bebeğin kesesi tüplere yakın yerleşenler

melekb82

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
13
5
42
Merhaba arkadaşlar.araniza yeni katıldım.doğru yerde doğru konuyu mu açiyorum onu da bilmiyorum.hamile olduğumu geçen hafta öğrendim ama malesef sevinemedim.doktorum kesenin sağ tüpe yakın yerleştiğini söyledi.eğer tüplere doğru gelişirse malesef bebeğimi kürtajla alacaklar.5.haftayi bitirdim perşembe günü tekrar kontrole gidicem.bendwn tahlil bile istemedi gebeliğin ne olacağı belli değil diye. Çok mutsuz ve umutsuzum.uzun zamandır istiyoruz bebeğimiz olmasını. 2 defa Polip ameliyatı geçirdim.aranizda benim durumunda olup olumlu sonuç alan var mı?lütfen bana umut olun...

Ultrason görüntüsü bu 20150801_093737.jpg

Çok ender bir durum olduğu için nette çok bişey bulamadım tek ben miyim bu durumda olan:KK43:başka birşey düşünemez haldeyim

Çok ender bir durum olduğu için nette çok bişey bulamadım tek ben miyim bu durumda olan:KK43:başka birşey düşünemez haldeyim
Oncelikle bu konuda hicbir fikrim yok onu soyliyim. Ama birazcik rahatlamaya calis stres gebelik icin iyi degil. Gittigin hastanedeki doktorlar bu konularda gercekten iyiler onlara guven ama o kadar kucuk ki 5. Haftada almaya kalkarlarsa da sakin aldirma gelisimin durdugundan yada kalp atimi alamadigindan yada gelisim geriligi gozlenmediginden emin olana kadar. Illa alinmasi gerekiyo gibi bi durum aciga cikarsa bi doktora daha danismalisin bence bekledigin bi gebeligi kaybetmek hic kolay degil. Allah yardimcin olsun duayla umutla bekle insallah saglikli bi gebelik olacak de rahatlat kendjni strese sokma keske daha fazla yardimci olabilseydim ama hic asina oldugum bi konu degil

Merhaba arkadaşlar.araniza yeni katıldım.doğru yerde doğru konuyu mu açiyorum onu da bilmiyorum.hamile olduğumu geçen hafta öğrendim ama malesef sevinemedim.doktorum kesenin sağ tüpe yakın yerleştiğini söyledi.eğer tüplere doğru gelişirse malesef bebeğimi kürtajla alacaklar.5.haftayi bitirdim perşembe günü tekrar kontrole gidicem.bendwn tahlil bile istemedi gebeliğin ne olacağı belli değil diye. Çok mutsuz ve umutsuzum.uzun zamandır istiyoruz bebeğimiz olmasını. 2 defa Polip ameliyatı geçirdim.aranizda benim durumunda olup olumlu sonuç alan var mı?lütfen bana umut olun...
Forumda benzer bir konuyu okudum simdi bunu yasayanlarin sonradan kese gelistikce ortalamis. Sonrasi nasil gelisir bilemem ama internette de benzer bi yazi gordum. Insallah seninki de oyle olur. Dua et bol bol icini ferah tut sana gelir insallah bebeğin

Bu arada ilk okurken yanlis anlamisim tupe dogru gelisirse beklemenjn manasi olmayacak farkindayim bezmialem iyidir guven sen

Çok teşekkür ederim arkadaşlar nasıl dua ediyorum bilemezsiniz inşallah doğru yere gelişir 3 yıllık evliyim ve ilk gebeliğim kaybetme korkusu içimi çok acitiyo Allah kimseyi umutsuz birakmasin

Sevgili merwus perinatoloji de muayene oldum riskli gebeliklere bakan bir bölummuş yeni öğrendim. O da aynı şeyi söyledi ama diğer doktor daha olumsuz bir tablo çizdi kesenin tüpe daha yakın olduğunu boşuna gelişsin diye dua etmememi söyledi.zaten böyle söyleyince dünya başıma yıkıldı ve başka doktora gittim.perşembeyi korkuyla bekliyorum

