Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Merhabalar,
Bana da verdiğim bilgiler doğrultusunda tahminde bulunursanız çok sevinirim.
Eşimin doğum tarihi: 12 / 01 / 1982 , benim doğum tarihim: 27 / 05 / 1979,
son adet tarihim 3 Kasım , yumurtlama dönemim 9 Kasımla 14 Kasım arasıydı.
Bu arada doktorum, 11.haftada 2li test için gittiğimizde biz sormamıştık ama "Bana erkek gibi geldi " dedi.Netten baktım, cinsiyet 12.haftadan itibaren oluşmaya başlıyormuş.

kız günlerinde hamile kalmışsın zaten sık ilişki olmuş bebekte usg de sağda gözüküyorsa anne karnında solda demektir bu durumda büyük ihtimal kız kesinleşince buraya yazabilirsen sevinirim

tabiki yazarım sağlıklı olsunda. ama ben erkek diye hissediyorum bakalım ne olacak

çok teşekkür ederim

canım yumurtlama günlerini doktormu tespit etti neye göre smyledin bu tarihleri ilişki bu günlerde mi oldu sık ilişki mi tek ilişkiyle mi hamile kaldın senin doğum tarihin 27 / 05 / 1979 dimi karışıklık olmasın verdiğin tarihlere göre kız günlerinde hamiş kalmışsın hayırlısı inşaAllah gönlüne göre olur kesinleşince yazabilir misin_?

merhaba benimde cinsiyet tahminine bakarmısınız eşimin doğum tarihi 19.07.1977 benimki 10.06.1980 on adet tarihim 23 kasım fakat geç döllenme olmuş doktor yeni bir sat belirledi bana 15 aralık dedi

_eZeL_
Çok teşekkür ederim.Yumurtlama günümü doktor tespit etmedi.28 günde 1 düzenli olanlarda yaklaşık olarak yumurtlama sürecine göre hesaplamıştım.Evet bu tarihlerde düzenli ilişkiye girdik, gün aşırı yani.Evet 27 / 05 / 1979 benim doğum tarihim. :) Kesinleşince hemen paylaşırım.

Son düzenleme:
selam lütfenn banada bakar misin?
benim dogum gunum 02.02.1986
esimin 22.07.1984
SAT15 aralik. gebe kaldgm gun 29 aralik tesekkurler simdiden

merhaba benimde cinsiyet tahminine bakarmısınız eşimin doğum tarihi 19.07.1977 benimki 10.06.1980 on adet tarihim 23 kasım fakat geç döllenme olmuş doktor yeni bir sat belirledi bana 15 aralık dedi

canım sık ilişkimi oldu yumurtlaman erkek günlerine denk geliyor ama geç döllenme olduysa kız günlerine geçmiş o günlerde yani 15 kasıma göre kız kesin bir yorum yapamıyorum malesef hayırlısı olsun Allah gönlündekini nasip etsin belli olunca yazarmısın

selam lütfenn banada bakar misin?
benim dogum gunum 02.02.1986
esimin 22.07.1984
SAT15 aralik. gebe kaldgm gun 29 aralik tesekkurler simdiden

canım erkeğe yatkın günde hamiş kalmışsın büyük ihtimal erkek Rabbim hayırlı evlat nasip etsin kesinleşince yazarmısın_?

merhabalar ezelcim:)

bende şu kese olayına bakıyordum
yumurtlamanın sağdan olması halinde bebek usg resmine karşıdan bakınca kese içinde mutlaka solda mı görünüyor bilgin var mı?

merhabalar benimkinede bakarmısınız aceba esimin dogum tarihi 02.10.1981 benimki 23.04.1990 son adet tarihim 4 kasım ama gec döllenme olmus 21 kasım olarak belirledi doktorum

merhabalar ezelcim:)

bende şu kese olayına bakıyordum
yumurtlamanın sağdan olması halinde bebek usg resmine karşıdan bakınca kese içinde mutlaka solda mı görünüyor bilgin var mı?

mutlaka diye birşey yok layd_s belli olmaz ama genel olarak öyle ama erkek olup sağda görünende var

merhabalar benimkinede bakarmısınız aceba esimin dogum tarihi 02.10.1981 benimki 23.04.1990 son adet tarihim 4 kasım ama gec döllenme olmus 21 kasım olarak belirledi doktorum

senin kız canım hayırlı olsun Rabbim en doğrusunu bilir gönlündekini nasip etsin inşaAllah bebeğin cinsiyeti kesinleşince yazarsan sevinirim

canım erkeğe yatkın günde hamiş kalmışsın büyük ihtimal erkek Rabbim hayırlı evlat nasip etsin kesinleşince yazarmısın_?[/QUOTE]
tabiiki yazarım canım..
şimdi ultrason kağıdına da bakıyorumm 7. haftadaki var. kağıtta sola yakın duruyo bebek kesede.kesede sağda kağıtta.
karnıma koyuncada kese solda bebekte sağa yakın ama ne dersin??

ezelcim gerçek satımdan sonra olduğu kesin bende hissetim çünkü geç olduğunu tam gününü hiç birimiz bilemeyiz ama eğer 1aralık ve 15 aralık arası kızsa kesin kız çıkıyordur belli olsun hemen yazarım canım merak etme usg kağıtında sağa yakın gibi kese dikkat ediyorum kontrollerdede dr. usg cihazını soluma daha çok bastırarak bakıyor

ilgilendiğin için teşekkür ederim.tekrar düzgün bir şekilde yazayım
benim doğum tarihim:29.01.1979
eşimin doğum tarihi:10.02.1977
sat:14 aralık
3-4 aydır otuz günde bir adet görüyorum.önceden 28 günde bir oluyordum 14.günler de yumurta atılıyordu.şimdi tam olarak bilemiyorum.
ilişki tarihi yumurtlamadan 2-3 gün önce yanılmıyorsam.tekrar teşekkürler.

buda erkek tahminini destekleyen bir durum canım çok büyük ihtimal erkek Rabbimin izniyle hayırlısı olsun inşaAllah

rica ederim canım çok büyük ihtimal kız günlerinde hamiş kalmışsın cinsiyet belli olunca yazarmısın

usgdede sağa akınsa kız ihtimalini güçlendiriyor hayırlı evlat olsun inşaAllah

kızlar geçen ay ilk bebeğimi kimyasal gebelik sonucu düşürdüm.ama hep içimde kaldı acaba cinsiyeti neydi diye çünkü canım acaip turşu ekşi şeyler çekti ve 1 ay hep yedim. acaba yorumlarınızı alabilirmiyim doum tarihim 15.05.1986 eşimin 22.09.1982 28 günde bir adet oluorum son adet tarihim 20 aralıktı yumurtlamamda 14.gün olmuştu

eğer yumurtlama gününde ilişkiniz olduysa erkek günlerinmiş o günler canım Rabbim inşaallah sağlıklı gebelikler evlatlar versin sana hayırlısıyla bereketle gelsin evlatların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…