tesekkur ederım cevap verdıgınız gelısmelerden bır bırımızı haberdar edelım gercekten cok sıkıntılı bır donem beklemek cok zor bende 23. haftamdakontrole gıtcem ınsallah kıst kaybolmus olur amınıyosentez ıcınde dusuk yaptırma rıskı oldugu soylenıyo o yuzden korkuyorum okudugum dıger yorumlardada anomolı olması durumunda baska belırtılerde verırımıs baska belırtı yoksa organ gelısımı yada el ayakta gelısememe vs gıbı tekbasına kıstın onemı yok zararı olmaz yazıyo doktorunuz sıze neler soyluyo onlarıda yazarsanız sevınırım umarım guzel haberler alırızz
ben de şu an 18. haftadayım ve geçen hafta detaylı ultrasonda doktor bizde de k.p kisti gördü ve amniyosentez istedi. yaptırdık, şimdi sonuç bekliyoruz stresli bi şekilde. down sendromu bulgusu olabilirmiş. öyle işte.
arkadaşlar amniyosentez sonucum iyi çıktı. stresimiz biraz olsun geçti, bu durumu yaşayanlar ve yaşayacaklar için bilgi olsun istedim. herkese hayırlı, huzurlu, mutlu gebelikler diliyorum...
Arkadaslar benimde kizimda aymi sorun var,16haftalik hamileyim,dr gecer dedi ve bulgularda baka problem yok o yuzden amniyosentez sana kalmis dedi,gorunurde sorun yok dedi,allah ya rd imcimiz olsun ve hayirli sonuclar olsun ,amniyosentez yaptirmiyacagiz,daha once kizimda yapmis tg im sorun yoktu,rabbim yardimci olsun
canım bebegindeki Koroid kisti ne durumda kayboldumu merak ettim bendede o sorun cıktı bende 18 haftalık hamileyim ikili test temiz cıkmıstı üçlü testin sonucuda haftaya belli olcak doktor ayrıntılı ulturason yaptır 3 hafta sonra dedi ama suan kafam karısık
merhaba geçmiş olsun..
bebeğinizin durumunu merak ettim.. doktorunuz ne dedi.. daha ayrıntılı bahsedermisiniz acaba..
ben de hamileyim ve 22 haftadayım.. 2 eylül de bebeğimin doğum günü olarak gözüküyor.. çok yakınız:)
malesef benim bebeğimde de koroid pleksus çıktı.. doktorum önemsemedi.. ama ben çok üzülüyorum..
sizinle iletişim halinde olursak sanırım birbirimizi daha rahatlatabiliriz diye düşünüyorum..
cevap verirseniz çok sevinirim.. tekrar geçmiş olsun...
sizede gecmiş olsun..bu hafta içinde ayrıntılı ulturosona girecegim umarım gönlümce olur ve herkesinde öyle,üçlü tarama yaptırdım sonucu iyi cıktı
bende nette arastırdıgıma göre 2li ve 3lü testler iyiyse ve baska bi rahatsızlık bu kistlere eslik etmiyorsa 24 ve 26. haftada gecer diyorlar inşallah gecicek..sende kafana takmamaya calıs hep gecicek diye düşün ben öyle düşünmeye
çalısıyorum doğum günü olarakta 1 gün var aramızda bakalım hayırlısıyla kucagımıza almak nasip etsin Allahım.sende ne zaman göründü kistler ve ondan sonra birdaha ultrosona girdin mi veya kistlerin boyutları küçüldümü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?