Sevgili merwus perinatoloji de muayene oldum riskli gebeliklere bakan bir bölummuş yeni öğrendim. O da aynı şeyi söyledi ama diğer doktor daha olumsuz bir tablo çizdi kesenin tüpe daha yakın olduğunu boşuna gelişsin diye dua etmememi söyledi.zaten böyle söyleyince dünya başıma yıkıldı ve başka doktora gittim.perşembeyi korkuyla bekliyorum
Dunya dualar ustune iyi dusun iyi olsun. Sana tutunmasi gerekuyosa tutunacak allah in izniyle. Bu doktorlarin en kotuye hazirlama sekli biraz abartili olmaya basladi. Korkuyla degil umutla bekle

Gece sanciyla beraber kanama başladı hastanedeyim hala doktorumu bekliyorum.serum takip progestan iğne yaptilar.bebeğim benimle şimdilik ama sonuç ne olacak bilmiyorum

Gece sanciyla beraber kanama başladı hastanedeyim hala doktorumu bekliyorum.serum takip progestan iğne yaptilar.bebeğim benimle şimdilik ama sonuç ne olacak bilmiyorum
Insallah seni birakmaz. Sanci olmasi hayra alamet degil yoksa erken evrede cok oluyo kanamasi olan. Herseyden ote hayırlısı demek lazim galiba Allah yardimcin olsun

Evdeyim düşük tehlikesi devam ediyo hala iğne ve fitil kullanıyorum.yatmam gerekiyo bir süre.kese 4 günde nerdeyse 2 kat büyümüş ve içinde nokta halinde bebeğim oluşmuş. Kalp atışları duyulmadi henüz.doktorum kesenin bu seferki duruşu daha iyi olumlu olacak gibi ama belli olmaz dedi. Bir de bebek sağ tarafta ya süreli sola yat yerçekiminin etkisi illa ki olacaktır dedi.inşallah bebeğim doğru yola doğru sağlikla gelişirsin lütfen bırakma bizi..

Evdeyim düşük tehlikesi devam ediyo hala iğne ve fitil kullanıyorum.yatmam gerekiyo bir süre.kese 4 günde nerdeyse 2 kat büyümüş ve içinde nokta halinde bebeğim oluşmuş. Kalp atışları duyulmadi henüz.doktorum kesenin bu seferki duruşu daha iyi olumlu olacak gibi ama belli olmaz dedi. Bir de bebek sağ tarafta ya süreli sola yat yerçekiminin etkisi illa ki olacaktır dedi.inşallah bebeğim doğru yola doğru sağlikla gelişirsin lütfen bırakma bizi..
Iyi haberlerine sevindim caniim.jinsallah iyi olacak.bebegin seninle kalacak.annesine simsıķı tutunacak

Çok teşekkür ediyorum.bnmle aynı sorunu yaşayan biri yok sanırım ama belki birgün birinin umudu olurum düşüncesiyle son durumu yazıcam. Bugün hem kendi doktoruma hem de riskli gebelik uzmanına muayene oldum. Çok şükür bebeğim iyi kalbi atmaya başlamış. Asıl mevzuya gelecek olursak bebeğin gelişimi ortaya doğru şimdilik ama tabi ki doktorlar temkinli risk her zaman vardır cümlesini illa ki kurdular.Allah herkesin muradini hayirlisiyla gerçekleştirsin inşallah. Eğer sıkıntılı bi gebeliğiniz varsa mutlaka perinatolojiye muayene olun diyorum..sevgiyle ve sağlıkla kalın. .

Melek seninle aynı sorunu yaşıyorum 3 buçuk haftalık ve tüpe yakın tutunmuş senin durum nedir 1 sene olmuş sana doğum gerçekleştimi .

X