• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin ters gelmesi

dddxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
109
48
28
31
Merhaba arkadaşlar gebeliğimin 34 . Haftasındayım bebeğimin pozisyonu ters. Doktorum 36. Haftaya kadar dönmez ise artık sezeryan planı yapacağını belirtti. Benim durumumda oluptta sonraki haftalarda bebeği dönenler oldumu.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ediyorum

Doğum öncesi 12. Saate kadar bebekler dönebilir. Bazı hareketler var YouTube dan videolar izleyebilirsiniz. Emekleme pozisyonunda durup şekil aldıranlar vardı. Bir de doulam bana dizlerin üzerinde durup bacaklarını açıp halı sil, yer sil, çamaşır bile katlasan bu pozisyonda ol dedi. Bebeğim 2 kere normal doğum pozisyonu alıp yan dönmüştü. Şuan 39+4üm çok şükür en son geçen hafta kontrole gittim bebeğim yine doğum pozisyonu almıştı. Bugün yine kontrolüm var bakacağız ne alemde miniğim.
Dönüp duruyorlar belli bir süre. Sizin bebek de hala küçük bence değişebilir korkmayın.

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim yorumun için.inşallah sağ salim hayırlısıyla bebeğini kucağını alırsınız.doktorum ilk gebelikte 36. Haftada dönmezse artık dönmez dedi bakalım hayırlısı olsun artık

Back
X