Bebegin suyunun fazla olmasi

Benimde suyum fazlaydı bir ara hatta su geldi, meğer enfeksiyon varmış antibiyotikle düzeldi şükür şimdi herşey yolunda
Bendede enfeksiyon var doktor yine fitil verdi ama ise yaramiyor. Sendeki su fazlaligina doktor ne dedi peki cnm ?

Maşallah Allah bagislasin oglunuzu size :)) bendede su fazlaligi var kontol altında olması lazım dedi doktor. Sekere bagli olabilecegini soyledi ama seker de cikmadi bende. Ne güzel bebeginizi dag salim kucaginiza almissiniz insallah darisi basima :))

saolun darisi basiniza
genelde hep su azligi olur fazlalik denilince insan sasiriyor
benim karnimi gorenler inanmiyordu tek beebk olduguna, bide 40 haftayida bitincve içerde çocuk iri dusun halimi
dogumda ebe ayaklarinin islandigini soylemisti keseyi patlattiginda :)
sende sagliklica al ins bnebegini kucagina
sen yionede sekerli seyler glisemisi yuksek yiycekleri az tuketmeye çalis nolur nolmaz tedbir almis oolursun

Canim ama benim karnim fazla sismedi o kadar siskin degilim yani. Dediğini yapıcam şekerli seylerden kismaya calisacam tedbir amacli :)

Canim bide normal mi dogurdun sezeryan mi? Merak ettimde :))

20.haftada suyun fazla dendi.28.haftada normale donmus.tatlular tatli meyvelere hamur isleri makarna bunlari yemedim.sekerimde cikmamisti.korkmayin dikkat ederseniz normale donuyomus.sekeriniz ciksada diyet yaparak normale donuyomus.ben cok korkmustum ilk duydugumda tekrar yaziyorumki baskalarina faydam olsun korkmasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…