- 24 Temmuz 2018
- 101
- 45
- 13
- 40
- Konu Sahibi beautyqueen17
-
11 Aykac aylik bu minnos
Hic yer yatagi malzemem yok kiYer yatağı yapın yan yana yatın biz yazları öyle yapardık
Aglar Durur , uyanir amaönerim takmamak umursama dönsün dursun :) elbette alisacak..basinda beklersen hicbir sey yapamazsin onun guvenligi icin yataginda yatmasi sart...
siz agladiginda cikarinca bunu silah olarak kullaniyordur...
Hic yer yatagi malzemem yok ki
Donuyor Benim yatakta da :) bir yan Duval, diger yanda duvar gibi Anne :) evet Oyle donuyor ki uyandiriyor koseye sikistirip kendiniSizin yatakta dönmüyor mu? Neden uyanıyor ayrıca kenarlara mı çarpıyor beşiğin?
Yetiskin yatagi derken korumalik nasil sagladiniz . Cunku uyandigi gibi sarkar atlar :)11 aylik civcivin yataginin boyutlari nasil? Benim oglan da ayni sekilde donerek yatardi,yetiskin yatagi aldik. O gunden itibaren hic uyanmadi masallah. Bence sizin yatak da kucukse rahat edemiyordur. Yatagin sungeri de rahatsiz olabilir,degistirmek gerekir
Olabilir haklisiniz bence de rahat degil11 aylik civcivin yataginin boyutlari nasil? Benim oglan da ayni sekilde donerek yatardi,yetiskin yatagi aldik. O gunden itibaren hic uyanmadi masallah. Bence sizin yatak da kucukse rahat edemiyordur. Yatagin sungeri de rahatsiz olabilir,degistirmek gerekir
Biz yatağın kenarına korumalık aldık taktık uzun yıllar öyle yattı şimdi 6 yaşında artık düşmeyeceğini kestirdim ve bu sene korumalığını çıkarttık:)Yetiskin yatagi derken korumalik nasil sagladiniz . Cunku uyandigi gibi sarkar atlar :)
Ayni durum gece 10 Kez kontrol , bazen ruyamda dustugunu goruyorumYatagimi duvara yapistirdim duvar tarafi onun.. bi ayak tarafi bos ama napiyo ne ediyo asagi gidiyo :))
3 tarafina da korkuluk taktik cok guzel olduYetiskin yatagi derken korumalik nasil sagladiniz . Cunku uyandigi gibi sarkar atlar :)
Cook tesekkurler bunu arastiracagim :)3 tarafina da korkuluk taktik cok guzel oldusimdi icinde yatiyor yoksa foto yollardim
Ben yastiklarla fian cevreliyorum.. zaten bu tarafta ben varim diger taraf duvar.. ayak tarafindada yuksek yastik:)Ayni durum gece 10 Kez kontrol , bazen ruyamda dustugunu goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?