- 15 Ocak 2015
- 31
- 1
- 88
- 42
- Konu Sahibi 06_gelincik_05
-
Merhaba benim oglum da maalesef ömür boyu ilac kullanacak sentetik hormon olan bu ilac normalde olmasi gereken troid bezleri nin yerine getirmesi gereken gorevleri yapmamasi sonucunda verilir ki bu ilacla tedavi olumlu sonuclansin diger organlara olumsuz etkisi olsaydi omur boyu verilmezdi diye düşünüyorum bu ilaci vucut almazsa olumsuzluklarla karsilasiriz gelisimini
Olgunlasmasini zekasini olumsuz etkiler her sabah ayni saatte ac olarak ilac verildigi taktirde hormon gorevlerini duzenli yerine getirecektir gecmis olsun rabbim dermansiz dert vermesin buna da şükür
Merhabalar öncelikle cevabınız için tesekkurler, benim kızımda da tiroid olusmadı.Ömür boyu ilaca devam.Allah bağışlasın sanırım iki tane kızınız var.Ben de kızımın bir kardeşi olsun istiyorum Sanırım ikinci bebeğinizde tiroid gelişimi olmuş ,bunun için hamile iken ekstra birincisinden farklı bir şey yaptınız mı?dr lar tiroid oluşmama nedenini söylediler mi Tesekkur ederimHe rkese merhaba benim ilk kizim Miray Hipotiroidi doğdu bu konuya ilk mesaj atan anne lerden Biriyim.. kızımı troid bezleri yok ömür boyu ilaç kullanacak yüksek dozdaşuan 5 yaşında ilacın herhangi bir yan etkisi yok ikinci kızım4 aylık oldu onun böyle bir rahatsızlığı yok allah hiçbirimizin evlatlarıNabunu aratacak dert vermesinbizde uzun süre kullanıldıktan sonra aritmi yani kalp atışlarında düzensizlik olduğunu duyduk ama birkaç doktora sorduğumuzda kim vardı kim yoktu dedi zamanla görücez
Maalesef doktorlar da bilemedim dogumsal deyip çıktılar. Ilk hamileligimde sigarayı kahve ve Çayı bıraktım yüzme yoga ve plates yaptım organik beslenip balık yedim :) ki baliktan nefret eden biriyim.. ikincisinde kötü bir örnek olarak sigarayı birakamadim kahve ve çay içtim isim gereği sürekli fast food beslendim tabi bunları siz yapın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama birazda şans sanırım cumku Ilkhamileliğimde çok dikkat ettim bu ikinci hamileliğimde pek dikkat edemedim
Evet :) ben de yoga ya gittim sağlıklı beslendim mümkün olduğunca ama yine de böyle bir durum çıktı ortaya.İkinci bebek için endişeleniyorum bu sebeble
Haklısınız buna da şükür tabii ki.İlk etapta kabullenmek zor oluyor .Etrafımızda kullanan erişkin çok var ancak konu bebek olunca insan daha hassas oluyor sanırım.Peki sizin başka çocuğunuz var mı bu durum diğer çocu
He rkese merhaba benim ilk kizim Miray Hipotiroidi doğdu bu konuya ilk mesaj atan anne lerden Biriyim.. kızımı troid bezleri yok ömür boyu ilaç kullanacak yüksek dozdaşuan 5 yaşında ilacın herhangi bir yan etkisi yok ikinci kızım4 aylık oldu onun böyle bir rahatsızlığı yok allah hiçbirimizin evlatlarıNabunu aratacak dert vermesinbizde uzun süre kullanıldıktan sonra aritmi yani kalp atışlarında düzensizlik olduğunu duyduk ama birkaç doktora sorduğumuzda kim vardı kim yoktu dedi zamanla görücez
Öncelikle geçmiş olsun Topuk kanından sonuc öğreniyorsunuz doğar doğmaz Ancak sonradan da oluşabilir hipotirioidi örneğin tiroid iltihaplanması ile demişti doktorumuz .Gözdeki beyazlık ile belirti verdiğin ben şahsen duymadım .Testi yaptırın bizi de haberdar edin lütfenHanımlar sizlere sormk istedigim biraey var bu hipertiroidi bebek dogdugunda saglik ocaginda yapilan testlerden mi anlasilir yoksa baska belirli olan belirtileri nelerdir beni aydinlatir misinizbebegim 6 bucuk aylik ve dr gözlerinin üst kismindaki beyazlik görunüyor diye hipertiroidi testi yaptirmamizi söyledi kafam karisti böyle mi anlasiliyor onu merak ediyorum yoksa venim oglumun gozleri bana benziyor iri yapilidir genetikte olamaz mi neden suphelendi bundan oturu ona mana veremedim ama tabi ki yaptiricam bu testi sadece merak ettigimden soruyorum
Öncelikle geçmiş olsun Topuk kanından sonuc öğreniyorsunuz doğar doğmaz Ancak sonradan da oluşabilir hipotirioidi örneğin tiroid iltihaplanması ile demişti doktorumuz .Gözdeki beyazlık ile belirti verdiğin ben şahsen duymadım .Testi yaptırın bizi de haberdar edin lütfen
EvetPeki bu testi yaptıtırken yine kan mı alıcaklar nasıl oluyor bilgilendirir misiniz
Evettthipotroidi anneleri yardımınıza ihtiyacım var.sesimi duyan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?