slm kızlar ben 29+2 haftalık hamileyim ve bebegimde böbrek genişlemesi oldugunu ögrendim.benimle aynı sorunu yaşayanlar var mı?yada daha önce böyle bişi yaşayıpta düzelen var mı?yardımlarınızı bekliyorum:sinifsinif:
bende 21+4 de detaylı ultrasonumu yaptırdım ve sol 4.2 sağ da 5.2 çıktı ama 2 li taramada ense kalınlığı 3 ml çıkmıştı.Çok üzldüm down sendromu olabileceğini
söyledi.Başka dr gitsemmi hiç bilemedim kafam karıştı.
konuyu çok önce yazzmışsınız ama şu anda ben,im bebeğim 26 haftalık ve sağ böbrek 9 çıktı bide ikili testim riskli çıkmıştı ama üçlü testim normaldi sizin bebeğiniz nasıl şu anda ve ne yaptınız böbrek için
Benim iki hamileligide bobrek genuslemesi oldu kizimin sag bobregi doguma kadar 18"mm detayki usg de ki doktor beni cok korkutmustu olcumu daha farkli olcuyorlarmis hamileligimin sonlandirilmasi bile olabilir falan demisti doktorum cokbdestek oldu ve hamilerin cogunda olabilecegini ve hamileligimin tatini cikarmami soyledi ve kafamdaki tum kotu dusunceleri bi yana birakip aklima kotu bisey getirmedim ve dogumdan kisa suere sonra iki yavrumun da bobrekleri normal boyuta indi hic bi tedavi gormedik suan senede bi olcum yaptiriyorum kizim 3.5 yasinda oglum1.5 yasindabaşın sağ olsun canım bende 28 haftalık hamileyim tek böbreğinde 13.5mm genişleme olduğu söylendi
çok üzgünüm perşembe ayrıntılıya giricez dua edin lütfen
22 haftalik hamileyim bebegimin iki bobreginde de buyume var. Biri 9.7 digeri 4.5mm esimle birlikte gunlerdir agliyoruz. Bu rahatsizligi geciren anneler lutfen bize bir bilgi verin siz ne yaptiniz su an nasil bebisiniz
merhaba benimde bebeğim 27haftalık ve sağ böbreğinde 10mm genişleme var durumumuz benziyor ben ne yapacĞim bilemiyorum bende pzt ultrasona girecem daralma olurmu acaba doltorunuz ne söylüyor doğumada cok var ne olacak bilemiyorum ALlah yardımcımız olsunnbaşın sağ olsun canım bende 28 haftalık hamileyim tek böbreğinde 13.5mm genişleme olduğu söylendi
çok üzgünüm perşembe ayrıntılıya giricez dua edin lütfen
çapa ya gitme gibi bi imkanım yok ne yazıkki ben d.bakırda oturuyorum ve istanbulda tanıdıgım hiç kimse yok esim benimle gelse bile diger cocuklarımı bırakamam buralar zaten karısık tek bnaslarına bırakamam malesef buradada hiç bi akrabamız yok emanet edebilecegimİnternetten arastirdim; çapa çocuk ürolojisi bölümüne randevu alıp detaylı tetkik ettirin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?