Bebegin kesesi...

Sonbaharmevsimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
16
5
1
35
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım.Uzun zamandır 2. Çocuğu istiyordum çok şükür rabbime hamile olduğumu öğrendim fakat bebegin kesesi çıkmadı kan beta değerim 2593 bu degerde gorulmesi gerekmezmiydi son adet tarihin 6 nisan.geceden beridir hiç uyuyamadım bana yardımcı olur musunuz...

Canım o hiç belli olmuyor kimisi 4 haftada görür kimisi 5 6. Haftada kafana takma bunları bı topikte bayan 5000 değerle keseyi görmüştü

Belli olmaz herkeste aynı değil hemen kötüyü düşünme doktorun ne dedi sana

Beni hiç bilgilendirmedi aa kese görünmesi gerekirdi dedi dış gebelik olabilir mi dedim cevap vermedi 3 gün sonra gel dedi.bu değerle dış gebelik olur mu ki
Sen 3 gün sonra git en sağlıklısını doktor söyler canım şimdi herkeste farklı oluyor kimi 5 haftalıkken kimi de 6 7 haftalıkken görüyor değerinde gayet güzel inşallah görürsün keseyi az kalmış az sabret bakalım

Beni hiç bilgilendirmedi aa kese görünmesi gerekirdi dedi dış gebelik olabilir mi dedim cevap vermedi 3 gün sonra gel dedi.bu değerle dış gebelik olur mu ki
Seni bilgilendirmesi lazım İnsallah kesmeyi görürsün canım. Kese görünmedi diye dış gebeliktir diye düşünmüyorum ben..

Yaa inşallah.peki bu değerli dış gebelik olabilir mi ben ondan korkuyorum

Benim 2500’lerdeyken görüşmemişti. 2 gün sonra 5000’lere gelince görüldü. İnşallah sizin de öyle olur

ben 4 haftalıkken gittim gözükmedi. 7. haftada gözüktü kalp atışınıda sonradan duydum herkesin farklı oluyor. gözükür endişelenme :)

Canım benim de bu değerlerdeyken görünmedi. Dış gebelik olabilir dedi doktorum. 3 gün sonra gel hem tekrar bakalım görmezsek değere bakalım dedi. 4000 küsürlerdeyken vajinal ultrasonla gördü 2 gün sonrasında. Yani kötü düşünme hemen olabiliyor

Yaa inşallah benim zaten karından baktı ya inanirmisin hicbir bilgi vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…