bebeğin kilo alması için

usg ler arası kilo farkı olurmu bebeğim 2,612 gr zayıf diye üzülürken 2 gün sonra bi başka usg de 2,300 çıktı dahada çok üzüldüm

Arkadaşlar ben daha yeni hamileyim ama birden şiştim hiçbişiy anlamadan. yediklerimede dikkat ediyorum. Böyle gidersem sonumu tahmin edemiyorum. Neden şiştime anlam veremiyorum. Çokda yemiyorum ama

tartımda bir hata yoksa ben daha hiç kilo almadım 69.900 gr dım suanda öyleyim.1.75 boyum var diyeyim kilolu demeyin bana :)

canım iyi diyon güzel diyon da Doymuyorum ben....her şeyi yiyorum azar azar olayını yapamıyorum çünkü sürekli açım 54 kiloydum şu an 55 oldum fakat kendimi daha fazla hissediyorum + daha da alacam yani.... napıcam bilmiyorum meyveye yöneldim o da sürekli mide bulantısı ve kusma yaptı

sabah kahvaltıda bir yumurta bir bardak süt aldıktan sonra bir de haftada iki defa kırmızı et,bir defa da balık yedikten ve gece yatarken bir bardak süt içtikten sonra normal öğünlerinizi atlamadan yiyin bir de günde bir avuç kuruyemiş bu kadarı bebeklerin kilo alması için yeterli ilk hamileliğimde ben böyle yaptım fazladan hiçbir şey yemedim acıkmadan da yemedim oğlum 4 kilo doğdu benim için kilolu doğması önemli değil ama isteyenler için protein ve kalsiyum çok önemli

muz ,yumurta ,badem ,ceviz, elma ,peynir ,süt, yoğurt ,sebze yemekleri , çorba, bol su

ekmek yemeyin çok ,sadece sabahları 1 dilim kepekli olabilir, öğle akşam yemeklerinde 3-4 kaşık pilav makarya yada bulgur tüketin...fazlaya gerek
ben bu tarz beslenerek 11 kilo almıştım. 4 kilo kızım oldu. 10 gün sonra yine eski kiloma döndüm. doğum sezaryendi.

ilk üç ay sabahları kesınlıkle yumurta peynır tam bugday ekmegı zeytın ve yeşillik tüketerek ara öğünde ise portakal suyu,kivi ve gunde 2 tane yeşil elma tuketıyorum ve elma bebbegı beslıyomus, hemde bulantım cok oldugu ıcın ıyı gelıyodu.buna nla beraber fındık cevız ve badem kesnılıkle tuketıyorum. et yada yeşil mercımek yersem yogurt tarzı seyler degılde c vıtamınıyle tuketıyodum demır alımını engellemesın dıye bu arada bu zaamaa kadar doktorum çay,kahve asitli soda ve cıkolatayı yasaklamısdı.hamsı zamanı gecene kadar haftada 2 kere suan 1 kere balık yıyorum . Her gören kılo almadın desede tam 11 kılo aldım ama oğluşumun kılosu normal haftasına göre fazla. suandada semızotunu cok tuketıryorum omega-3 den dolayı,herkese tavsıye ederım .

Ya benimde 25. Haftamda 720 gr dedi normal dedi ama bana sanki az gibi geliyor

bebeğin anne karnında kilo alması için hiç birşey yemeseniz bile günde 3 lt su içmeniz yeterli benim bebeğimde zayıftı doktorum su iç kilo alsın dedi sadece bir haftada bile şaşılacak derece de kilosu arttı

en büyük problemim o su içemiyorum çok fazla

en büyük problemim o su içemiyorum çok fazla

ben en cok suyu ramazan ayında içen bi insanım gün içinde içersem belki bir bardak içerim su içmeyi hiç sevmem ama söz konusu evlat olunca 3 lt suyu hiç düşünmeden içebiliyorum yavrularımız için mecburuz benim 1 haftam kaldı bir hafta daha dayanacam

ben geçen cuma tam 30 haftalıktık.bebişim 1555gr. bende 60 kilodayım.53 kiloyla hamile kaldım.yarın 31 haftam bitiyor 60 kilodayım.sanki ikimizde zayıfız...

27.haftada bebeğin 1 kilo olması az mı? Bana doktor gayet iyi bir kilo demişti halbuki.Peki siz kaç kilo aldınız?

Merhaba bende 20 haftalık hamileyim ilk hamileligim bebeğim 143 gr doktor iyi dedi ama netten okudum 300 gr olacak falan yazıyordu çok canım sıkıldı sizde durum neydi

Merhaba bende 20 haftalık hamileyim ilk hamileligim bebeğim 143 gr doktor iyi dedi ama netten okudum 300 gr olacak falan yazıyordu çok canım sıkıldı sizde durum neydi

internette bir çok sitede kilo ile ilgili farklı rakamlar söz konusu. O nedenle netteki fazla ve gereksiz bilgilerle kafanızı karıştırmayın, doktorunuza güvenin. Doktorunuz iyi kilosu dediyse iyidir. Kendinizi strese sokup, bebeğinizi de etkilemeyin.

Hem bebek hem siz için et ve ürünleri süt ve ürünleri sebze ve meyve her ikiniz içinde büyük katkı sağlayacaktır. Yumurta da bebeğin gelişimi ve kilo alması açısından oldukça faydalıymış, haftada 3-4 kez onu da tüketebilirsiniz.

Tesekkur ederim canım tedirgin oluyor insan ister istemez beslenmeme dikkat ediyorum ama içim rahat o konuda

internette yazanlar genellikle amerikada kabul görmüş rakamla roluyor. amerikan ırkı farklı biz farklıyız. o nedenle çok sorun değil. zaten aralıklar var.20.haftada her bebek illa 300 gr 200 gr vs olmalı denmiyor. dr iyi dediyse iyidir. zaten ilerleyen haftalarda daha hızlı kilo alacak. benim ki 18.haftada 243 gr dı arakdaşımınki 296 grmdı. herkesin farklı.protein almak lazımmış ama ben etten sütten tavuktan nefret ediyorum bebek de haliyle zayıf kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…