Kendini değilde onu besleyecek şeyler yemelisin. Ben geçen hafta biraz hamur işi yedim fazla değildi aslında ama bir anda 2 kilo aldım. En iyisi onlara yarayacak şeyler yemek.Benimki 21 hafta oldu 5 kg aldım ama bebeğim hala zayıf sizinkilere gorede
Kac gr oldu cnm Bebeğin bnmki de biraz Zayıf geliyor banaBenimki 21 hafta oldu 5 kg aldım ama bebeğim hala zayıf sizinkilere gorede
yeşil mercimek de pek sevdiğim söylenemez ama yine de kendimi zorlayım deneyim bakalım. ben zaten mızmızdım her şeyi yemezdim şimdi çok daha beter oldum.Seninki 18 hafta 243 gr kiz yine benimki az ceviz fındık yoğurt uzum yemekten tiksindim tavuk çok etkili değil diyorlar bak sen onları yiyemiyorsan yeşil mercimek te çorbasını falan yap çünkü ette olan herşey sadece yeşil mercimek te varmis
Ben de 27 haftalık hamileyim 1050 gr bebek normal dedi doktor. Size zayıf mı dedilerarkadaşlar 27 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim ben baya kilo almışım ama bebek zayıfmış neler yiyerek ne yaparak kilo almasını sağlayabilirim.Demekki yediklerim ona değil bana yaramış sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?