- Konu Sahibi 06_gelincik_05
-
Allah yardimciniz olsun acil sifalar diliyorum.doktorlar icimizi ferahlatacak sekilde ve merakimizi giderecek sekilde konusmuyorlar, bilgi vermiyorlar.benim kizimda 6 aralik dogumlu.bende yeni yeni bilgi ediniyorum tedirginim.hergun birseye kafayi takiyorum.cocugumun herseyini tiroide bagliyorum.soracak o kadar cok sorum var ki.cevaplayacak doktor yok.bir soru soruyosunuz.hizli hizli gecistiriyorlar.tatmin edici olmuyor.ikincisini soramiyorsunuz bile. benim kizimda iyi kilo aldi bakalim kontrolumuz var insallah sikintili bi durum olmaz.hayirli gunler diliyorumMerhaba benim kızım da 8 Aralık doğumlu ve17günşük oldugundan beri kullanıyoruz ilk tahlil 24 ikincisi 46 3.sü 109 cıktı ve hemen ertesi gün başlandı. Tedaviye başladıktan üç hafta sonra yani dün tsh değerleri normal seviyedeydi ama t4 yükselmişti. O yüzden 50 mglık evthyrox 'un 4te3ünü kullanırken şimdi 4te2sini kullanmaya başladık.
Drlar çok bilgi vermiyorlar tedavi sürecinin yada dozajın kilo alımına etkisi oluyor mu sankikızım çok kg aldı gibi merak ettim.
Tesekkur ediediyorum.evet galiba yan etkileri oldu farkettim ve cok uzuldum.bir dahs vevermeyecegim.doktorada danisacagiz insallah.gecmis olsun bebeginize Allah sifalar versin.hayirli gunler.Merhaba benimde bebegim hipotrpidi suan 3 buçuk aylık bizde ilac kullaniyoruz kussa bile vermeyin zaten ilk yarım saat te ilacin yuzde yetmisi emiliyor ama dozu fazla olursa bebege yan etkileri olur doktora danismadan fazla veye eksik vermeyin bazen kusarlar o cokta etkilemez
Size de çok geçmiş olsun ben de drların cevaplarını tatmin edici bulmadım başka bir dra hgitsek ne değişir merak ediyorum açıkçası sonuçta tedavi yöntemi değişmiyor. Şu an tek duam en geç 3 yaşında bu sıkıntı sona erer yavrumda hiçbir kötü iz bırakmadan. İnşallah hepimizin evlatları şifa bulur tez zamanda.Allah yardimciniz olsun acil sifalar diliyorum.doktorlar icimizi ferahlatacak sekilde ve merakimizi giderecek sekilde konusmuyorlar, bilgi vermiyorlar.benim kizimda 6 aralik dogumlu.bende yeni yeni bilgi ediniyorum tedirginim.hergun birseye kafayi takiyorum.cocugumun herseyini tiroide bagliyorum.soracak o kadar cok sorum var ki.cevaplayacak doktor yok.bir soru soruyosunuz.hizli hizli gecistiriyorlar.tatmin edici olmuyor.ikincisini soramiyorsunuz bile. benim kizimda iyi kilo aldi bakalim kontrolumuz var insallah sikintili bi durum olmaz.hayirli gunler diliyorum
Aminnn dualarimiz hep ayni.baska doktorda farkeden tek sey size olan ilgi alaka ve tatmin edici cevaplar olur.tedavi ayni sonucta dediginiz gibi.cok yaygin bi hastalik olmadigindan yakinimizdada ornekler yok.hani sorup danissak.Allahtan burada buluyoruz ayni durumu yasayanlari.bu da bizim sinavimizmis.Allah dermansiz dert vermesin.bebeklerimize bir omur zihinsel ve bedensel saglik sihhat versin. Amin.Size de çok geçmiş olsun ben de drların cevaplarını tatmin edici bulmadım başka bir dra hgitsek ne değişir merak ediyorum açıkçası sonuçta tedavi yöntemi değişmiyor. Şu an tek duam en geç 3 yaşında bu sıkıntı sona erer yavrumda hiçbir kötü iz bırakmadan. İnşallah hepimizin evlatları şifa bulur tez zamanda.
Arkadaslar her ikinizede bilgilendirdiginiz icin tesekkur ediyorum.her ikinizin bebeginin saglik durumuda iyi degil mi? Ve sta kiziniz kac yasinda acaba? Ve bertan ege bebeklikten bu yana mi hipotiroidisiniz yoksa cocukluk caglarindan mi? Ben cok merak ediyorum buyumus bir hipotiroidili cocuk gormek istiyorum.hastanede cok kisiye sordum ama simdilik sadece bir iki bebekle karsilastim o kadar. Simdiden tesekkurler.Allah hepinizin evladina sifa versin.
Benim kızım şu An 30 aylık kontrollerimiz devam ediyor büyük ihtimalle 3 yaşında yani 6 ay sonra ilaç kesilecek öyle devam edilecek bir süre USG de troid bezlerimiz normal çıktı bu cok iyi bir durum kemik yaşımiz 6 ay önde tahlillerimiz hep normal çıktı doktora göre bizimki geçici gibi görünüyor.Arkadaslar her ikinizede bilgilendirdiginiz icin tesekkur ediyorum.her ikinizin bebeginin saglik durumuda iyi degil mi? Ve sta kiziniz kac yasinda acaba? Ve bertan ege bebeklikten bu yana mi hipotiroidisiniz yoksa cocukluk caglarindan mi? Ben cok merak ediyorum buyumus bir hipotiroidili cocuk gormek istiyorum.hastanede cok kisiye sordum ama simdilik sadece bir iki bebekle karsilastim o kadar. Simdiden tesekkurler.Allah hepinizin evladina sifa versin.
Normalde haftaya idi.ama persembe gunu gidecegiz insallah.goz kapaklarinda sislik var birde yanaklarin goze yakin olan kisminda.cok canim sikiliyor.Allah hayirlara cikarsin.sizede gecmis olsun.Aylık kontrolünüz ne zaman? Biz de yeniyiz henüz yardımcı olamayacağım nasıl bir şişlik ki? İnşallah durumuyla alakalı birşey değildir
Normalde haftaya idi.ama persembe gunu gidecegiz insallah.goz kapaklarinda sislik var birde yanaklarin goze yakin olan kisminda.cok canim sikiliyor.Allah hayirlara cikarsin.sizede gecmis olsun.
Amin tesekkur ederiz.Gittik doktorumuza bugun.degerleri dusuk cikti bu seferde.kac gundur bi huzursuzluk uyumak istiyor ama uykuya gecemiyor.aci aci aglama.napcamizi sasirmistik.belkide dustugu icindir.gozleride belki uykusuzluktandir.esim sonuclarimizi gostermeye gitti bakalim doktor ne diyecek.heralde yeni doz ayarlarlar.bizde ayni ilaci kullaniyoruz.bi gun tam bi gun yarim.bu arada sizede acil sifalar diliyorumSanmıyorum tiroitle alakası olduğunu en azından benim hiç basıma gelmedi senin yinede doktora sormanda fayda var tabi allah sifasini versin inş bi de hangi hapı kullaniosun çocuğa ben ogluma ve kendime euthyrox kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?