geçen hafta bhcg değerim 565lerdydi ama tam olarak kaç haftalık olduğumu bende anlamadım sat'a göre mi hesaplayacaz yoksa yumurtlama dönmindeki tahmini ilşkiye göremi; bizim ilk zamanlarımız biraz problemli oldu inanın bunları sormayı bile unuttuk doktora..bide bebeğin kesesi ne zaman görülür bi bilgi verirseniz çok sevindirikk olurumm:))
geçen hafta bhcg değerim 565lerdydi ama tam olarak kaç haftalık olduğumu bende anlamadım sat'a göre mi hesaplayacaz yoksa yumurtlama dönmindeki tahmini ilşkiye göremi; bizim ilk zamanlarımız biraz problemli oldu inanın bunları sormayı bile unuttuk doktora..bide bebeğin kesesi ne zaman görülür bi bilgi verirseniz çok sevindirikk olurumm:))
Merhabalar..öncelikle tebrik edrim..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin..gebelik haftası SAT ile ayarlanır..çünkü yumurtlama dönemi her ay 14. günde olmuyor..bazen değişiklik gösterebilir..bebeğin kesesi ise beta-hcg 700'ü geçtikten sonra görülme imkanı vardır...eğer önümüzde ki günlerde doktora kontrole giderseniz görülme oranı yüksek..şimdiden hayırlı olsun
teşekkür ederim arkadaşlar ozaman ben sat'a göre 6.haftadym yalnız bu duruma göre komik bi durum daha var ben daha 5 haftalık evliyim ve düğünümdede adettim
teşekkür ederim arkadaşlar ozaman ben sat'a göre 6.haftadym yalnız bu duruma göre komik bi durum daha var ben daha 5 haftalık evliyim ve düğünümdede adettim
hmmm canim öncellikle allah hayirlisiyla ve saglikla kucagina almayi nasip eder insallah
canim sana simdiden kolay gelsin, millete artik nasil laf anlatacaksan?????
cogu cahil insanlar bu SAT meselesini anlamiyor, o yüzden yüklü gelmistir gelin diyolar basimiza bizim gelinden geldi, ordan biliyorum, bide bebek 2 hafta erken gelince, insanlarin düsüncesi onaylanmis oldu. yani kimseleri inadiramadik ozaman.
bence bari soranlara 4,5 haftalik de, basin agrimasin.
bir dahai dr kontrolünde gözükür tahminim, benimde 6,5 haftalikken gözüktü
hmmm canim öncellikle allah hayirlisiyla ve saglikla kucagina almayi nasip eder insallah
canim sana simdiden kolay gelsin, millete artik nasil laf anlatacaksan?????
cogu cahil insanlar bu SAT meselesini anlamiyor, o yüzden yüklü gelmistir gelin diyolar basimiza bizim gelinden geldi, ordan biliyorum, bide bebek 2 hafta erken gelince, insanlarin düsüncesi onaylanmis oldu. yani kimseleri inadiramadik ozaman.
bence bari soranlara 4,5 haftalik de, basin agrimasin.
bir dahai dr kontrolünde gözükür tahminim, benimde 6,5 haftalikken gözüktü
sağolasın canım Allah hayırlısıyla,sağlıkla, sıhhatle bebiğimi kucağıma almayı nasip eder inşallah; valla bide şu sat durumuna göre hamilelik içinde kimseye veremeyecek hesabım yok çok şükür ama insan yinede yanlış anlaşılmaktan korkuyorr; ya bu arada benim hamileliğim biraz stresli geçiyo gibi çok yaramaz bir sınıfım var ve ben bazen çaresiz kaldığımı bile düşünüyorum; Allah bana güç kuvvet verir inşallah..