Bebegin yataginda beklemek

Siz ekstra olarak mobilyaciya mi yaptirdiniz Peki ? Yatak hazir miydi ?
Biz ikeadan en ucuz yatagi aldik. Tahta kismini esim zimparayla duzeltti. Boyasiz ve verniksiz olmasi gerekiyor cocuk icin. Piyasada satilan ve cocuk dostu oldugunu ileri suren mobilyalara sakin inanmayin ve paranizi kaptirmayin. Biz meslek icabi biliyoruz hepsinin yalan oldugunu. Bu yuzden ham tahta olan urunden aldik. Etrafinin korkuluklari icin de marangozdan tahta aldik kendimiz taktik.

Sungerini de en iyisinden bir tarafi yazlik diger tarafi kislik olanlardan aldik. Markasi yatsan. Gidip gorusun,bebek yatacak derseniz gosterirler hemen. Biraz pahaliya mal oluyor ama deger,cocuk yetiskinlige eristiginde bile kullanabilecek bu yatagi.

Cok tesekkur ederim Darkmore :) Ben de yaptiririm Artik marangoza .

Maalesef bir tavsiyem yok oglumla hep beraber yatdik bebek dogana kadar. Kizim 6 aylik ve sadece sanirim bir iki defa yanima aldim yataga bir keresinde düsdü cok dikkat edin bir saniyelik uyku arasında düsüyorlar zaten. Yer yatağı iyidir başka evde olunca bende kizimi yere yatiriyorum hep

Sicaktan da olabilir. Tek zibinla yatırıyorum yine de sabaha karşı yanımıza almak zorunda kalıyorum,bazen daha erken. Sadece bezmi kalsa napsak ?

Yanında yatsin boşver ne takıyorsun benim 23 aylık ve 1.5 aylık oğullarım var ikiside yatağımda. Ağlıyor yanıma alıyorum karışık devam ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…