geçmiş olsun çok,bu egzema nasıl bişey? kırmızı isilik tarzı bişeymi? benim bebeğimin yanaklarındada var hafif kırmızı benekler.Dayanamayıp öpüyoruz ondan sanırım. İnşallah hemen iyileşir oğluşun,çok üzülme sonuçta dermansız bi dert değil.İlaçlarla geçen bişey.Eminim en kısa zamanda geçecek
bebeğin ne kadarlık arkadaşım.kremin ismini yazarmısın
bebeğim 7.5 aylık canım.kremin ismide elocon pomat.ama doktora sormadan kullanma.belki birrşey olur.korkarım ben.inşallah bi an önce geçer.
onlar bnm kızımdada wardı göz kapaklarında ama şimdi geçti10aylık..bebeğim sarışın çok beyaz tenli lekelerde kırmızı renk ağladığında yada kandini sıktığında dahada kızarıyo. bazen soluyo pembe oluyo. yüzünde olması çok üzücü yoksa vücudunun herhangi bi yerinde olsaydı dert etmezdim.sarışın yeşil gözlü çok tatlı ama o lekeler çok moralimi bozuyo
beytiye arkadaşım benim kızım da doğduğunda göz kapaklarının üstü kırmızıydı.kaşının üstündede vardı ama gerçekten büyüdükçe geçti.bence geçer kafana takma derim
benim kuzeniminde iki kaşının ortasında vardı siyah bir leke resmen hintliler gibiydi.büyüdükçe o leke yukarı doğru çıktı çıktı önce alnına geldi sonra saç dibine geldi sonra kayboldu.
aa ne güzel,çok şanslıymış kuzenin.Kaç senede yukarı çıktı hatırlıyomusun peki? Allahım bende görsem kızımınh lekesinin küçülüp yukarıya çıktığını
senin kızında nerede lekesi
proğramdaki dünya güzeli çocugu gördünmü beytiyecim.işte doğum lekesi ben buna derim.allah yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?