Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

canım şimdi benim birşey dikatimi çekti kesenin içindeki bebişe mi bakıyoruzz yoksa kesenin göbüşteki konumuna mı?bebiş sağa yakın duruyo kese solda?? ona göre bilmek istiyorum da teşekkürler..

bebişin kesenin içinde ne tarafta olduğuna canım senni bebiş resme baktığında sağa yakın duruyorsa kız ihtimalini arttırıyor aama bunlar hep kısmet Allah ne dilerse o oluyor

bebişin kesenin içinde ne tarafta olduğuna canım senni bebiş resme baktığında sağa yakın duruyorsa kız ihtimalini arttırıyor aama bunlar hep kısmet Allah ne dilerse o oluyor

aynen allahın dediği oluyor çünkü 1 ihtimal bile yanlış çıkınca tez çürüyor.bende çürüdü en azından.yeni yöntemler keşfetmeliyiz:)

5-6 haftalıkkenki usg resmi olmuyor
7-8-9 haftalık olması lazım
sendede tutmuş zaten.hayırlı olsun bebegin

Elara hanım benim usg resmimde 8+3 haftalıkken tam sağda ama bir de bioritimimde ne çıkıyor bakarmısınız.Son adet:7 Kasım,ama doktor 14 Kasım olarak düzelti,31 yaşında,Kasımd,hamile kaldım.

bana bu cevabı vermiştin canım
öğrendik bi oğlum oluyor haber vereyim dedim,

sanırım bende tutmadı kese konumu ,bioritim tutmuş ama

sen kıza yatkın günlerde hamile kalmışsın
ayrıca yumurtlama günün 12 kasım ve senin kız günlerinde ve sık birliktelik olmuş
büyük ihtimal kız diyorum ben
belli olunca haber verirmisin

canım kız demıstın ama benım bebısın cınsıyetı bellı oldu erkekim geliyor haber verıyım dedım.ne bioritm nede sık ilişki tutmadı bende demekki bu tezlerde dogru degil. bız ne yaparsak yapalım allahın taktiri. allah herkesin gonlune gore versın.

benimde sık ilişkiyle oğlum oldu allah ne verirse o olur ama insanız işte hepimiz ümitleniyoruz ve kızı olan erkek, oğlu olan kız istiyo..bende çok istiyorum 2. kız olsun ama tabiki sağlıklı ve hayırlı olması önemli allah ne yazdıysa onu verir

Benim ilk cocugum ve ben erkek istiyordum allah gonlume gore verdi bence bioritmis sik iliskiymis bos onlari dusunene kadar bol bol dua etmek lazim allaha onun dedigi olur bu kadar isteyip egerki vermiyorsada vardir bir bildigi derim rabbimin.allah herkesin gonlune gore versin

hakkaten yaw benim ilk bebeğim erkek şimdi ultrason resmine baktım solda bu tutuyo şimdi ikinciye hamileyim daha çok yeni bakalım bu tutucakmı*mutlaka yazıcam...

ezelcim merhaba bayadır giremiyordum siteye 2 ay olmuştur laptopda sıkıntı var kaynımın laptobundan yazıyorum ben girmeyeli sitede değişiklik olmuş sanırım elaranın sitesinde diğer mahalleye giremiyorum bi sorunmu oldu anlayamadım elara nerelerde
Allah Allaaaaaah

kizlar lutfen bana yardim edermisiniz bioritm nasil hesaplanir benim dogum tarihim 25 eylul 1984 esimin 18 ocak 1986

selam kizlar,bende 8+6 gunluk hamileyim,biraz once doktordan geldim,cok sukur bebegin kalp atislarini duydukultrason ciktisina baktim hemen,bebek kesenin soluna yakin bariz bi sekilde,ama bebek karnimda sol tarafimda,baya sol kasigimima yakin yere bastirinca buldu,zaten ordada bi agri vardi..dur bakalim kesedeki konuma gore erkek,ama bide diyolarki bebeginizi sol tarafta tasiyorsaniz kiziniz olurmusbakalim hangisi tutacak,sizde nasildi tecrubeli anneler..

hayırlı olsun bebeğin cnm. bnm bebek sağımda kesenin ise sol tarafındaydı,dün öğrendim kızım olacakmış.büyük oranda tutuyordur belki ama Allah ne yazdıysa onu veriyor..yine de gönlüne göre olur inş

sen her iki tezide curuttun yanibebek kesede solda olunca erkek derlerdi senin kiz olmus,e bebegini sagda tasiyinca erkek olur derlerdi oda tutmamis,kac haftalikti bebeginiz,erken donemde bazen yanilma olabiliyor,rabbim yinede gonlunuze gore olani verir insallah

merhabalar bebişim 7 haftlık ultrason resminde kese sağda bebek kesenin soluna yapışık duruyor
cinsiyet tahmini istiyorum bende
teşekkürler
Allahım herkesin gönlüne göre versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…