Kızlar ben buraya çok yazdım o yüzden tekrar tekrar anlatmayacam ama size tek tavsiyem lütfen bunu basite alıpta doğumdan sonra baktırmamazlık yapmayın.
Sinem8326 senin bebeğinde galiba hala devam ediyormuş.O genişlemenin küçülmesi bişey ifade etmiyor.Sana tavsiyem iyi bir nefrolog bul ve kızının gerekli tahlillerini yaptır.Evet denilen gibi çoğu hamilelik bitince düzeliyor ama benimki gibi düzelmeyende var.Tedavisi yapılınca kolayca atlatılacak bi rahatsızlık o yüzden sakın ihmal etmeyin.Eğer tedavisi yapılmazsa böbrekleri direk etkileyen bir olay.Ama kafaya takacak bişey değil hamileliğinizi benim gibi zehir de etmeyin.Hepinize sağlıklı doğumlar.
Böbrekde genişleme sorunu yaşayan ve bebeğini kucağına alan arkadaşlar yazabilirmi?Endişe etmemize gerek varmı??
Canım ben buıraya çok yazdım senin içinde yazayım:)
Benim oğlumdada karnımdayken daha 16 haftalıkken görüldü doğurdum sorun devam ediyordu.Oğlum şuanda nerdeyse 2,5 yaşında oldu.Bu rahatsızlıkta doğduğundan beri tedavi ve takipte idi.Bizim rahatsızlığımız çok ileri olduğu halde 2 yaşındaki kontrolünde çokk gerilediği düzeldiği görüldü şükür iyi yani bişey merak edersen cevaplarım.
Saol canım ilgilendiğin için..Sizdeki sorundamı aynıydı?
evet canım aynı hamilelikte oğlumun iki böbreğindede idrar birikiyodu yani böbrek genişlemesi diyolar.Doğunca sebebinin böbrek reflüsü olduğu anlaşıldı.
kızlar merhaba. ben de daha önce yazmıştım. ben de 21 haftalıkken öğrendim kızımda böbrek genişlemesi olduğunu. doktorumuz böbreğin işlevini yerini getirdiği sürece sorun olmayacağını söylüyor. en son 27+2 de bakıldı kızıma. ne büyüme ne de küçülme var. böbreklerimiz de çalışıyormuş. ama doğunca nasıl olcak korkuyorum. insallah kendiliğinden geçer. herkes kendine ve kuzusuna iyi baksın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?