- 10 Ağustos 2016
- 84
- 37
- 88
- 42
- Konu Sahibi Havalianne__
- #5.781
Tamam çok.sagol canım cevap verdiğin içinErkek gibi cnm
Bende baya araştırdım demek doğru tahmin ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam çok.sagol canım cevap verdiğin içinErkek gibi cnm
Erkek gibi sanırım canımEki Görüntüle 2239877
Canım burada 9w+3
Saol canım önemli olan ilk sağlıkla gelsinler inşallah insan yine de merak ediyor bir kızım var oğlum olsun cok isterim. Neye göre yorumluyorsunuz ben hiç anlamadımErkek gibi sanırım canım
Teşekkürler canım neye göre yorumluyorsun nub a göre mi yoksa baska bir sey mi?Erkek gibi bence
Canım kese içi duruş solda 8 haftalık usg resminde ve kol bacak tomurcukları belli. Erkek de böyle olur deniyor.Saol canım önemli olan ilk sağlıkla gelsinler inşallah insan yine de merak ediyor bir kızım var oğlum olsun cok isterim. Neye göre yorumluyorsunuz ben hiç anlamadım
Teşekkürler canım bilgi için :) Peki canım 9 haftalık da niye daha sağda yani gerçekten anlamak istiyorum bende ama anlayamıyorumCanım kese içi duruş solda 8 haftalık usg resminde ve kol bacak tomurcukları belli. Erkek de böyle olur deniyor.
Canım 7 haftanın sonunda bebek hareket etmeye yer değiştirmeye başlıyor o yüzden :)Teşekkürler canım bilgi için :) Peki canım 9 haftalık da niye daha sağda yani gerçekten anlamak istiyorum bende ama anlayamıyorum![]()
Teşekkürler canım neye göre yorumluyorsun nub a göre mi yoksa baska bir sey mi?
Erkek gibiEki Görüntüle 2239879
Burada da 8 haftalık gibi iki usg de karından bakıldı ama bana cok farklı geldi canım sen düşünüyorsun?
Ramzi teorisine gore kiz gibi sankiBenimki hakkinda tahminde bulunurmusunuz
Canım gittin mı doktora?Ayyy iki oğlum var kız doğsun içine Canım hayırlısı tabi bi arkadaş da kız dedi bakalım ne çıkacak
Gittim Canım kese oluşmuş sükurCanım gittin mı doktora?
12 martta kal atışı için çağırdı nasip artıkCanım gittin mı doktora?
Kız benceHanımlar bebeğim 12 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz banadaEki Görüntüle 2240425 Eki Görüntüle 2240425 Eki Görüntüle 2240426
Çok küçük dahaCanım gittin mı doktora?
Hayırlısı olsun canım, şu an 8 haftalık mı oldun12 martta kal atışı için çağırdı nasip artık
Yok canım geç döllenme olmuş 4,5. 5 haftalık dahaHayırlısı olsun canım, şu an 8 haftalık mı oldun