Çocuk Hastalıkları bebeğinde veya yakınında hipotiroidi olan varsa bakabilir mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Haklısınız buna da şükür tabii ki.İlk etapta kabullenmek zor oluyor .Etrafımızda kullanan erişkin çok var ancak konu bebek olunca insan daha hassas oluyor sanırım.Peki sizin başka çocuğunuz var mı bu durum diğer çocuklara da aktarılıyor mu?Tesekku ederim

Haklısınız buna da şükür tabii ki.İlk etapta kabullenmek zor oluyor .Etrafımızda kullanan erişkin çok var ancak konu bebek olunca insan daha hassas oluyor sanırım.Peki sizin başka çocuğunuz var mı bu durum diğer çocuklara da aktarılıyor mu?Tesekku ederim

20 Şubat 2015 15:31 K.İ.B.Cevapla

He rkese merhaba benim ilk kizim Miray Hipotiroidi doğdu bu konuya ilk mesaj atan anne lerden Biriyim.. kızımı troid bezleri yok ömür boyu ilaç kullanacak yüksek dozdaşuan 5 yaşında ilacın herhangi bir yan etkisi yok ikinci kızım4 aylık oldu onun böyle bir rahatsızlığı yok allah hiçbirimizin evlatlarıNabunu aratacak dert vermesinbizde uzun süre kullanıldıktan sonra aritmi yani kalp atışlarında düzensizlik olduğunu duyduk ama birkaç doktora sorduğumuzda kim vardı kim yoktu dedi zamanla görücez

Merhabalar öncelikle cevabınız için tesekkurler, benim kızımda da tiroid olusmadı.Ömür boyu ilaca devam.Allah bağışlasın sanırım iki tane kızınız var.Ben de kızımın bir kardeşi olsun istiyorum Sanırım ikinci bebeğinizde tiroid gelişimi olmuş ,bunun için hamile iken ekstra birincisinden farklı bir şey yaptınız mı?dr lar tiroid oluşmama nedenini söylediler mi Tesekkur ederim

Maalesef doktorlar da bilemedim dogumsal deyip çıktılar. Ilk hamileligimde sigarayı kahve ve Çayı bıraktım yüzme yoga ve plates yaptım organik beslenip balık yedim :) ki baliktan nefret eden biriyim.. ikincisinde kötü bir örnek olarak sigarayı birakamadim kahve ve çay içtim isim gereği sürekli fast food beslendim tabi bunları siz yapın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama birazda şans sanırım cumku Ilkhamileliğimde çok dikkat ettim bu ikinci hamileliğimde pek dikkat edemedim

Evet :) ben de yoga ya gittim sağlıklı beslendim mümkün olduğunca ama yine de böyle bir durum çıktı ortaya.İkinci bebek için endişeleniyorum bu sebeble

Evet :) ben de yoga ya gittim sağlıklı beslendim mümkün olduğunca ama yine de böyle bir durum çıktı ortaya.İkinci bebek için endişeleniyorum bu sebeble

Bence hiç endişelendiriyor bende çok korkusu ama olmuyor genelde.. hamileliğin de ne canın istiyorsa onu yap ben şimdi havuza bagliyorum. Şimdiden sağlıkla bebis inizi yapın alın kucağına

Junusum adlı kullanıcıya sormuştum sanırım yanlış gönderdim kusura bakmayın
Merhaba sizin oğlunuzda da mı bez oluşmamış acaba Tesekkurler

Hanımlar sizlere sormk istedigim biraey var bu hipertiroidi bebek dogdugunda saglik ocaginda yapilan testlerden mi anlasilir yoksa baska belirli olan belirtileri nelerdir beni aydinlatir misiniz bebegim 6 bucuk aylik ve dr gözlerinin üst kismindaki beyazlik görunüyor diye hipertiroidi testi yaptirmamizi söyledi kafam karisti böyle mi anlasiliyor onu merak ediyorum yoksa venim oglumun gozleri bana benziyor iri yapilidir genetikte olamaz mi neden suphelendi bundan oturu ona mana veremedim ama tabi ki yaptiricam bu testi sadece merak ettigimden soruyorum

Öncelikle geçmiş olsun Topuk kanından sonuc öğreniyorsunuz doğar doğmaz Ancak sonradan da oluşabilir hipotirioidi örneğin tiroid iltihaplanması ile demişti doktorumuz .Gözdeki beyazlık ile belirti verdiğin ben şahsen duymadım .Testi yaptırın bizi de haberdar edin lütfen

Çok teşekkürler bir nebze olsun içimi rahatlattınız inşallah yoktur öyle bir şey çünkü benim oğlumuda doğduğundan beri gözleri aynı onun dışında belirtisi yoktu dr umuz sırf buna bakarak dedi, yaptırıp sonucu yazıcam mutlaka

Peki bu testi yaptıtırken yine kan mı alıcaklar nasıl oluyor bilgilendirir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…