Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

herkese selam...

oğlum şuan 2,5 yaşını geçti...usg resimlerine bakayım dedim bu konuyu görünce...oğlumun 9 haftalık usg resminde kesesi fasulye gibi ve kesenin solunda duruyor...

Benimkide aynı konumda ama anlamadığım birşey var kafasının yönü önemli mi bu tezde:)??? çünkü benim kese fasulye gibi bebek solda ama başı sağ tarafa bakıyor çok merak ettim.

Fasulyem solda :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zaman kesin erkek :)) benimki dogru cikti 8 haftalikken ki ultrason sonucunda solda, yani rahimdeki hali sagdaydi erkek cikti dogruymus yani.

Son düzenleme:
O zaman kesin erkek :)) benimki dogru cikti 8 haftalikken ki ultrason sonucunda solda, yani rahimdeki hali sagdaydi erkek cikti dogruymus yani.

Cnm bnmde gonlumdeki erkek inslh dogrudur.foto elimdeyken solda ama gobegimin ustune koyuyorum sagda oluyor.hngisi dogru acaba.inslh senin dedigin gbidir.nisanin ucunde ikili testimiz var.12 haftalik oluyo bebisim.belli olmaz dmi cinsiyet 12. Haftada

Yok daha belli olmaz sabret erkekse 14. Haftadan sonra belli oluyo kizsa zaten belli olmuyo. Ben kizi daha cok isterdim hamilelikten once ama ogrendigim andan itibaren erkek oldugunu hissetmistim. Rahimde hep sagdaydi seninki gibi. Bisey daha sorucam yuzunde sivilcelenme fln oldu mu

Benim cok oldu su anda hamile kalmadan oncede vardı hatta antibiyotik kullanıyodum ama bu kadar degildi şimdi her tarafında resmen ergenliğe girmiş gibiyim ve çok canımı sikiyo bu sivilceler neden sordun canım

Benimde 3 kızım var bu 4. Olucak nasip olursa kızların USg fotosu yok ama bunda kese fasulye gibi ve bebek sola yakın ama kafa tarafı sagda inşallah benimde bir oğlum olur

Oncelikle allah gonlune gore versin diyeyim. Oncelikli saglikli olmasi. Benim ilh hamileligim o yuzden cinsiyet onemli degildi benim icin onemli olan saglikli olmasiydi. Ins. Allah gonlune gore hayirlisini verir. Erkek bebekler genelde anne yuzunde sivilcelenme yapio ozellikle ilk 3 ayda. Hani cevremde gordugum hep bu erkek olanlarin yuzleri sivilceyle doluyo. ben ergenlikte boyle buyuk sivilceler cikarmamistim. Allah bilir tabi ama bence seninki de erkek olabilir

Âmin cok Sagolasin Allah razı olsun

Bunu bı kac yerde bende okumuştum ama inşallah hayirlisiyla Buda degisik olur

Âmin cok Sagolasin Allah razı olsun

Bunu bı kac yerde bende okumuştum ama inşallah hayirlisiyla Buda degisik olur

Bi de 3 3.5 aylikken sarmisakli biseler ye ama sarmisagi bol olsun. Gece inanilmaz terliyosun. Terin normalden cok kotu kokuyosa erkek normalse kiz diyolardi. Ben denedim sarmisak yedigimde bu kadar kotu kokmamistim daha once. Kendimden tiksindim

Şimdi 2.5 aylık biraz daha bekleyip deneyim ozaman ama sarımsak migdemi mahvediyo Genede denerim :)) Sagolasin canım her gece cinsiyetle alakalı saçma sapan seyler görüyorum bı öğrenseydim rahatlicam ya beklemek ne zormus

Son düzenleme:

Ben sacma sapan cok sey duydum ama bunu sadece sarmisakli cacigi sevdigim icin denemis oldum. Hani ozellikle degil. Kirmizjblahana vs bi dunya sey var o kadar sacma ki

arkadaslar neye göre sağda yada solda kesedekine göre mi ultrasan göre mi anlayamadım bizim ultrasonumuz bu bir bakı verin lütfen burda 9+1 haftadayız

siz ne zaman öğrendiniz bebisin cinsiyetini kaçıncı haftanız da söylediler?

16. Haftada ogrendim ben. Ama 19. Haftadaki kontrolde tekrar bakalum dedi yine erkek dedi

Merhaba kızlar bende yeni katıldım 16 haftalik 4. Bebisime hamileyim 9 haftalık ultrason kagidimda bariz şekilde sola yapismis bebeğim doğruluk payı nedir lütfen bi cevap Yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…