- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.061
................................................
canım şimdi benim birşey dikatimi çekti kesenin içindeki bebişe mi bakıyoruzz yoksa kesenin göbüşteki konumuna mı?bebiş sağa yakın duruyo kese solda?? ona göre bilmek istiyorum da teşekkürler..
bebişin kesenin içinde ne tarafta olduğuna canım senni bebiş resme baktığında sağa yakın duruyorsa kız ihtimalini arttırıyor aama bunlar hep kısmet Allah ne dilerse o oluyor
bebişin kesenin içinde ne tarafta olduğuna canım senni bebiş resme baktığında sağa yakın duruyorsa kız ihtimalini arttırıyor aama bunlar hep kısmet Allah ne dilerse o oluyor
aynen allahın dediği oluyor çünkü 1 ihtimal bile yanlış çıkınca tez çürüyor.bende çürüdü en azından.yeni yöntemler keşfetmeliyiz:)
................................................
5-6 haftalıkkenki usg resmi olmuyor
7-8-9 haftalık olması lazım
sendede tutmuş zaten.hayırlı olsun bebegin
bioritime göre erkek günlerinde hamile kalmışsın
ama yumurtlama günün tahminen 10 kasım.ve sen yumdan önce ilişkiye girmisşin.buna görede kız olma ihtimali yüksek.
kesede bebek sagdaymış bunun anlamıda kızz.
belli olunca haber verirmisn.
sen kıza yatkın günlerde hamile kalmışsın
ayrıca yumurtlama günün 12 kasım ve senin kız günlerinde ve sık birliktelik olmuş
büyük ihtimal kız diyorum ben
belli olunca haber verirmisin
canım kız demıstın ama benım bebısın cınsıyetı bellı oldu erkekim geliyor haber verıyım dedım.ne bioritm nede sık ilişki tutmadı bende demekki bu tezlerde dogru degil. bız ne yaparsak yapalım allahın taktiri. allah herkesin gonlune gore versın.
benimde sık ilişkiyle oğlum oldu allah ne verirse o olur ama insanız işte hepimiz ümitleniyoruz ve kızı olan erkek, oğlu olan kız istiyo..bende çok istiyorum 2. kız olsun ama tabiki sağlıklı ve hayırlı olması önemli allah ne yazdıysa onu verir
selam kizlar,bende 8+6 gunluk hamileyim,biraz once doktordan geldim,cok sukur bebegin kalp atislarini duydukultrason ciktisina baktim hemen,bebek kesenin soluna yakin bariz bi sekilde,ama bebek karnimda sol tarafimda,baya sol kasigimima yakin yere bastirinca buldu,zaten ordada bi agri vardi..dur bakalim kesedeki konuma gore erkek,ama bide diyolarki bebeginizi sol tarafta tasiyorsaniz kiziniz olurmus bakalim hangisi tutacak,sizde nasildi tecrubeli anneler..
hayırlı olsun bebeğin cnm. bnm bebek sağımda kesenin ise sol tarafındaydı,dün öğrendim kızım olacakmış.büyük oranda tutuyordur belki ama Allah ne yazdıysa onu veriyor..yine de gönlüne göre olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?