Bebek Beslenmesi Bebegine ANASON veren varmi???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim bebeğimde 3aylik,her gece en azindan saat 3u goruyoruz,bazen sabahlara kadar uyumuyor,humana nin iyi geceler çayını denedik ama bizde pek ise yaramadı,anason çayını ne kadar veriyorsunuz,bı de onu denemek istiyorum

merhaba .benim de bebeğimin çok sancısı olurdu kayınvalidemle annem ver deyince doktora sormuştum zararı yok demişti ben de birkaç kere verdim sancısı geçmişti. sancısı olduğunda 10 ml hazırlardım azar azar verirdim

bebegınız kaç aylıktı verdıgınızde ve de saat kata verıyordunuz uyku ıcın

Merhaba benimde 2 aylik kizim var anason degil ama milupanin rezene cayini ve humananin iyi geceler cayini kullaniyorum ve faydasini cok gordum ozellikle rezene etkisini hemen gosteriyo

Birde pav yavsani die bi ot var tadi aci ama gaza super iyi geliyor siz kullaniyosunuz ister cayini yapin ister avucunuza alip suyla yutun tadi fena ama yapicak bisey yok:)

Mrb anasonlu ne kadar yapıp veroyorsunuz bende aldim en sonunda çünkü kizin aksam 8-9 oldum u sebepsiz agliyo uykuya bir turlu gecemiyor isin kötüsü rezene de papatya da içmiyor onun yeri ne ben icoyorim :(

Benim oğlum 35 günlük gazı çok var zingoyu kulandim ama fayda olmadı kimyonuda yaptım dün rezene ve anason verdim çocuk uysalasti ama patir patir gaz yapmadı bugün Dr gitcez bu uygulamayı sorcam her çocukta aynı olmuyor kimisi yapıyor kimisi yapmıyor şimdi bu uygulamayı devam edim mi etmiştir mi diye düşünüyorum yprlarinizi bekliyorum tesekurler

Benim oğlum 35 günlük gazı çok var zingoyu kulandim ama fayda olmadı kimyonuda yaptım dün rezene ve anason verdim çocuk uysalasti ama patir patir gaz yapmadı bugün Dr gitcez bu uygulamayı sorcam her çocukta aynı olmuyor kimisi yapıyor kimisi yapmıyor şimdi bu uygulamayı devam edim mi etmiştir mi diye düşünüyorum yprlarinizi bekliyorum tesekurler
Merhaba benimde 30 günük oğlum var cok gazlı maşallak anason kullandınız mı faydasını gördünüz mü. Nekadar verdiniz.

Merhaba benimde 30 günük oğlum var cok gazlı maşallak anason kullandınız mı faydasını gördünüz mü. Nekadar verdiniz.
Ben anasonlu rezeneli kimyonlu bir poşet çay buldum. onu kendim içiriyorum.. epey farketti diyebilirim.. hem gaz çıkarması kolaylaştı hem de uyuyo.. maşallah diyeyim ... tavsiye ederim..

Ben anasonlu rezeneli kimyonlu bir poşet çay buldum. onu kendim içiriyorum.. epey farketti diyebilirim.. hem gaz çıkarması kolaylaştı hem de uyuyo.. maşallah diyeyim ... tavsiye ederim..
Nerden aldınız aktardan mı eczaneden mş. Cok teşekkür ederim

milupanın ki hiç işe yaramadı aktarda papatyalı rezeneli anosonlu karışım yaptırdım vee sonuç çok iyi daha rahat uykuya dalıyor bebişim

Canım gaz sancısına kimyon ve rezene cok iyi geliyor hem bebeğe ver hemde kendin iç.Birde simplex cok iyi gelmisti bizim oglana.blogannemden deneyimlerimi okuyabilirsin.

Back
X