bebeğine septum pellucidum agenezisi teşhisi koyulan var mı?

ferit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2019
15
4
1
38
arkadaşlar..gebeliğimin 28.haftasında çekilen mr ve detaylı ultrason sonucu bebeğime septum pellucidum teşhisi koyuldu.bu durumu yaşayan ya da yaşamış anneler var mı?çok endişeliyim:(

arkadaşlar..gebeliğimin 28.haftasında çekilen mr ve detaylı ultrason sonucu bebeğime septum pellucidum teşhisi koyuldu.bu durumu yaşayan ya da yaşamış anneler var mı?çok endişeliyi

arkadaşlar..gebeliğimin 28.haftasında çekilen mr ve detaylı ultrason sonucu bebeğime septum pellucidum teşhisi koyuldu.bu durumu yaşayan ya da yaşamış anneler var mı?çok endişeliyim:KK43:
Benim bebeğime de septum pellicidium agenezisi teşhisi koyuldu doğduktan sonra.
Şuan da da bu duruma eşlik eden septo-optik displazi görünüyor deniliyor yeni cekilen mr'da.Biz de çok endişeliyiz beyin cerrahiden randevu almaya çalışıyoruz.Siz takip ediliyor muydunuz son durumunuz nedir 😟

Şuan da da bu duruma eşlik eden septo-optik displazi görünüyor deniliyor yeni cekilen mr'da.Biz de çok endişeliyiz beyin cerrahiden randevu almaya çalışıyoruz.Siz takip ediliyor muydunuz son durumunuz nedir 😟
Mrblar benim bebegim 2yasinda bizimde septum pellisudum ve corpus kollusum yok siz neler yasadiniz ne gibi etkileri var bebeginizde

Cok nadir birsey cok bi bilgisi olanda yok neler yaptiniz paylasabilirmisiniz

Back
X