- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.021
kız günlerinde hamile kalmışsın zaten sık ilişki olmuş bebekte usg de sağda gözüküyorsa anne karnında solda demektir bu durumda büyük ihtimal kız kesinleşince buraya yazabilirsen sevinirim
tabiki yazarım sağlıklı olsunda. ama ben erkek diye hissediyorum bakalım ne olacak
çok teşekkür ederim
Merhabalar,
Bana da verdiğim bilgiler doğrultusunda tahminde bulunursanız çok sevinirim.
Eşimin doğum tarihi: 12 / 01 / 1982 , benim doğum tarihim: 27 / 05 / 1979,
son adet tarihim 3 Kasım , yumurtlama dönemim 9 Kasımla 14 Kasım arasıydı.
Bu arada doktorum, 11.haftada 2li test için gittiğimizde biz sormamıştık ama "Bana erkek gibi geldi " dedi.Netten baktım, cinsiyet 12.haftadan itibaren oluşmaya başlıyormuş.
merhaba benimde cinsiyet tahminine bakarmısınız eşimin doğum tarihi 19.07.1977 benimki 10.06.1980 on adet tarihim 23 kasım fakat geç döllenme olmuş doktor yeni bir sat belirledi bana 15 aralık dedi
selam lütfenn banada bakar misin?
benim dogum gunum 02.02.1986
esimin 22.07.1984
SAT15 aralik. gebe kaldgm gun 29 aralik tesekkurler simdiden
merhabalar ezelcim:)
bende şu kese olayına bakıyordum
yumurtlamanın sağdan olması halinde bebek usg resmine karşıdan bakınca kese içinde mutlaka solda mı görünüyor bilgin var mı?
merhabalar benimkinede bakarmısınız aceba esimin dogum tarihi 02.10.1981 benimki 23.04.1990 son adet tarihim 4 kasım ama gec döllenme olmus 21 kasım olarak belirledi doktorum
tabiiki yazarım canım..
şimdi ultrason kağıdına da bakıyorumm 7. haftadaki var. kağıtta sola yakın duruyo bebek kesede.kesede sağda kağıtta.
karnıma koyuncada kese solda bebekte sağa yakın ama ne dersin??
buda erkek tahminini destekleyen bir durum canım çok büyük ihtimal erkek Rabbimin izniyle hayırlısı olsun inşaAllah
ilgilendiğin için teşekkür ederim.tekrar düzgün bir şekilde yazayım
benim doğum tarihim:29.01.1979
eşimin doğum tarihi:10.02.1977
sat:14 aralık
3-4 aydır otuz günde bir adet görüyorum.önceden 28 günde bir oluyordum 14.günler de yumurta atılıyordu.şimdi tam olarak bilemiyorum.
ilişki tarihi yumurtlamadan 2-3 gün önce yanılmıyorsam.tekrar teşekkürler.
ezelcim gerçek satımdan sonra olduğu kesin bende hissetim çünkü geç olduğunu tam gününü hiç birimiz bilemeyiz ama eğer 1aralık ve 15 aralık arası kızsa kesin kız çıkıyordur belli olsun hemen yazarım canım merak etme usg kağıtında sağa yakın gibi kese dikkat ediyorum kontrollerdede dr. usg cihazını soluma daha çok bastırarak bakıyor
kızlar geçen ay ilk bebeğimi kimyasal gebelik sonucu düşürdüm.ama hep içimde kaldı acaba cinsiyeti neydi diye çünkü canım acaip turşu ekşi şeyler çekti ve 1 ay hep yedim. acaba yorumlarınızı alabilirmiyim doum tarihim 15.05.1986 eşimin 22.09.1982 28 günde bir adet oluorum son adet tarihim 20 aralıktı yumurtlamamda 14.gün olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?