Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy lütfen bana da yardimci olsun boyle egzamasi olanlar bebeğim 14 aylık 1 aydir kollarinin ic tarafinda egzama var yediği bisey alerji yapiyo dedi dr kortizonlu krem ve dus sonrasi nemlendirici verdi neye karsi alerjisi var cozemedim ek gidaya başladığından beri yedigi seyleri yiyo alerji testi icin 3 ay ilac kullanmamasi lazim dedi drMerhaba..benim oğlumda yanağında atomik egzama var içim çok tedirgin böyle bi durum yaşayan var mı neler yaptınız her gün zeytinyağı sürüyorum ama inşallah geçer çok üzülüyorum .. oğlum 3 aylık..kendimi çok kötü hissediyorum ağlıyorum![]()
Bebek yağlarında petrol türevi maddeler var. Resmen çocukların üzerine katran sürdürüyorlar. Hele şimdiki bebeklerde alerji hassasiyet çok. Doğal ve içeriği temiz ürünler kullanmak lazım. Blecoo markasına bir bakın derim. İçeriğinde hiçbir zararlı kimyasal yok ve eczacıların üretimi, o yüzden herkes rahat alabilsin diye fiyatıda gayet makul tutmuşlar. Çok geçmiş olsun :)Benım kızımda vardı coresatın kullandık gectı sanırım bebe yagından oldu
Tesekkur ederım ılgınıze ana artık bıyudu yag kullanmıyorum:)Bebek yağlarında petrol türevi maddeler var. Resmen çocukların üzerine katran sürdürüyorlar. Hele şimdiki bebeklerde alerji hassasiyet çok. Doğal ve içeriği temiz ürünler kullanmak lazım. Blecoo markasına bir bakın derim. İçeriğinde hiçbir zararlı kimyasal yok ve eczacıların üretimi, o yüzden herkes rahat alabilsin diye fiyatıda gayet makul tutmuşlar. Çok geçmiş olsun :)
Aynen öyle coresantin harika bize de doktor vermişti hala kullanıyorum hemen etki ediyorCoresatin kullan canım
İçinde kortizon da yok
Birde bebeğine asla eczane dışından bı krem falan alma
Bebeğinin alerjisi var demekki
Cildini iyice bozarsın
Muhtemelen inek sütü alerjisi veya yumurta alerjisi olabilir
En kısa zamanda doktora sor
Test yaptır
Merhaba bize de doktor coresatin krem verdi çok etkili ve kortizon yok hemen etki ediyor benim de bebegimde atopik dermatit var demişti çok şükür baya azaldı. Yediği birşey etki ediyor dedi ama döküntü dışında başka sorunu olmadığından herhangi bir gıdasını kestirmedi.Merhaba..benim oğlumda yanağında atomik egzama var içim çok tedirgin böyle bi durum yaşayan var mı neler yaptınız her gün zeytinyağı sürüyorum ama inşallah geçer çok üzülüyorum .. oğlum 3 aylık..kendimi çok kötü hissediyorum ağlıyorum![]()
Evet ben hala ara ara kullanıyorum gerçekten çok iyiAynen öyle coresantin harika bize de doktor vermişti hala kullanıyorum hemen etki ediyor