erkek..yani kese kız gösteriyordu bioritimdede kızdı hem benim hem eşimin..hemde yumurtlama öncesi olmuştu ilişki o na görede kızdı...herşey kız gösterirken oğlum oldu yaa artık inanmıyorum hiç bişeye ..tek allahın dediği olur biz naparsak yapalım tutmadı üzgünüm

canımmm hayırlı olsun sağlıkla sıhatle gelsin bereket getirsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…