- 14 Mayıs 2020
- 16
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi Sonbaharmevsimi
-
Canım o hiç belli olmuyor kimisi 4 haftada görür kimisi 5 6. Haftada kafana takma bunları bı topikte bayan 5000 değerle keseyi görmüştüMerhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım.Uzun zamandır 2. Çocuğu istiyordum çok şükür rabbime hamile olduğumu öğrendim fakat bebegin kesesi çıkmadı kan beta değerim 2593 bu degerde gorulmesi gerekmezmiydi son adet tarihin 6 nisan.geceden beridir hiç uyuyamadım bana yardımcı olur musunuz...
Belli olmaz herkeste aynı değil hemen kötüyü düşünme doktorun ne dedi sanaMerhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım.Uzun zamandır 2. Çocuğu istiyordum çok şükür rabbime hamile olduğumu öğrendim fakat bebegin kesesi çıkmadı kan beta değerim 2593 bu degerde gorulmesi gerekmezmiydi son adet tarihin 6 nisan.geceden beridir hiç uyuyamadım bana yardımcı olur musunuz...
Çok kafama takildim uzun süredir istiyorduk.bide bende hiç gebelik belirtisi yok ya biraz tedirgin oldumCanım o hiç belli olmuyor kimisi 4 haftada görür kimisi 5 6. Haftada kafana takma bunları bı topikte bayan 5000 değerle keseyi görmüştü
Beni hiç bilgilendirmedi aa kese görünmesi gerekirdi dedi dış gebelik olabilir mi dedim cevap vermedi 3 gün sonra gel dedi.bu değerle dış gebelik olur mu kiBelli olmaz herkeste aynı değil hemen kötüyü düşünme doktorun ne dedi sana
Sen 3 gün sonra git en sağlıklısını doktor söyler canım şimdi herkeste farklı oluyor kimi 5 haftalıkken kimi de 6 7 haftalıkken görüyor değerinde gayet güzel inşallah görürsün keseyi az kalmış az sabret bakalımBeni hiç bilgilendirmedi aa kese görünmesi gerekirdi dedi dış gebelik olabilir mi dedim cevap vermedi 3 gün sonra gel dedi.bu değerle dış gebelik olur mu ki
Seni bilgilendirmesi lazımBeni hiç bilgilendirmedi aa kese görünmesi gerekirdi dedi dış gebelik olabilir mi dedim cevap vermedi 3 gün sonra gel dedi.bu değerle dış gebelik olur mu ki
Yaa inşallah.peki bu değerli dış gebelik olabilir mi ben ondan korkuyorumSen 3 gün sonra git en sağlıklısını doktor söyler canım şimdi herkeste farklı oluyor kimi 5 haftalıkken kimi de 6 7 haftalıkken görüyor değerinde gayet güzel inşallah görürsün keseyi az kalmış az sabret bakalım
Bu değerle olur mu acaba.bilmiyorum ki ağzından lafı cımbızla aliyordumSeni bilgilendirmesi lazımİnsallah kesmeyi görürsün canım. Kese görünmedi diye dış gebeliktir diye düşünmüyorum ben..
İşte onu bilemem canım şimdi yanlış bilgi vermiyeyim sanaYaa inşallah.peki bu değerli dış gebelik olabilir mi ben ondan korkuyorum
Değiştir ozaman doktoru kaknem kadın cevap verse dili düşecek sankiBu değerle olur mu acaba.bilmiyorum ki ağzından lafı cımbızla aliyordum
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım.Uzun zamandır 2. Çocuğu istiyordum çok şükür rabbime hamile olduğumu öğrendim fakat bebegin kesesi çıkmadı kan beta değerim 2593 bu degerde gorulmesi gerekmezmiydi son adet tarihin 6 nisan.geceden beridir hiç uyuyamadım bana yardımcı olur musunuz...
ben 4 haftalıkken gittim gözükmedi. 7. haftada gözüktü kalp atışınıda sonradan duydum herkesin farklı oluyor. gözükür endişelenme :)Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım.Uzun zamandır 2. Çocuğu istiyordum çok şükür rabbime hamile olduğumu öğrendim fakat bebegin kesesi çıkmadı kan beta değerim 2593 bu degerde gorulmesi gerekmezmiydi son adet tarihin 6 nisan.geceden beridir hiç uyuyamadım bana yardımcı olur musunuz...
Yaa hadi inşallah.moral oluyorsunuz.en son adet tarihim 6 nisan yumurtlamamda 22 nisan.ben 4 haftalıkken gittim gözükmedi. 7. haftada gözüktü kalp atışınıda sonradan duydum herkesin farklı oluyor. gözükür endişelenme :)
Canım benim de bu değerlerdeyken görünmedi. Dış gebelik olabilir dedi doktorum. 3 gün sonra gel hem tekrar bakalım görmezsek değere bakalım dedi. 4000 küsürlerdeyken vajinal ultrasonla gördü 2 gün sonrasında. Yani kötü düşünme hemen olabiliyorMerhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım.Uzun zamandır 2. Çocuğu istiyordum çok şükür rabbime hamile olduğumu öğrendim fakat bebegin kesesi çıkmadı kan beta değerim 2593 bu degerde gorulmesi gerekmezmiydi son adet tarihin 6 nisan.geceden beridir hiç uyuyamadım bana yardımcı olur musunuz...
vajinal mi bakti karindan mi?Beni hiç bilgilendirmedi aa kese görünmesi gerekirdi dedi dış gebelik olabilir mi dedim cevap vermedi 3 gün sonra gel dedi.bu değerle dış gebelik olur mu ki
Karından baktı vajinal bakmadı canimvajinal mi bakti karindan mi?
Yaa inşallah benim zaten karından baktı ya inanirmisin hicbir bilgi vermediCanım benim de bu değerlerdeyken görünmedi. Dış gebelik olabilir dedi doktorum. 3 gün sonra gel hem tekrar bakalım görmezsek değere bakalım dedi. 4000 küsürlerdeyken vajinal ultrasonla gördü 2 gün sonrasında. Yani kötü düşünme hemen olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?