bebeğin kilo alması için

Seninki 18 hafta 243 gr kiz yine benimki az ceviz fındık yoğurt uzum yemekten tiksindim tavuk çok etkili değil diyorlar bak sen onları yiyemiyorsan yeşil mercimek te çorbasını falan yap çünkü ette olan herşey sadece yeşil mercimek te varmis

Bende 14-15 haftaya kadar sadece 1 kilo almıştım. Her şeyi yememe rağmen. Özellikle eti canım o kadar çok çekti hergün olsa yerdim yani. Ama 20den sonra hızlandı kilo almam. 16 haftalıkken bebek 183 gramdı. 20. Haftasında 500 grama yaklaşmıştı. Tabi bende bu arada tam 7 kilo aldım dikkat etmeye çalısıyorum inşAllah biraz Yavaşlar. Haftaya kontrolüm var bebek ne kadar oldu merak ediyorum.

Benimki 21 hafta oldu 5 kg aldım ama bebeğim hala zayıf sizinkilere gorede

Benimki 21 hafta oldu 5 kg aldım ama bebeğim hala zayıf sizinkilere gorede
Kendini değilde onu besleyecek şeyler yemelisin. Ben geçen hafta biraz hamur işi yedim fazla değildi aslında ama bir anda 2 kilo aldım. En iyisi onlara yarayacak şeyler yemek.

Yok canım ekmeği hamuru kestim kahvaltıda yiyorum 1 2 dilim o kadar sebze et ceviz vs şeyler yiyorum haftaya Dr gideceğim bakalım kaç gr olmuş

balık bebek için çok iyimiş ama resmen midem bulanıo yiyince. balık yağı verdi doktor ne kadar işe yarıyo onu da bilmiorum içiyorum bakalım. muz da iyi geliomuş yiyoz bakalım :)

Bende balık yagi kullanıyorum özellikle bi marka var kendi Dr ve tanıdık bi kaç Dr o markayı al dediler onu kullanıyorum

En son 143 gr cnm haftaya ogrenecegim ne kadar büyüdüğünü babada zayıf geliyor

yeşil mercimek de pek sevdiğim söylenemez ama yine de kendimi zorlayım deneyim bakalım. ben zaten mızmızdım her şeyi yemezdim şimdi çok daha beter oldum.

Ayda bir yapıyorum idrar testi ben salı gideceğim bakalım kaç gr olmus

Valla ben okdr kg almadım ama bebıs 200 gram önde gidiyor doktor yedıklerımın yaradığını söylüyor..bol su ve su gbı süt içiyorum mutfağa gidip gelip koca bardak süt içiyorum günde 5-6 bardak ediyor su bardağı düşünürseniz ve kutu süt almıyorum ya çiftliğe gidersem kendim sağdırıp açık alıp kendim kaynatıyorum Yada günlük cam şişede alıyorum ve 2 haşlanmış yumurta yiyorum ama Sıcaklar başladığı ıcın 1 haşlanmış yumurta..beyaz ekmek makarna pilav Çay şeker tüketmiyorum..

Kızlar 32 +0 da bebeğim kilosu 1915 g bana az gibi geldi bu gidişle 3u göremez diye korkuyorum sizce kilosu nasıl az mı bide be yaparak kilo aldirabilirim bebeğime

Senınle haftalarımız yakın gibi yarın doktora gidicem sorarım bakalım benimkisi ne kadar olmuş diye merak ettim bende bence iyi gibi seninkisinin kilosu ama tabi doktor daha iyi bilir..bebegın kemik Gelişimi için deli gibi süt peynir fln tüketmen lazım öyle 2 bardak değil su gibi yanı son aylarda daha cok ihtiyacı oluyormuş kalsiyuma

arkadaşlar 27 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim ben baya kilo almışım ama bebek zayıfmış neler yiyerek ne yaparak kilo almasını sağlayabilirim.Demekki yediklerim ona değil bana yaramış sadece :)
Ben de 27 haftalık hamileyim 1050 gr bebek normal dedi doktor. Size zayıf mı dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…