bebeğin kesesi ne zaman görülür

emimma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
20
1
36
Adana
geçen hafta bhcg değerim 565lerdydi ama tam olarak kaç haftalık olduğumu bende anlamadım sat'a göre mi hesaplayacaz yoksa yumurtlama dönmindeki tahmini ilşkiye göremi; bizim ilk zamanlarımız biraz problemli oldu inanın bunları sormayı bile unuttuk doktora..bide bebeğin kesesi ne zaman görülür bi bilgi verirseniz çok sevindirikk olurumm:))

geçen hafta bhcg değerim 565lerdydi ama tam olarak kaç haftalık olduğumu bende anlamadım sat'a göre mi hesaplayacaz yoksa yumurtlama dönmindeki tahmini ilşkiye göremi; bizim ilk zamanlarımız biraz problemli oldu inanın bunları sormayı bile unuttuk doktora..bide bebeğin kesesi ne zaman görülür bi bilgi verirseniz çok sevindirikk olurumm:))

Merhabalar..öncelikle tebrik edrim..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin..gebelik haftası SAT ile ayarlanır..çünkü yumurtlama dönemi her ay 14. günde olmuyor..bazen değişiklik gösterebilir..bebeğin kesesi ise beta-hcg 700'ü geçtikten sonra görülme imkanı vardır...eğer önümüzde ki günlerde doktora kontrole giderseniz görülme oranı yüksek..şimdiden hayırlı olsun:34:

sat a göre hesapla 4 haftalıksa alttan bakarsa gorunur.5 haftalıkkenden de üstten gorunmeye baslar.

teşekkür ederim arkadaşlar ozaman ben sat'a göre 6.haftadym yalnız bu duruma göre komik bi durum daha var ben daha 5 haftalık evliyim ve düğünümdede adettim:1:

teşekkür ederim arkadaşlar ozaman ben sat'a göre 6.haftadym yalnız bu duruma göre komik bi durum daha var ben daha 5 haftalık evliyim ve düğünümdede adettim:1:

Canım sizde ki durum evlere şenlik o zaman desenize:52:..hmm o zaman ilk ilişkide hemen hamile kaldınız..takdir kısmet işte..hayırlı olsun:49:

hmmm canim öncellikle allah hayirlisiyla ve saglikla kucagina almayi nasip eder insallah

canim sana simdiden kolay gelsin, millete artik nasil laf anlatacaksan?????

cogu cahil insanlar bu SAT meselesini anlamiyor, o yüzden yüklü gelmistir gelin diyolar basimiza bizim gelinden geldi, ordan biliyorum, bide bebek 2 hafta erken gelince, insanlarin düsüncesi onaylanmis oldu. yani kimseleri inadiramadik ozaman.

bence bari soranlara 4,5 haftalik de, basin agrimasin.

bir dahai dr kontrolünde gözükür tahminim, benimde 6,5 haftalikken gözüktü:34:

hmmm canim öncellikle allah hayirlisiyla ve saglikla kucagina almayi nasip eder insallah

canim sana simdiden kolay gelsin, millete artik nasil laf anlatacaksan?????

cogu cahil insanlar bu SAT meselesini anlamiyor, o yüzden yüklü gelmistir gelin diyolar basimiza bizim gelinden geldi, ordan biliyorum, bide bebek 2 hafta erken gelince, insanlarin düsüncesi onaylanmis oldu. yani kimseleri inadiramadik ozaman.

bence bari soranlara 4,5 haftalik de, basin agrimasin.

bir dahai dr kontrolünde gözükür tahminim, benimde 6,5 haftalikken gözüktü:34:

sağolasın canım Allah hayırlısıyla,sağlıkla, sıhhatle bebiğimi kucağıma almayı nasip eder inşallah; valla bide şu sat durumuna göre hamilelik içinde kimseye veremeyecek hesabım yok çok şükür ama insan yinede yanlış anlaşılmaktan korkuyorr; ya bu arada benim hamileliğim biraz stresli geçiyo gibi çok yaramaz bir sınıfım var ve ben bazen çaresiz kaldığımı bile düşünüyorum; Allah bana güç kuvvet verir inşallah..

Back
X