Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

rica etsem banada bakarmısınız?nasıl bakılacağını bir türlü bulamadım.bioritm yüksek oranda tutuyormuş..4 aylık gebeyim bir kız bir oğlan deniyor ...11 kasım son adet tarihim, 28 günde bir adet oluyordum. doğum tarihim 26 temmuz 1980 bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim..

Son düzenleme:
lütfen benim için de tahminde bulunun bütün bilgileri vereyim
ben 02/09/1983 doğumluyum
eşim 16/03/1979 doğumlu
28 günde bir regl olurum
son adet tarihim 16/12/2010
7 haftalık usg de kese sağa yakın
bi 26 aralık 2010 da bir de 30aralık da ilişkimiz oldu. çok merak ediyorum lütfen tahminde bulunun :)

Oğlum olacağı kesinleşti.

tute,
Ben rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm, doğru çıktı.Arkadaşlar anne rüyasında kendi çocuğunu görürse doğru çıkar demişlerdi.Arkadaşımın kızı olduğunu görmüştüm ama onun da oğlu olacak.

Son düzenleme:
bayanlar, hiçbir cinsiyet tahminine güvenmiyorum..18 haftalık hamileyim.
çin takvimi:erkek
usg resmi: erkek
fallar rüyalar: erkek
yüzük testi : erkek
sadece rus takvmi:kız oda tesadüf bence!
12. HAFTA dr: erkeğe benziyor dedi.
14. hAFTA ERKEĞE BENZİYOR DEDİ..
16. HAFTA :KIZ
Sonuç:KIZ
BİR KIZIM VAR İKİNCİ ERKEK OLSUN İSTEMİŞTİM. SAĞLIK OLSUN..

Son düzenleme:

canım arkadaşım yazış tarzından biraz hayal kırıklığı sezdim ama inşallah yanılmışımdır.bence en önemlisi taşıdığımız bebeklerin bir cinsiyeti olması.ne demek istediğimi anlıyorsun değil mi? rabbim hepimize sağlıkcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.bir evladın tırnağına hasret aileler varken biz şükretmekte geç kalmayalım derim. sevgilerimle....

Selamlar, cinsiyitene kızmak değil tahmin yöntemlerine, bunlara inanmaya kızıyorum..Allah var ikincinin erkek olması içimden geçti..tabiki sağlık olsun. su an bu fikre çok alıştım. adını seçtim..dr. yanıldım erkek derse gene hayal kırıklığı yaşarım..başta istemem normal değil mi? Allah ın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok. sağlık sorunlarımdan dolayı üçüncü gibi bir sansım yok. insan her meyvenin tadına bakmak istiyor..tabi önce bebeği olmayan herkese bir bebek nasip etsin, bizimkilerede sağlık versin..ilk kızım tam bir prenses gibi yetişti, ikincide öyle olacak elbette..ilgine tesekkur ederim..

rabbim herkesin gönlüne göre versin , öncelikle sağlıklı olmalarını nasip etsin ben öğrenemedim daha bebeğimin cinsiyetini arkasını döndü bize ama hep içimden erkek geçiyo karnımda genelde sağ tarafta duruyomuş gibi hissediyorum çok merak ediyorum

arkadaşlar ben 2 dr gittim biri alttan baktı bebek tam sola yapışıktı,bugün karnımdan bakıldı sanki sağda gibi hangisi doğruki,karnımdan bakılanın fotosunu eklemeye çalışıcam.

kızımda kesesi tam ortada duruyodu
oğlumdada aşırı sol kasığım ağrıyordu
hatta doktora sordum solda dimi kese diye
doktorda hayır bariz şekilde sağda duruyo demişti
bende baktığımda oğlumun kesesi sağda duruyo resmen
bu arada oğlumda sağdan yumurtlamıştım:90:

selam kızlar benim biyoritime göre kız çıkıyordu ama 15. haftada doktor kesin erkek dedi haber vereyim dedim.Allah herkese hayırlısıyla çocuklarını kucağına almasını nasip etsin...

slm kızlar bende 6 haftalık hamileyim haftalıkken ultrason görüntüsünden de belli olurmu dr bana verdiği kağıtta solda gözüküyor oylemi anlıyorsunuz anlatırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…