Bebeğinde böbrek problemi olan yardım etsin lütfen

teztez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
807
298
53
35
İyi akşamlar 29 haftalık hamileyim bebeğimde böbreğinden idrar kesesine giden kanalda genişleme var.böbrek sağlam birşeyi yok ama kanal sürekli genişliyor böyle giderse doktor erken doğuma alicak beni başına böyle bir problem gelen varmı ne olur yardimci olun.

Canım kesinlikle bi perinatologa git. Arkadaşıma da öyle dediler. Bebeğin böbreklerinde sorun var erken doğması gerek dediler. Perinatolog yok öyle bişey dedi. 40+3 te doğurdu. Hemen inanma kendini de bebeği de üzme

Canım kesinlikle bi perinatologa git. Arkadaşıma da öyle dediler. Bebeğin böbreklerinde sorun var erken doğması gerek dediler. Perinatolog yok öyle bişey dedi. 40+3 te doğurdu. Hemen inanma kendini de bebeği de üzme
Canım ben gittim perinatologa çok doktor gezdim hepsi aynı şeyi söylüyor şimdi takipteyiz tekhlikeli durumda hemen alcaklar kimse yok bilen başına gelen buda beni daha çok korkutuyor

Canım yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin. Eğer öyle bi durum olursa da sakın korkma. Rabbim yine gecinden versin ama artık 24 haftalık 600 gram bebekler bile yaşıyor çok şükür :) sakın moralini bozma

Canım yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin. Eğer öyle bi durum olursa da sakın korkma. Rabbim yine gecinden versin ama artık 24 haftalık 600 gram bebekler bile yaşıyor çok şükür :) sakın moralini bozma
Çok saolun moral oldunuz bana

Canım ben gittim perinatologa çok doktor gezdim hepsi aynı şeyi söylüyor şimdi takipteyiz tekhlikeli durumda hemen alcaklar kimse yok bilen başına gelen buda beni daha çok korkutuyor

Canim ben sana yardimci olayim cokkkk tecrubeliyim bu konuda 2 evladimdada yasadim.eger konunu takip ediyorsan yaz bana. Bu arada hic korkma.

Canim ben sana yardimci olayim cokkkk tecrubeliyim bu konuda 2 evladimdada yasadim.eger konunu takip ediyorsan yaz bana. Bu arada hic korkma.
2 li testim 3 lü testim detaylı ultrasonum hep temiz çıktı.. Gebelik şekeri çıktı bende 1 haftadır insülin oluyorum.. Oğlum olacak 30 haftalık bu gün ultrasonda sol böbrek pelvik ap çapı 6 mm yazıyordu doktor önemli deği dedi.. Özeldeki doktoruma sordum o da öyle dedi şimdilik önemli değilmiş 2 side öyle dediler.. Sizin bebişinizde erkek mi.. Erkek bebeklerde daha çok oluyormuş.. Ve düzeldi mi.. Bazen normale dönebiliyormul kendiliğinden.. Tedavi mi oldunuz bebeğinizin durumu nedir.. Şimdiden teşekkürler..

Merhaba ben 12 haftalığım bugün doktor mesanenin büyük olduğunu idrarı dışarı veremediğini muhtemelen tıkanık olduğunu söyledi, yarın gerekli testleri yaptıracağız, 14 mm şu anda. Tecrübeleriniz neydi paylaşır mısınız inşallah sağlıklıdır çocuklarınız

Back
X