Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

O zaman doktorlar neden söylemiyor şuna benziyor desler gerçi ozaman cahiliye devrinden kalanlar yavruya kıyarlar arkadaşlar hakkaten nice iman sahibi insanlar bebekleri istedikleri cinsiyetten değil diye aldırırlardı eminim en iyisi bu şekil bence

merhaba arkadaslar,ben 10+6 gunluk hamileyim 10 haftalikken doktora gittim ve ultrason resmimde bebegim ortada ama saga daha yakin gorunuyor.bende ki belirtilere gelince,babaanne anneannelerimiz derler ya hani,o tarzda bi yorum yaptilar ve eger benim hislerime gore bebek sol yumurtaliga yakinsa kiz dediler yani ultrason resminde saga yakin oluyor.benim bebegimde sol tarafima dogru daha siskin sanki. birde ultrasonda cok hareketli gordum onu elikulu surekli oynuyor,babaannem kizlar cabuk canlanir dedi.bakailm 1 ay sonra kesin yazarim size. iyi gunler

bebişimin cinsiyetini öğrenmeden önce çok okumuştum burdaki yazıları içime hep erkek doğuyodu 9 haftalık oldugumda doktora gittiğimde kesede sağa yapışmış olarak görünce çok şaşırmıştım kesin kız demiştim burdaki yazılardan dolayı ve evet bebiş kızmış hayırlısı neyse o olsun bende tuttu

İşte buda benim minik bebeğim daha 7 +3 ken çekildi.. 6+2 de de aynı taraftaydı, sağa yapışmış kuzum benim eğer bu teori doğruysa Kız, ama Allah bilir tabi, fark etmez bizim için, belli olunca yazarım inş.

merhaba kızlar,bu da benim 11 haftalık meleğimin fotosu...çok merak ediyorum cinsiyetini şuan bellidir ama doktor ocağın ilk haftası gel dedi 3lü test için o ara öğrencem de bi bakın bakalım benim meleğim kız mı erkek mi

Eklentiler

• $DSCN0157.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 142
Ultrason goruntusunden sagdami soldami goremiyorum ama sanirim benimki solda 4 hafta sonra tekrar gidicem umarim bu sefer bebisim kendini gosterir cok merak ediyorum sonucu aldigimda yazarim

masalla canim cok net cikmis bebegin,bugun bende bugun hastaneye gittim 2li taramasi cok iyi cikti bi sikinti yok cok sukur,ama ne farkettim biliyor musun,bu harika,bizler icin dunyanin en guzel fotolarini paylasarak iyi mi ediyorz kotu mu,cunku bugun gayri ihtiyari bilemedigimden asilama icin gelmis iki bayana "sizinki kac aylik dedim"dusunebiliyor musun. ne kadar sansliyiz dedim kendi kendime ve insallh kalbini kirmamisimdir o insanlarin.ben dort gozle bebegimin hareketleri resmi icin sira beklerken o umut besliyo ki belki...yani ozetle masallh bebegin insan seklini baya bi almis cokta saglikli gorunuyo,Allah nazardan saklasin,bosver cinsiyeti:))))

kırılmamışlardır inşallah canım insanların başına geliyor bazen böyle şeyler...bebeğim sağlıklı görünüyor doktorum da öyle dedi ve 2li testi yaptırmadı 3lüyü yapıcaz gelecek ay.inşallah gerçekten de sağlıklı doğar meleğim cinsiyet hakketen öenmli değil ne verirse rabbim kabulum tabi ki .ama insan merak ediyo işte alışveriş için sabırsızlanıyo:)) inşallah meleklerimiz sağlıkla gelir dünyaya

Selam kızlar bu konuda ben de bir şeyler yazayım dedim. benim bebeğim kesenin solunda ilk ultrason fotosundan beri soldaydı.Aslında sağ yumurtalığımdaki tek bir yumurtadan oldu bebeğim o yumurta da döllenip sola düşmüş oraya yerleşmiş hatta ilk ultrasonda doktora yumurtam sağdaydı bebiş sola mı yerlemiş dedim o hiç belli olmaz dedi en son ultrasonda bile cinsiyetini öğrenemedik yüz üstü yattığı için aslında önemli değil cinsiyeti ama insan merak ediyor işte şimdi bu konu başlığını görünce ben de foto koyayım dedim belki tahminde bulunursunuz gerçi pek alakası olduğunu düşünmüyorum sağ-sol olayıyla cinsiyetin ama olsun bi umut insan her yola başvuruyor işte yüzük testini de yapıyorum erkek çıkıyor ama dr bişi göremeyince kız olabilir dedi bakalım hayırlısı

bu da benim haylazım

amınnn ınsallh canım benden ıstedı doktor, hatta ufak bı kaza gecırdım baska bı doktora gıtmek zorunda kaldım o da 2lı test yaptı ve saglıklı dedı cok sukur. hayırlısıyla kucagımıza alalım ınsallh:)

kese olayı bende tuttu allahıma şükürler olsun rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin herşey gönlünüzce olsun inşallah

6.3.1978
3.5.1973
enson sat günümm:1.10.2013
iliski durumu emin olmamakla:8-15
bu usg bebegimin ilk resmi baskada yok burda10 biti 11 girdigi günn

ben birşey anlamadım bebişimin ultrasonundan ya 7+3 de iki tane ultrasonu var boy ölçümü için ilkinde elimde bakınca saga yakın karnıma tutunca sola yakın.İkincidede elimde sola karnımda saga yakın.Şimdi benim kuzumun cinsiyeti ne ya:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…