Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

bebeğim 6 haftalık oldu dün ki ultrasonunda bebiş sağa yapışık resmen haftaya cuma yine kontrol var bakalım yine sağda mı olacak .İnşallah kız olur ya ...

6 haftalıkken ortada duruyor,
8 haftalık görüntüye baktım sola daha yatkın gibi.
2 hafta sonra kontrole gidicem tekrardan yazarım.

Kızlar merhaba biraz önce çıktım muayeneden 6+5 te benim bebiş kesenin içinde tam sola yapışık tı şimdi 9+2 ultrason kağıdına baktığımda kafası solda kese yuvarlak deil vajinal muayene yapıldı. Cok merak ediyorum cinsiyetini :) mobilden yazdigim icin fotosunu koyamiyorum sizce ne cinsiyeti benim bebiş in?

bu teori bende doğrulandı.. hayırlısı bakalım
kızım ultrason kağıdına karşıdan bakınca sağdaydı..
şimdi hamileyim ve tüm ultrason resimlerinde sola yapışıktı .. erkekmiş.. kızımda yuvarlaktı kese .. bunda garip fasülye gibiydi..

aynı şekilde şu an kız bebeğe hamileyim :) 7. haftamda bebeğim sağ taraftaydı ve de teorilere göre kız çıkıyordu o zaman içime erkek doğduğu için bu teoriye inanmamıştım ama artık inanıyorum :)))

6 haftalıkken ortada duruyor,
8 haftalık görüntüye baktım sola daha yatkın gibi.
2 hafta sonra kontrole gidicem tekrardan yazarım.

bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızmış
her kontrolde durduğu yer farklıydı ama doktor daha 12 haftalıkkken kıza benziyor demişti doğru çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…