- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Bendede enfeksiyon var doktor yine fitil verdi ama ise yaramiyor. Sendeki su fazlaligina doktor ne dedi peki cnm ?Benimde suyum fazlaydı bir ara hatta su geldi, meğer enfeksiyon varmış antibiyotikle düzeldi şükür şimdi herşey yolunda
Maşallah Allah bagislasin oglunuzu size :)) bendede su fazlaligi var kontol altında olması lazım dedi doktor. Sekere bagli olabilecegini soyledi ama seker de cikmadi bende. Ne güzel bebeginizi dag salim kucaginiza almissiniz insallah darisi basima :))benim suyum hep fazylaudio, hatta seker yuklemesini iki hafta once yaptilar ondanmi diye, seker deil dediler
hamileyken tasindim buyuk bi sehre uni hastanesi var burda, 35 . haftamda test yaptirddilar ama ben içtigim sekeri istifra ettim
su fazlaliigi + bebek iri oldugu için seker var dediler test olamdan ikisinin en buyuk sebebiymis
rejim yaptim 40.0 haftada oglumu sagliklica kucagima aldim 4 kilo dogdu
su an 5 .5 yasinda :)
saolun darisi basinizaMaşallah Allah bagislasin oglunuzu size :)) bendede su fazlaligi var kontol altında olması lazım dedi doktor. Sekere bagli olabilecegini soyledi ama seker de cikmadi bende. Ne güzel bebeginizi dag salim kucaginiza almissiniz insallah darisi basima :))
Canim ama benim karnim fazla sismedi o kadar siskin degilim yani. Dediğini yapıcam şekerli seylerden kismaya calisacam tedbir amacli :)saolun darisi basiniza
genelde hep su azligi olur fazlalik denilince insan sasiriyor
benim karnimi gorenler inanmiyordu tek beebk olduguna, bide 40 haftayida bitincve içerde çocuk iri dusun halimi
dogumda ebe ayaklarinin islandigini soylemisti keseyi patlattiginda :)
sende sagliklica al ins bnebegini kucagina
sen yionede sekerli seyler glisemisi yuksek yiycekleri az tuketmeye çalis nolur nolmaz tedbir almis oolursun
Canim bide normal mi dogurdun sezeryan mi? Merak ettimde :))saolun darisi basiniza
genelde hep su azligi olur fazlalik denilince insan sasiriyor
benim karnimi gorenler inanmiyordu tek beebk olduguna, bide 40 haftayida bitincve içerde çocuk iri dusun halimi
dogumda ebe ayaklarinin islandigini soylemisti keseyi patlattiginda :)
sende sagliklica al ins bnebegini kucagina
sen yionede sekerli seyler glisemisi yuksek yiycekleri az tuketmeye çalis nolur nolmaz tedbir almis oolursun
Yaptırdın mı dedi yok deyince yaptır dedi bebek de sanki büyükCanim bendede ayni sorun var. Ben seker yuklemesini 24.cu haftada yaptirmistim ama sonucum normaldi. Sana niye yukleme yapiyorlar ki? Kan sekerini takip etseler ya. Benim doktorum oyle yaptı 2 gun hastanede yattim
ben yurt disindayim canim, burda sezeryana kolay kolay almazlarCanim bide normal mi dogurdun sezeryan mi? Merak ettimde :))
benim suyum baya bi fazlaydi herhalde, sonlara dogru karnim ikiz gibiydi amaCanim ama benim karnim fazla sismedi o kadar siskin degilim yani. Dediğini yapıcam şekerli seylerden kismaya calisacam tedbir amacli :)
Ayy ne guzel darisi basima insallah :)) burda olsan bebek iri deyip sezeryana alirlardi hemenben yurt disindayim canim, burda sezeryana kolay kolay almazlar
normal dogurdum
Hadi yaa daha cok siserim heralde o zaman benbenim suyum baya bi fazlaydi herhalde, sonlara dogru karnim ikiz gibiydi ama
sen daha o gunlere gelmemi$in :)
Banada oylr dedi doktor bebek büyük dedi sorun olusturuyo dedi. Baska bi doktorda normal dedi kafami karistirdilarYaptırdın mı dedi yok deyince yaptır dedi bebek de sanki büyük
Allaha emanet ya en iisi kafamızı raht tutalım napalım başka yolu yokBanada oylr dedi doktor bebek büyük dedi sorun olusturuyo dedi. Baska bi doktorda normal dedi kafami karistirdilar
Aynen öyle cnm Allaha emanet yavrularimiz...Allaha emanet ya en iisi kafamızı raht tutalım napalım başka yolu yok
deme yawssAyy ne guzel darisi basima insallah :)) burda olsan bebek iri deyip sezeryana alirlardi hemen
Valla canim insanin kafasina göre bi doktor bulabilmesi cok zordeme yawss
ben bulurdum kafama gore bi dr :)
Merhaba bebeğinizi sağlıkla doğurdunuz muValla canim insanin kafasina göre bi doktor bulabilmesi cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?