Bebegin kesesi...

Karından baktı vajinal bakmadı canim
canim benim keseyi gormeden 1 gun oncesi 2300du degerim karindan gorunmedi vajinal gorundu dr 5000 civarinda karindan gorulur zaten ama zayif oldugun icin belki gorunur diye karindan baktim dedi yani endise etme bikac gun sonra gorunur karindan

canim benim keseyi gormeden 1 gun oncesi 2300du degerim karindan gorunmedi vajinal gorundu dr 5000 civarinda karindan gorulur zaten ama zayif oldugun icin belki gorunur diye karindan baktim dedi yani endise etme bikac gun sonra gorunur karindan
Yaa böyle şeyler duyunca moral oluyorum çok tskler rabbim kucağına almayı nasip etsin

Benim 3156 olmasına rağmen gözükmedi sıkıntı yapma 3 ,4 güne belli olur

Amin.birde benim hani yumurtlama döneminde yumurtalar böyle batıyor ya batma oluyor öyle şeyler oluyor ondan korkuyorum acaba dis gebelikmide yumurtalar çalışmaya devam ediyor diye
normalmis kasiklardaki batmalar ve karin agrisi. Tabi asiri olmadigi surece

Yok aşırı değil sadece sanki böyle kalem batıyor bende korkuyorum acaba yumurtlama dönemi gibi mı dış gebelikmide öyleoluyorum diye
dis gebelikte cok agri oluyormus ama olmayadabiliyormus onu ancak ultrasonla doktorunuz bilebilir. Ancak onun disinda kasik ve karin agrilari bende de vardi dr normal oldugunu bebegin yerlestigini soyledi. 5. haftadan itibaren gecti kasik agrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…