Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim şu an sağlıklı bir bebeğim var 9 aylık.Ben de çok tereddütlü ve stresliydim nasıl olacak diye.Ben de sonrakinde de risk var mı diye araştırdım ama bişey bulamadım.Doktorlar da diğer hamilelerde ne kadarsa sizde de o kadar dediler.Tabi ayrıntılı ultrasona girene kadar ne stres yaşadım.Hatta ayrıntılı ultrason için odaya girince hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım korku ve stresten.Çok şükür problem yoktu.Gerçi bunda da plasentayla ilgili sıkıntı yaşadım hep kanamayla hastanede yatarak geçti.Ama bu durumun bir öncekiyle hiç alakası yok sadece benim şanssızlığım.Sonuç olarak sağlıkla aldım bebeğimi kucağıma.
benim bebeğimde hidrops fetalis şuan 27 haftalık hamileyim üstelik bu acıyı üçüncü yaşayışım.... kızlar bebeğinde ödem olupta yaşamayı başaran bebekler varmı gerçekten lütfen yradımcı olun........
cooook gecmis olsun canim ya ayni sorun bendede var bende 29 haftaligim diyer ikisinde nasi oldu durumlari ne derecedeydide sizmi sonlandirdiniz yoksa dogumda mi yada anne karnindami öldü ? arzusena kardesimiz var birtane onun bebegi yasamis son yorumlari okursan bende sormustum vermisti allah razi olsun[/QUşuan hamilemisiniz serpil hanım.... msn den ekledim sizi..........
cooook gecmis olsun canim ya ayni sorun bendede var bende 29 haftaligim diyer ikisinde nasi oldu durumlari ne derecedeydide sizmi sonlandirdiniz yoksa dogumda mi yada anne karnindami öldü ? arzusena kardesimiz var birtane onun bebegi yasamis son yorumlari okursan bende sormustum vermisti allah razi olsun[/QUşuan hamilemisiniz serpil hanım.... msn den ekledim sizi..........
bilmiyrum bu cevabi bana mi yazdiniz benim ismim derya msn adresim burda yok sanirim eklediniz adresin basi nasil
ilk iki bebeğimdede yaygın ödem vardı.... yapılabilecek bütün testleri yaptırdık ama bütün sonuçlarımız temiz çıktı yani ödeme yol açan sorunu bir türlü bulamadılar... doktorumuz sonlandırma önerdi ama ben bebeklerime kıyamadım ve doğurmaya karar verdim.... ilk bebeğim doğar doğmaz ölmüş hiç görnedim ikinci bebeğim yoğun bakımda 4 gün yaşadı ama onuda kaybettim malesef... iki doğumumda sezeryan oldu... vee şimdi üçüncü gebeliğimdede aynı sorunları yaşıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum çok çaresizim ALLAH kimseye yaşatmasın...... ama bebeğimden asla vazgeçmiceğim ne olursa olsun.......
suan hemen hemen ayni durumda bebekler bendekide 2 cm ultrasonda cok kotu duruyor insan canlisini tahmin edemiyor :I aminn canim aminnn insallah dogdugunda daha iyi sonuclanir ..normalde cok korkuyorum ama bebegim icin mecbuurum zaten acimiyormus onu sorun bile yapmiyorum rabbim salikli sekilde dogurmayi nasip etsinde senin ilk bebeginmiydi ? yada ondan sonra hamile kaldinmi ?
hamileliginde ödem olupda biten sonra ikinci hamileliginde ödem olan varmi ??? cok merak ediyorum ayni riskle karsilasan varmi ?
evet cnm ilkti benimde. şimdi 2. ye hamileyim yarın ilk kontrolüm var ödüm kopuyor
benim igneye karsi cok buyuk bir korkum var hamilegimim ilk haftalarinda yirmilik disimi cektirmek zorunda kaldim doktor igneyi agzima dogru goturdugunu gorunce elimle yittim igne elime girdi :S simdi o ignenin buyuk oldugunu bildigim icin icimde bir korku olustu ama öbur yandan insallah ise yarayacagi icin herseye deger diye dusunuyorum :I bizdede sadece cigerleri calismasi icin göguskafesindeki suyu alcaklarini dediler . dogdukdan sonra suyu aldilar dediniz geri nezaman doldu su hemen mi ?
dogum belirtisi nasi oluyor benim artik yavas yavas ozellikle aksamlari bir sizlama oluyor .
esimle hep benimle beraber ama oda belli etmemeye calisiyor ama umutsuz gibi artikonceden karnimda gelip seviyo öpuyordu artik ben diyince yapiyor buda beni uzuyor
bana karsi devamli el ustunde tutuyor ama ben kizi icinde aynisi bekliyorum ..
hergun onun saligi icin yasin okuyorum rabbim insallah sifasini verir buna inaniyorum ama iste insan bazende inis noktasi olyuor.ozaman bende soguyorum iyce![]()
benim kizim olcak insallah ismini hira koymak istiyorum yanina bir tane daha isimle rabbim nasip ederse
ayy senin adina cok sevindim Allah anali babali salikli bir sekilde buyutmeyi nasip etsin insallahsuan herseyi arkanda birakmsin canim cok sukur:) tabi cok zor bir durum insanin ici icini yiyor tekrar aynisi olcak diye
kac ay sonra hamile kaldin canim ?
benim bebeğimde hidrops fetalis şuan 27 haftalık hamileyim üstelik bu acıyı üçüncü yaşayışım.... kızlar bebeğinde ödem olupta yaşamayı başaran bebekler varmı gerçekten lütfen yradımcı olun........
Çok geçmiş olsun.Hamile kalmadan önce senin yazını okusaydım heralde cesaret edemezdim :))) 3 kere aynı acıyı yaşamak çok zor.İnşallah bu sefer mutlu sonla biter.Benim bebeğime 9 ayı tamamlayamaz karnında ölür dediler.Tamamlasa da doğar doğmaz ölür dediler ya da mutlaka beyinde hasar bırakır dediler.Öyle olunca biz de sonlandırma kararı aldık.Herkesin kendi fikri tabi ben onu öyle doğurmayı göze alamazdım.İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun bebeğine.
çok tşkler glnk.... bende özellikle 2. doğumumdan sonra bir daha cesaret edemem istemiyorum artık demiştim ama bebek özlemim korkularımı yenmemi sağlamıştı... ama yine aynı şey oldu... aynı şeyi banada söylediler ama eğer RABBİM yaşatmak isterse yaşatır dedim ve devam ettim çok zor zamanlar geçirdim ama ALLAH sabrını verdi şükür...inşallah bu sefer RABBİM mucizesiyle taktir eder bize hapimize.... içten dualarınız için çok tşk ederim :))
bol bol dua et gitmeden yasin oku allah in izniyle insallah bisey cikmaz canim rabbim yardimcin olsun inanarak git biliyorum soylemesi kolay insan cani cikacak gibi oluyordur eminim ayni sorunla karsilasacam diye yarin haberini bekliyorum insallah iyi sonuclar cikar canim