Bebegin suyunun fazla olmasi

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Slm 31+3 gunluk hamileyim. Dun kontrolum vardi doktor bebegin suyunun fazla oldugunu ve hastaneye yatirilmam gerektigini soyledi. Dunden beri surekli nst ye giriyorum. Dün ogeleden sonra yapilan nst de hafif sancilarim gözüktü. Renkli usg ye girdim su fazlaligi dendi. Seker takibi yapiliyo ama sekerdeki değerler normal cikiyo. Pazartesi ye kadar hastanede kalmam gerekiyormus Arastirma hastesine sevk yapildi. Cok korkuyorum acaba bi sorun mu var diye? Kizlar lutfen ayni durumu yasayip saglikli doguranlar ya da ne bileyim cevresinde böyle bir durumla karsilasanlar bildiklerini yazarlarsa cok mutlu olurum. Simdeiden Teşekkürler. .

kuzum benimde suyum fazlaydi ama hersey normaldi doktorum hic bu kadar onemsememisdi sana baya yyklenmişler bebegimde maşallah gayet saglikli dogdu .bir arkadasimibda suyu fazlaydi tosyncuk dogurdu :) bence korkmana gerek yok canim

kuzum benimde suyum fazlaydi ama hersey normaldi doktorum hic bu kadar onemsememisdi sana baya yyklenmişler bebegimde maşallah gayet saglikli dogdu .bir arkadasimibda suyu fazlaydi tosyncuk dogurdu :) bence korkmana gerek yok canim
Hadi yaa ciddi misin? Doktor sana herhangi bir tedavi vs uyguladu mi peki?

Benimde 1.5aydir fazla.sakin kavun karpuz kiraz armut seftali hamur isi pilav makarna beyaz ekmek yeme.senin cokmu fazlaki bukadar ustunr dusmusler.korkma hicbisey olmaz.Allahin izniyle

Benimde 1.5aydir fazla.sakin kavun karpuz kiraz armut seftali hamur isi pilav makarna beyaz ekmek yeme.senin cokmu fazlaki bukadar ustunr dusmusler.korkma hicbisey olmaz.Allahin izniyle
Canim yani fazla dedi miktarini soylemedi baska bi doktor da birqz fazla dedi. Ama seker cikmadi ki bende, sende seker var mi cnm?

Bendede cikmadi.ama buyasaklari istanbul iniversite hastanesinde riskli gebeliklere bakan profesor doktor soyledi ayrintili ultrasona gitmistim ona ilk osoyledi suyun fazla diye.seninde benim gibi biraz fazlaymis madem niye bukadar cok korkutuyolarki seni.birde ben kac doktora gorundum kimsede uyari disinda baska bisey yapmadi.hem bak baya ilerlemis hamileligin
korkma canim benim ama git gonderdikleri yete istersen zarar gelmez
Canim yani fazla dedi miktarini soylemedi baska bi doktor da birqz fazla dedi. Ama seker cikmadi ki bende, sende seker var mi cnm?
E s

Canim öyle yapicam unv hastanesine gidecem bakalm orda ne diyorlar. Doktor cok korkuttu beni siki takip gerektiriyo dedi oyle kalmisim

ciddiyim canim hicbir tedavi uygulanmadi sadece kendimi cok yormamam gerektigini soyledi seker de cikmadi bende normal yani kiminin suyu fazla olur kiminin az .fazla olmasi az olmasindan daha iyi bence stress yapma canim başima geldi onemsenemedim

ciddiyim canim hicbir tedavi uygulanmadi sadece kendimi cok yormamam gerektigini soyledi seker de cikmadi bende normal yani kiminin suyu fazla olur kiminin az .fazla olmasi az olmasindan daha iyi bence stress yapma canim başima geldi onemsenemedim
Canim sana yeme icmen konusunda kisitlama yapmadilarmi?sadece kendini yormami dediler?birde kac ayliksin kac aydir var su fazlaligin?

Canim merhaba beni de bugun taburcu ettiler baska bi doktor geldi baktı suyumun cok fazla olmadigini soyledi, Pazartesi tekrar kontrole gidecm insallah sorun cikmaz

kızlr dün dr a gıttım bna da su fazla dedı zamanında şeker yuklemesı yaptıramadm dr da yaptır yRIN DEDI AMA artık gec deıl mı bebege zararı olmaz mı dedim 29 da bişi olmaz dedi ama aklım takıldııııı

Canim bendede ayni sorun var. Ben seker yuklemesini 24.cu haftada yaptirmistim ama sonucum normaldi. Sana niye yukleme yapiyorlar ki? Kan sekerini takip etseler ya. Benim doktorum oyle yaptı 2 gun hastanede yattim

benim suyum hep fazylaudio, hatta seker yuklemesini iki hafta once yaptilar ondanmi diye, seker deil dediler
hamileyken tasindim buyuk bi sehre uni hastanesi var burda, 35 . haftamda test yaptirddilar ama ben içtigim sekeri istifra ettim
su fazlaliigi + bebek iri oldugu için seker var dediler test olamdan ikisinin en buyuk sebebiymis
rejim yaptim 40.0 haftada oglumu sagliklica kucagima aldim 4 kilo dogdu

su an 5 .5 yasinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…