bebeğinde atopik egzema olanlar yardımmm :(

tugce8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
138
4
96
Tekirdağ
Merhaba..benim oğlumda yanağında atomik egzama var içim çok tedirgin böyle bi durum yaşayan var mı neler yaptınız her gün zeytinyağı sürüyorum ama inşallah geçer çok üzülüyorum .. oğlum 3 aylık..kendimi çok kötü hissediyorum ağlıyorum

doktora gittinmi.doktor zeytinyagının işe yaramayacagını söyledi venim oglumda 6 aylık yaklasık 3-4 aydır var vucudunda.işk kuruluk vardı önemsemedik sonra kıxarıklık ve yara gibi seyler oldu doktora gittik advantan ve nemlenrixi krem be kasınma engelleyici surup.

surubu içirmedim advantabı iki sürdüm gecti ancakadvanran kortizon içersiği için uzun dönem deri incelmesi ve bircok seye sevep onu bıraktım.

en vok diyete baglı birsey alerji yapıyor vucutta reaksiyon gösteriyor. yavas yavas bazı seyleri coçıkartıp denedim . mesela bir hafta süt ve süt ürünleri bir hafta yumurta gibi
en cok bu ikisinden oluyor ancak baska seylerede alerjisi olablir.
bizimkinin yumurtanın beyazına akerjisi var yani oyuzden oluyor yeneyince ben geciyor.içine yumurta hiren birsey yiyince baslıyor.yumurtayı direk yiyince tekrar cıkıyor

yememeye caklısıyırum ancak haftada bir felan mahrum kalmayaym fiye yiyorum.
corasatin sarı renkli egzema için onu sürüyorum cokkk ice yarıyor. arastır istersen . daha önce pembe kullandım o birazdaha hafifler için. gecmiş olsun merak etme aglama gecer .

Ayy lütfen bana da yardimci olsun boyle egzamasi olanlar bebeğim 14 aylık 1 aydir kollarinin ic tarafinda egzama var yediği bisey alerji yapiyo dedi dr kortizonlu krem ve dus sonrasi nemlendirici verdi neye karsi alerjisi var cozemedim ek gidaya başladığından beri yedigi seyleri yiyo alerji testi icin 3 ay ilac kullanmamasi lazim dedi dr

Tuğçe Hnm Merhaba,
Umarım en kısa zamanda atlatırsınız, bu konuda sıklıkla karşıma çıkan bazı ürünleri yazacağım. Siz de bir araştırın, isterseniz doktorunuza da bir danışın:

Aloe Vera Baby Şampuan
Aloe Vera Yıkama Kremi
Aloe Vera Propolis Krem
Aloe Vera Dermaintense Krem

Acil şifalar diliyorum.
Not: Ürünlerle ilgili bana mesaj atabilirsiniz.

Coresatin kullan canım
İçinde kortizon da yok
Birde bebeğine asla eczane dışından bı krem falan alma
Bebeğinin alerjisi var demekki
Cildini iyice bozarsın
Muhtemelen inek sütü alerjisi veya yumurta alerjisi olabilir
En kısa zamanda doktora sor
Test yaptır

Dr a gidip atopik dermatit teşhisi konulması lazım başka bi şey de olabilir
Alerji besin kaynaklı ya da dermatolojik mi belirlemek lazım

Benim bebeğimde de var
Sıvı deterjan kullanıp çift durulama yapıp ütülemeden giydirmiyorum çamaşırlarını
Şampuan ve balmı mustelanın stelatopia serisi.kesinlikle çok işe yarıyor
Ve egzama olan yerlere de coresatin pembe renkli kremden sürüyorum çok iyi geliyor

Bende mustelanin banyo sonrasi kremini kullaniyorum sadece peki ne zamana kadar surecek bu sizin yavrunuz ne kadarlik ne zamandir kullaniyorsunuz

Benım kızımda vardı coresatın kullandık gectı sanırım bebe yagından oldu
Bebek yağlarında petrol türevi maddeler var. Resmen çocukların üzerine katran sürdürüyorlar. Hele şimdiki bebeklerde alerji hassasiyet çok. Doğal ve içeriği temiz ürünler kullanmak lazım. Blecoo markasına bir bakın derim. İçeriğinde hiçbir zararlı kimyasal yok ve eczacıların üretimi, o yüzden herkes rahat alabilsin diye fiyatıda gayet makul tutmuşlar. Çok geçmiş olsun :)

Tesekkur ederım ılgınıze ana artık bıyudu yag kullanmıyorum:)

Merhaba

kortizonlu kremler ilk zamanlar ise yarıyor ama onuda üç gün üst üste surebiliyorsun sonra ara vermen gerekiyor ayda beş günden fazlada sürülmesi önerilmiyor ve bir süre sonra kortizonda fayda etmiyor, bu aralar mustela stelotopia serisi krem aldım onu deniyorum

Aynen öyle coresantin harika bize de doktor vermişti hala kullanıyorum hemen etki ediyor

Merhaba bize de doktor coresatin krem verdi çok etkili ve kortizon yok hemen etki ediyor benim de bebegimde atopik dermatit var demişti çok şükür baya azaldı. Yediği birşey etki ediyor dedi ama döküntü dışında başka sorunu olmadığından herhangi bir gıdasını kestirmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…