- Konu Sahibi Havalianne__
ilk resim...................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Elara.. Paylastigin icin cok tsk ederim ve gercekten cok ilginc, 29 haftalik hamileyim ve buarada doktorum kiz dedi. 3 cu kizimi bekliyorum ve gonlum isterdiki erkek olsundemek ki hayirlisi buymus. Kizimin 7 haftalin usg baktim solda duruyor kesenin, bende tutmadi ama cogu arkadaslarimda tuttu diyebilirim. Yorumcu.com da baktim 2 kizimda dogru ve hatta kimi denedigdem hepsi dogru cikti. Ve 3 cu kizima erkek cikti umutlanmistim erkek diye ama doktorum kiz dedi.. Bebek kese nin solunda, yorumcu da erkek ve karnim sivri bu hamilemiyim 2 ci kizlarimdan farkli ve ci takviminde erkek..ama usg da 3 farkli doktor/ebe bakti kiz dedi... Icimden erkek geciyor belkide cok istedigimden dolayidir. Cok uzun oldu øzur dilerim.
![]()
ilk resim...................
cnm dert etme saglık olsun ıns 4.de olur benımde 3kızım var ben sımcık 4.dusunuyommmm
Allah size bagislasin canim.. Insallah 4 cu aslan gibi bir oglun olur.
kız nerde usg ben goremıyommmmmKıslar selam bu usg 9 haftalık
elara yorumlarını bekliyorum
![]()
Kıslar selam bu usg 9 haftalık
elara yorumlarını bekliyorum
![]()
cnm massallah barız acık ve net solda erkekmı bellı oldumu cınsıyetı
canım bende hamileyim hemen gidip usg lerime baktım 6+4 haftada tam ortada duruyor 11+1 haftalıkken solda duruyor ama doktorum % 90 kız dedi
Yok kardesim nerdeeee??Dr. %95 kız dedi bakalım 2 hafta sonra renkli ultrason var onda netlesir kesin dedi bakalim
gamsem peki hamilelin ilk haftalari nasil gecti
Cn okadar rahatti ki hiç bisey anlamadım ne bulantı ne başka baisey elhamdulillah hiç üzmedi yavrum beni halada öle gidiyo acayip rahatti böle olursa hep 5 cocuk yaparım heralde hi hi hii:)))