- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.341
merhaba kızlar,bu da benim 11 haftalık meleğimin fotosu...çok merak ediyorum cinsiyetini şuan bellidir ama doktor ocağın ilk haftası gel dedi 3lü test için o ara öğrencem de bi bakın bakalım benim meleğim kız mı erkek mi
masalla canim cok net cikmis bebegin,bugun bende bugun hastaneye gittim 2li taramasi cok iyi cikti bi sikinti yok cok sukur,ama ne farkettim biliyor musun,bu harika,bizler icin dunyanin en guzel fotolarini paylasarak iyi mi ediyorz kotu mu,cunku bugun gayri ihtiyari bilemedigimden asilama icin gelmis iki bayana "sizinki kac aylik dedim"dusunebiliyor musun. ne kadar sansliyiz dedim kendi kendime ve insallh kalbini kirmamisimdir o insanlarin.ben dort gozle bebegimin hareketleri resmi icin sira beklerken o umut besliyo ki belki...yani ozetle masallh bebegin insan seklini baya bi almis cokta saglikli gorunuyo,Allah nazardan saklasin,bosver cinsiyeti:))))
kırılmamışlardır inşallah canım insanların başına geliyor bazen böyle şeyler...bebeğim sağlıklı görünüyor doktorum da öyle dedi ve 2li testi yaptırmadı 3lüyü yapıcaz gelecek ay.inşallah gerçekten de sağlıklı doğar meleğim cinsiyet hakketen öenmli değil ne verirse rabbim kabulum tabi ki .ama insan merak ediyo işte alışveriş için sabırsızlanıyo:)) inşallah meleklerimiz sağlıkla gelir dünyaya
amınnn ınsallh canım benden ıstedı doktor, hatta ufak bı kaza gecırdım baska bı doktora gıtmek zorunda kaldım o da 2lı test yaptı ve saglıklı dedı cok sukur. hayırlısıyla kucagımıza alalım ınsallh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?