Bebeğinde gaz ve ıkınma var :-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Alyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
17
22
3
39
Merhaba annisler benim kızım 47 günlük ama son zamanlarda çok ikiniyor gaz sorunumuz hep var zaten ama bu ıkınma yeni başladı kabız deil kaka rengi normal bide kakasinda beyaz süt kesiği gibi parçalar vardı böyle bişey yaşayan varmı?

Merhaba annisler benim kızım 47 günlük ama son zamanlarda çok ikiniyor gaz sorunumuz hep var zaten ama bu ıkınma yeni başladı kabız deil kaka rengi normal bide kakasinda beyaz süt kesiği gibi parçalar vardı böyle bişey yaşayan varmı?
Kaka normal canm pütürlü olması normaldir. Gazı çıkarmak için kasları gelişmiştir ondan ıkınıyordur. Sen de gaz masajı ile yardımcı olabilirsin bebeğine. Bir de kucağına karnı senin karnına gelecek şekilde uyutabilirsn

Normal bebisini ayaklarini, belini ve badini sicak tut. Her ogunden sonra gazini cikar.

En onemlisi " sut yoluyla gaz anneden bebege gecer" bunu unutma. Ayni sekilde seende kendini sicak tut. Annemin tabiriyle sutunu usutme...

Kaka normal canm pütürlü olması normaldir. Gazı çıkarmak için kasları gelişmiştir ondan ıkınıyordur. Sen de gaz masajı ile yardımcı olabilirsin bebeğine. Bir de kucağına karnı senin karnına gelecek şekilde uyutabilirsn
ilk bebeğim olduğu için panik oldum kakasını öyle görünce TSK ederim

Back
X